Diskuze k článku SerialZone Awards 2023: Vítězové a poražení
Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
25. 9. 2023 / 17:15:36 (před 66 týdny)
off

Eliška a Damián to těsně nestihli, tak holt příště.

ČSFD.cz je odpad
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
25. 9. 2023 / 17:37:50 (před 66 týdny)
off

Síň slávy moc potěšila 🤩😍

fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
25. 9. 2023 / 18:31:27 (před 66 týdny)
off
Blázen z Jericha napsal(a):

Eliška a Damián to těsně nestihli, tak holt příště.

Do Síně slavy :)?

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 52 | Jayne Cobb
25. 9. 2023 / 18:49:37 (před 66 týdny)
off

S výsledky jsem překvapivě spokojený, většinou se s "hlasem lidu" moc neshodnu :)

kunko
Běžný uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
25. 9. 2023 / 19:33:34 (před 66 týdny)
off

Z Charmed v sieni slávy sa veľmi teším, v TOP 10 ich mám na 3. mieste, hlasoval som za ne už niekoľko ročníkov, samozrejme takisto Wednesday jednoznačne 1. minulého roka...

andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
25. 9. 2023 / 20:30:27 (před 66 týdny)
off

Letos souhlasím akorát tak se Simpsony za animák a Charmed do síně slávy. Jinak bída. Ale myslím, že na příští rok je nejhorší seriál asi jasný :D. Silně pochybuju, že se v příštích dvanácti měsících objeví něco horšího než Keliška a Dařbuján...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Deaneira
25. 9. 2023 / 20:45:35 (před 66 týdny)
off
andromache napsal(a):

Letos souhlasím akorát tak se Simpsony za animák a Charmed do síně slávy. Jinak bída. Ale myslím, že na příští rok je nejhorší seriál asi jasný :D. Silně pochybuju, že se v příštích dvanácti měsících objeví něco horšího než Keliška a Dařbuján...

Já bych primu nepodceňovala 😂😂😂, hlavně tahle číčovina už má skoro hotovou druhou řadu 🤦‍♀️

darbak
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
25. 9. 2023 / 21:26:11 (před 66 týdny)
off

No tak toto je pro mě "nejhorší" ročník. Jediné, co mi vyhrálo je Survivor :D Jinak jsem hlasoval vždycky mimo.

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Mad.Awe
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
25. 9. 2023 / 22:34:28 (před 66 týdny)
off

No, letos jsem se s hlasem lidu moc nesešla, ale co se dá dělat. :D

Mad.Awe
andromache
26. 9. 2023 / 00:27:09 (před 66 týdny)
off
Deaneira napsal(a):

Já bych primu nepodceňovala 😂😂😂, hlavně tahle číčovina už má skoro hotovou druhou řadu 🤦‍♀️

Nestraš prosimtě :D. Člověk si říká, že toho dna už prostě MUSELI s tímhle škvárem dosáhnout :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Deaneira
26. 9. 2023 / 01:56:19 (před 66 týdny)
off
andromache napsal(a):

Nestraš prosimtě :D. Člověk si říká, že toho dna už prostě MUSELI s tímhle škvárem dosáhnout :D.

Ehm to si člověk po Agrometalu myslel taky 😂😂😂

andromache
26. 9. 2023 / 14:19:31 (před 66 týdny)
off
Deaneira napsal(a):

Ehm to si člověk po Agrometalu myslel taky 😂😂😂

Tak ten mě naštěstí minul úplně :D. Dyť o Kelišce vím taky jenom proto, co za bouři se strhlo na internetu :D. Ale začínám si říkat, že někdo na Primě přes tyhle srajdy asi pere svoje špinavé peníze, protože to už jinak ani není možný, aby to pořád někdo financoval :D.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
26. 9. 2023 / 14:59:22 (před 66 týdny)
off
andromache napsal(a):

...není možný, aby to pořád někdo financoval :D.

A co programy Jaromíra Soukupa? :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Deaneira
26. 9. 2023 / 16:15:58 (před 66 týdny)
off
andromache napsal(a):

Tak ten mě naštěstí minul úplně :D. Dyť o Kelišce vím taky jenom proto, co za bouři se strhlo na internetu :D. Ale začínám si říkat, že někdo na Primě přes tyhle srajdy asi pere svoje špinavé peníze, protože to už jinak ani není možný, aby to pořád někdo financoval :D.

Tak hele stejný lidi co stojí za 1. Misi, Dobrými zprávami teď udělala tuhle kravinu. Úspěšně chtěli mít všechno. Dobré zprávy zarizli uprostřed série, konec absolutně nedával smysl nikomu a že jsem těch komentářu četla na instagramu a TT tuny 😁😁 no a šup vznikla Eliška a Damian, to mohlo mít potenciál dokud neřekli že hlavní roli bude mít Smetana pak už to bylo odsouzené jako odpad ještě v době natáčení. Kvůli tomu, že nedokážou natočit nic nového co by bylo dobré teď protahuji zoo. Měla mít 160 dílů a bude mít mnohem víc 🤦‍♀️. Tam si alespoň můžu říct že se dívám jee na jednu linku a zbytek prejizdim 😂, plus mám povídky 😁

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 9. 2023 / 16:16:40
andromache
26. 9. 2023 / 16:34:05 (před 66 týdny)
off
Deaneira napsal(a):

Tak hele stejný lidi co stojí za 1. Misi, Dobrými zprávami teď udělala tuhle kravinu. Úspěšně chtěli mít všechno. Dobré zprávy zarizli uprostřed série, konec absolutně nedával smysl nikomu a že jsem těch komentářu četla na instagramu a TT tuny 😁😁 no a šup vznikla Eliška a Damian, to mohlo mít potenciál dokud neřekli že hlavní roli bude mít Smetana pak už to bylo odsouzené jako odpad ještě v době natáčení. Kvůli tomu, že nedokážou natočit nic nového co by bylo dobré teď protahuji zoo. Měla mít 160 dílů a bude mít mnohem víc 🤦‍♀️. Tam si alespoň můžu říct že se dívám jee na jednu linku a zbytek prejizdim 😂, plus mám povídky 😁

A podělíš se aspoň kterou tu linku tam sleduješ :D? Pořád jsem se to nedozvěděla :D. A jo, možná kdyby do Kelišky obsadili do hlavní role někoho jiného, tak to nebude mít tolik hejtů ještě před startem. To je jedno z hlavních šlápnutí vedle. Ale ještě stále se snažím si zachovat zbytky televizního zdraví a nepodívat se ani na jeden díl :D. Ještě bych s hrůzou zjistila, že se mi tam nakonec některé věci líbí :D.

andromache
26. 9. 2023 / 16:35:14 (před 66 týdny)
off
_-0-_ napsal(a):

A co programy Jaromíra Soukupa? :-)

A jsme u toho praní peněz all over again :D. Ale tak Barrandov je jeho a není to bráno jako jedna z největších českých komerčních televizí (teda doufám). Plus mi přijde, že vzhledem k tomu, jak dlouho je na trhu je to takový nepodařený malý brácha Novy a Primy...

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 10. 2023 / 00:46:38 (před 63 týdny)
off

Letos potěšil úspěch Wednesday a pak Síň slávy. Čarodějky si to rozhodně zaslouží.

spike