Diskuze k článku Anketa: Anketa: Zpátky do minulosti (top 60, nominace 12)
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
22. 7. 2023 / 13:01:00 (před 69 týdny)
off

Rome.

Škoda, že se do výběru nedostal podle mě bezkonkurenčně nejlepší (skutečně) historický seriál I, Claudius.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 22. 7. 2023 / 13:20:44
petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
22. 7. 2023 / 13:05:21 (před 69 týdny)
off

Dejme tomu... Spartacus: Blood and Sand :)

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 7. 2023 / 15:58:04 (před 69 týdny)
off

Dnes bez zaváhania Spartacus.

Sonya
Běžný uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 7. 2023 / 16:40:30 (před 69 týdny)
off

Hoci posledná séria bola za mňa slabota a ani som ju tuším nedopozerala, dnešný hlas šiel seriálu Vikingovia.:)

Sonya
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
22. 7. 2023 / 18:39:05 (před 69 týdny)
on

Dneska mám naprosto jasno :-)

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
22. 7. 2023 / 18:55:11 (před 69 týdny)
off
andromache napsal(a):

Dneska mám naprosto jasno :-)

Hele, mám pro tebe špatnou zprávu - vzpomeň si, ony dvě "bloncky" neměly "vztah", ale bylo to pouhé neplatonické hobby, projevující se m.j. výměnou tělních kapalin, což jsi v minulosti označovala jako cosi nechutného. Inu, patrně se řídíš tím, co v minulosti říkal soudruh president Miloš Zeman: "Jenom idiot nemění názory." :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
22. 7. 2023 / 19:14:09 (před 69 týdny)
on
_-0-_ napsal(a):

Hele, mám pro tebe špatnou zprávu - vzpomeň si, ony dvě "bloncky" neměly "vztah", ale bylo to pouhé neplatonické hobby, projevující se m.j. výměnou tělních kapalin, což jsi v minulosti označovala jako cosi nechutného. Inu, patrně se řídíš tím, co v minulosti říkal soudruh president Miloš Zeman: "Jenom idiot nemění názory." :-)

Hele, já ty dvě nikdy neshippovala a že neměly milenecký vztah vím.. Seriál jsem viděla celej (aspoň se mi u něj chvílema chtělo zvracet míň, než u Evil Dead) a ty dvě se spíš snažily jedna druhé dostat pod kůži (jistě si vzpomeneš, jak Lucretia i Illyria nakonec dopadly a kdo koho doslova vykuchal...). Jen mi ten gif přišel takový hezký no :P. Příště najdu s Lucy nějaký lepší :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.