Pokud to dopadne stejně dobře, jako prequel Gods of the Arena (ne tedy jako Spartacus: Blood and Sand, kterému chronologicky předchází), tak to bude divácký nátěr :-)
Námět ve vztahu k původnímu seriálu zní dost strašně.
He? Moc nechápu, na co jako budou dělat seriál "co by, kdyby", když v původním seriálu Ashur jasně zemřel. :D Spartaka mám hodně ráda, ale tohle teda nevím, nevím. Samozřejmě si počkám na nějaké ohlasy, ale zatím to vidím tak, že to nejspíš vynechám...
AdaW napsal(a):
He? Moc nechápu, na co jako budou dělat seriál "co by, kdyby", když v původním seriálu Ashur jasně zemřel. :D Spartaka mám hodně ráda, ale tohle teda nevím, nevím. Samozřejmě si počkám na nějaké ohlasy, ale zatím to vidím tak, že to nejspíš vynechám...
Presne toto.. To teraz začnú oživovať x ďalších mŕtvych postáv a dávať im seriály "čo by bolo keby"? Nie, ďakujem. Prečo tam proste nedali úplne novú postavu, čo by viedla školu gladiátorov?
Ne ne ne a zase ne.. Jak už jsem psala na timeline, tohle je totální nesmysl.. Kdyby ne proto, že jsem se neskonale těšila až Ashur zařve, tak už jenom proto, že sakra zařval a tohle oživování mrtvých je prostě na palici. To si nemohli vymyslet lepší spin-off? Ach jo. Jsem rozpolcena, jestli se dívat nebo ne.