Rome.
Škoda, že se do výběru nedostal podle mě bezkonkurenčně nejlepší (skutečně) historický seriál I, Claudius.
Hoci posledná séria bola za mňa slabota a ani som ju tuším nedopozerala, dnešný hlas šiel seriálu Vikingovia.:)
Dneska mám naprosto jasno :-)
andromache napsal(a):
Dneska mám naprosto jasno :-)
Hele, mám pro tebe špatnou zprávu - vzpomeň si, ony dvě "bloncky" neměly "vztah", ale bylo to pouhé neplatonické hobby, projevující se m.j. výměnou tělních kapalin, což jsi v minulosti označovala jako cosi nechutného. Inu, patrně se řídíš tím, co v minulosti říkal soudruh president Miloš Zeman: "Jenom idiot nemění názory." :-)
_-0-_ napsal(a):
Hele, mám pro tebe špatnou zprávu - vzpomeň si, ony dvě "bloncky" neměly "vztah", ale bylo to pouhé neplatonické hobby, projevující se m.j. výměnou tělních kapalin, což jsi v minulosti označovala jako cosi nechutného. Inu, patrně se řídíš tím, co v minulosti říkal soudruh president Miloš Zeman: "Jenom idiot nemění názory." :-)
Hele, já ty dvě nikdy neshippovala a že neměly milenecký vztah vím.. Seriál jsem viděla celej (aspoň se mi u něj chvílema chtělo zvracet míň, než u Evil Dead) a ty dvě se spíš snažily jedna druhé dostat pod kůži (jistě si vzpomeneš, jak Lucretia i Illyria nakonec dopadly a kdo koho doslova vykuchal...). Jen mi ten gif přišel takový hezký no :P. Příště najdu s Lucy nějaký lepší :D.