Diskuze k článku Anketa: Napsáno v knize (duely 2)
Sonya
Běžný uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
7. 11. 2023 / 13:16:30 (před 53 týdny)
off

Dnes to bolo pomerne rýchle hlasovanie. :) Možno tak raz som mala problém rozhodnúť sa, ale nakoniec som to prebojovala. :)

Sonya
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
7. 11. 2023 / 13:28:24 (před 53 týdny)
off

Dnes to tak hrozné nebylo. Takže žádné váhání 😁

Janey T.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
7. 11. 2023 / 13:55:21 (před 53 týdny)
off

Překvapuje mě (opět), jak je málo populární Silo. Musím zopakovat, že to vidím volbu podle žánru.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
7. 11. 2023 / 14:25:26 (před 53 týdny)
off
_-0-_ napsal(a):

Překvapuje mě (opět), jak je málo populární Silo. Musím zopakovat, že to vidím volbu podle žánru.

Na druhou stranu, Silo je letošní novinka bojující proti spoustě zavedených veteránů, já považuju za úspěch, že se vůbec dostalo do top 16.

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
7. 11. 2023 / 14:40:51 (před 53 týdny)
off
darbak napsal(a):

Na druhou stranu, Silo je letošní novinka bojující proti spoustě zavedených veteránů, já považuju za úspěch, že se vůbec dostalo do top 16.

Ano, je to novinka, ale stejně to vidím spíše na problém žánru - po dokonalý adaptaci stejnojmennýho románu The Three-Body Problem neštěkne ani pes (takže v této anketě pochopitelně není, ani nebude v budoucích podobných). A to existují titulky od lordeka (zjevně ovládajícího EN lépe, než já CZ), který dal k jedněm každým na titulky.com uvádějící text, vysvětlující historický, fyzikální a technický pojmy/souvislosti pro nevzdělance/mainstream :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."