Dnes to bolo pomerne rýchle hlasovanie. :) Možno tak raz som mala problém rozhodnúť sa, ale nakoniec som to prebojovala. :)
Dnes to tak hrozné nebylo. Takže žádné váhání 😁
Překvapuje mě (opět), jak je málo populární Silo. Musím zopakovat, že to vidím volbu podle žánru.
_-0-_ napsal(a):
Překvapuje mě (opět), jak je málo populární Silo. Musím zopakovat, že to vidím volbu podle žánru.
Na druhou stranu, Silo je letošní novinka bojující proti spoustě zavedených veteránů, já považuju za úspěch, že se vůbec dostalo do top 16.
darbak napsal(a):
Na druhou stranu, Silo je letošní novinka bojující proti spoustě zavedených veteránů, já považuju za úspěch, že se vůbec dostalo do top 16.
Ano, je to novinka, ale stejně to vidím spíše na problém žánru - po dokonalý adaptaci stejnojmennýho románu The Three-Body Problem neštěkne ani pes (takže v této anketě pochopitelně není, ani nebude v budoucích podobných). A to existují titulky od lordeka (zjevně ovládajícího EN lépe, než já CZ), který dal k jedněm každým na titulky.com uvádějící text, vysvětlující historický, fyzikální a technický pojmy/souvislosti pro nevzdělance/mainstream :-)