Řekla bych, že každý, kdo se pohybuje v nějakém fandomu (což by tady měl být každý, nebo každý druhý) je asi důvěrně seznámen s pojmy shipping a OTP :-). Zrovna OTP používám nejenom na tumbrlu dnes a denně ;). WTF a TBH je taky celkem na běžné denní bázi a ne až tak dávno jsem se dozvěděla i co znamená TIL... Zbytek nepoužívám a až na XO mi bylo neznámo...
Já jsem docela vykopávka teda :D Z těch deseti v článku znám jen xo, wtf, tgif a tbh.
ragelly napsal(a):
Já jsem docela vykopávka teda :D Z těch deseti v článku znám jen xo, wtf, tgif a tbh.
Ty neznáš OTP?? Zrovna ty?? :D
Mám pocit, že když mi nebylo známo jen TIL, LFG a BYOB, tak je to ještě docela dobrý výsledek. A slovíčko Fudge bude užitečný znát, až se bude kolem pohybovat nějaký puritán (babička s mýdlem) :D
Velmi skvěle napsaný článek, moc jsem se pobavila a hezky se to četlo.
Znala jsem asi 3 věci, ale vyloženě používám jenom wtf.
Teda, to je zajímavý, díky za článek! Já znal jen WTF, takže jsem asi pořádná vykopávka. No, co už :)
lenochod6 napsal(a):
Velmi skvěle napsaný článek, moc jsem se pobavila a hezky se to četlo.
Znala jsem asi 3 věci, ale vyloženě používám jenom wtf.
Díky. Před napsáním jsem znal jen WTF. Takže jsem ho alespoň mohl aplikovat na každou zkratku, když mi Google našel řešení. :-D
Tak u mňa 50/50.. Prvých 5 poznám a zvyšných 5 som sa naučila 🤣
Fruiko napsal(a):
Díky. Před napsáním jsem znal jen WTF. Takže jsem ho alespoň mohl aplikovat na každou zkratku, když mi Google našel řešení. :-D
Jsme na tom stejně se znalostmi, článek pobavil (a popravdě i z mnoha důvodů rozesmutnil), doufám, že zafunguje moje selektivní paměť a zkratky zapomenu stejně, jako jsem zapomněl tuny jiného nepotřebného balastu :-)
Článek je možná prospěšný vykopávkám ale my, kteří jsme již překonali životní etapu vykopávek a jistým krokem vkročili do terminálního stadia si skutečně chceme zachovat nezanesenou mysl/*.dbf (do míry, do jaké to jde).