Eliška a Damián to těsně nestihli, tak holt příště.
Síň slávy moc potěšila 🤩😍
Blázen z Jericha napsal(a):
Eliška a Damián to těsně nestihli, tak holt příště.
Do Síně slavy :)?
S výsledky jsem překvapivě spokojený, většinou se s "hlasem lidu" moc neshodnu :)
Z Charmed v sieni slávy sa veľmi teším, v TOP 10 ich mám na 3. mieste, hlasoval som za ne už niekoľko ročníkov, samozrejme takisto Wednesday jednoznačne 1. minulého roka...
Letos souhlasím akorát tak se Simpsony za animák a Charmed do síně slávy. Jinak bída. Ale myslím, že na příští rok je nejhorší seriál asi jasný :D. Silně pochybuju, že se v příštích dvanácti měsících objeví něco horšího než Keliška a Dařbuján...
andromache napsal(a):
Letos souhlasím akorát tak se Simpsony za animák a Charmed do síně slávy. Jinak bída. Ale myslím, že na příští rok je nejhorší seriál asi jasný :D. Silně pochybuju, že se v příštích dvanácti měsících objeví něco horšího než Keliška a Dařbuján...
Já bych primu nepodceňovala 😂😂😂, hlavně tahle číčovina už má skoro hotovou druhou řadu 🤦♀️
No tak toto je pro mě "nejhorší" ročník. Jediné, co mi vyhrálo je Survivor :D Jinak jsem hlasoval vždycky mimo.
No, letos jsem se s hlasem lidu moc nesešla, ale co se dá dělat. :D
Deaneira napsal(a):
Já bych primu nepodceňovala 😂😂😂, hlavně tahle číčovina už má skoro hotovou druhou řadu 🤦♀️
Nestraš prosimtě :D. Člověk si říká, že toho dna už prostě MUSELI s tímhle škvárem dosáhnout :D.
andromache napsal(a):
Nestraš prosimtě :D. Člověk si říká, že toho dna už prostě MUSELI s tímhle škvárem dosáhnout :D.
Ehm to si člověk po Agrometalu myslel taky 😂😂😂
Deaneira napsal(a):
Ehm to si člověk po Agrometalu myslel taky 😂😂😂
Tak ten mě naštěstí minul úplně :D. Dyť o Kelišce vím taky jenom proto, co za bouři se strhlo na internetu :D. Ale začínám si říkat, že někdo na Primě přes tyhle srajdy asi pere svoje špinavé peníze, protože to už jinak ani není možný, aby to pořád někdo financoval :D.
andromache napsal(a):
...není možný, aby to pořád někdo financoval :D.
A co programy Jaromíra Soukupa? :-)
andromache napsal(a):
Tak ten mě naštěstí minul úplně :D. Dyť o Kelišce vím taky jenom proto, co za bouři se strhlo na internetu :D. Ale začínám si říkat, že někdo na Primě přes tyhle srajdy asi pere svoje špinavé peníze, protože to už jinak ani není možný, aby to pořád někdo financoval :D.
Tak hele stejný lidi co stojí za 1. Misi, Dobrými zprávami teď udělala tuhle kravinu. Úspěšně chtěli mít všechno. Dobré zprávy zarizli uprostřed série, konec absolutně nedával smysl nikomu a že jsem těch komentářu četla na instagramu a TT tuny 😁😁 no a šup vznikla Eliška a Damian, to mohlo mít potenciál dokud neřekli že hlavní roli bude mít Smetana pak už to bylo odsouzené jako odpad ještě v době natáčení. Kvůli tomu, že nedokážou natočit nic nového co by bylo dobré teď protahuji zoo. Měla mít 160 dílů a bude mít mnohem víc 🤦♀️. Tam si alespoň můžu říct že se dívám jee na jednu linku a zbytek prejizdim 😂, plus mám povídky 😁
Deaneira napsal(a):
Tak hele stejný lidi co stojí za 1. Misi, Dobrými zprávami teď udělala tuhle kravinu. Úspěšně chtěli mít všechno. Dobré zprávy zarizli uprostřed série, konec absolutně nedával smysl nikomu a že jsem těch komentářu četla na instagramu a TT tuny 😁😁 no a šup vznikla Eliška a Damian, to mohlo mít potenciál dokud neřekli že hlavní roli bude mít Smetana pak už to bylo odsouzené jako odpad ještě v době natáčení. Kvůli tomu, že nedokážou natočit nic nového co by bylo dobré teď protahuji zoo. Měla mít 160 dílů a bude mít mnohem víc 🤦♀️. Tam si alespoň můžu říct že se dívám jee na jednu linku a zbytek prejizdim 😂, plus mám povídky 😁
A podělíš se aspoň kterou tu linku tam sleduješ :D? Pořád jsem se to nedozvěděla :D. A jo, možná kdyby do Kelišky obsadili do hlavní role někoho jiného, tak to nebude mít tolik hejtů ještě před startem. To je jedno z hlavních šlápnutí vedle. Ale ještě stále se snažím si zachovat zbytky televizního zdraví a nepodívat se ani na jeden díl :D. Ještě bych s hrůzou zjistila, že se mi tam nakonec některé věci líbí :D.
_-0-_ napsal(a):
A co programy Jaromíra Soukupa? :-)
A jsme u toho praní peněz all over again :D. Ale tak Barrandov je jeho a není to bráno jako jedna z největších českých komerčních televizí (teda doufám). Plus mi přijde, že vzhledem k tomu, jak dlouho je na trhu je to takový nepodařený malý brácha Novy a Primy...