Boha jeho, to je zas výběr.. Do dramat se nedostal žádný můj favorit, do nových komedií taky ne, tak jsem fakt zvědavá, jestli budu v příslušných kategoriích vůbec hlasovat *eyeroll*.
Škoda, že nebyla do kategorie Nejlepší český/slovenský seriál nominována Volha. Pro ani jednoho ze stávajících nominantů této rubriky hlasovat nemohu, Volha byla v rámci subj. zbytečné/nepřínosné soudobé CZ/SK tvorby výjimka.
andromache napsal(a):
Boha jeho, to je zas výběr.. Do dramat se nedostal žádný můj favorit, do nových komedií taky ne, tak jsem fakt zvědavá, jestli budu v příslušných kategoriích vůbec hlasovat *eyeroll*.
Můžeš třeba podpořit lesbické postavy (The Last of Us, Class of ’07) :D (i Sex O'Clock a Zlatá labuť :D)
petrSF napsal(a):
Můžeš třeba podpořit lesbické postavy (The Last of Us, Class of ’07) :D (i Sex O'Clock a Zlatá labuť :D)
To mě dřív zvolí papežem, než dám svůj hlas Sex O'Clock ]:D. Ale Labuti jsem hlas nakonec dala :-). The Last of Us mě už po pilotu nijak zvlášť neuchvátilo...
Snad poprvé, co se tam probojovaly moje tipy a hlavně Taskmaster za tv show a Only Murders in the Building za nejlepší úvodní titulky. Mám velkou radost, poprvé se mi volilo fakt lehce, kromě pár kategorií.
S finalistami som spokojná 🥰 Ale teraz vybrať jedného bude peklo 🤣
lenochod6 napsal(a):
Snad poprvé, co se tam probojovaly moje tipy a hlavně Taskmaster za tv show a Only Murders in the Building za nejlepší úvodní titulky. Mám velkou radost, poprvé se mi volilo fakt lehce, kromě pár kategorií.
Taskmaster mě taky příjemně překvapil. :)
Za mňa odhlasované, rozhodne som zvedavá na výsledky. :)
Jsem velmi spokojen. Mám své nominanty na první pohled skoro všude :D