Diskuze k článku SerialZone Awards 2023: Finalisté
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
17. 7. 2023 / 17:09:43 (před 69 týdny)
on

Boha jeho, to je zas výběr.. Do dramat se nedostal žádný můj favorit, do nových komedií taky ne, tak jsem fakt zvědavá, jestli budu v příslušných kategoriích vůbec hlasovat *eyeroll*.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
17. 7. 2023 / 17:28:17 (před 69 týdny)
off

Škoda, že nebyla do kategorie Nejlepší český/slovenský seriál nominována Volha. Pro ani jednoho ze stávajících nominantů této rubriky hlasovat nemohu, Volha byla v rámci subj. zbytečné/nepřínosné soudobé CZ/SK tvorby výjimka.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
17. 7. 2023 / 17:43:11 (před 69 týdny)
off
andromache napsal(a):

Boha jeho, to je zas výběr.. Do dramat se nedostal žádný můj favorit, do nových komedií taky ne, tak jsem fakt zvědavá, jestli budu v příslušných kategoriích vůbec hlasovat *eyeroll*.

Můžeš třeba podpořit lesbické postavy (The Last of Us, Class of ’07) :D (i Sex O'Clock a Zlatá labuť :D)

Editováno: 1x | Naposledy: 17. 7. 2023 / 18:35:24
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
17. 7. 2023 / 19:06:54 (před 69 týdny)
on
petrSF napsal(a):

Můžeš třeba podpořit lesbické postavy (The Last of Us, Class of ’07) :D (i Sex O'Clock a Zlatá labuť :D)

To mě dřív zvolí papežem, než dám svůj hlas Sex O'Clock ]:D. Ale Labuti jsem hlas nakonec dala :-). The Last of Us mě už po pilotu nijak zvlášť neuchvátilo...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
17. 7. 2023 / 19:17:52 (před 69 týdny)
off

Snad poprvé, co se tam probojovaly moje tipy a hlavně Taskmaster za tv show a Only Murders in the Building za nejlepší úvodní titulky. Mám velkou radost, poprvé se mi volilo fakt lehce, kromě pár kategorií.

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
17. 7. 2023 / 19:31:23 (před 69 týdny)
off

S finalistami som spokojná 🥰 Ale teraz vybrať jedného bude peklo 🤣

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
18. 7. 2023 / 07:02:33 (před 69 týdny)
off
lenochod6 napsal(a):

Snad poprvé, co se tam probojovaly moje tipy a hlavně Taskmaster za tv show a Only Murders in the Building za nejlepší úvodní titulky. Mám velkou radost, poprvé se mi volilo fakt lehce, kromě pár kategorií.

Taskmaster mě taky příjemně překvapil. :)

Sonya
Běžný uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
18. 7. 2023 / 10:58:03 (před 69 týdny)
off

Za mňa odhlasované, rozhodne som zvedavá na výsledky. :)

Sonya
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
18. 7. 2023 / 15:05:56 (před 69 týdny)
off

Jsem velmi spokojen. Mám své nominanty na první pohled skoro všude :D

Non cuspi causa qui non debe cuspire
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 8. 2023 / 02:08:16 (před 64 týdny)
off

Odhlasováno a snad aspoň něco uspěje.