Diskuze k článku Ashur ze Spartaca dostává svůj vlastní seriál
marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
12. 11. 2023 / 12:42:45 (před 52 týdny)
off

Velké těšení!

Marvio
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
12. 11. 2023 / 13:14:30 (před 52 týdny)
off

Pokud to dopadne stejně dobře, jako prequel Gods of the Arena (ne tedy jako Spartacus: Blood and Sand, kterému chronologicky předchází), tak to bude divácký nátěr :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
12. 11. 2023 / 13:24:53 (před 52 týdny)
on

Námět ve vztahu k původnímu seriálu zní dost strašně.

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
12. 11. 2023 / 14:43:45 (před 52 týdny)
off

He? Moc nechápu, na co jako budou dělat seriál "co by, kdyby", když v původním seriálu Ashur jasně zemřel. :D Spartaka mám hodně ráda, ale tohle teda nevím, nevím. Samozřejmě si počkám na nějaké ohlasy, ale zatím to vidím tak, že to nejspíš vynechám...

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 11. 2023 / 16:24:27 (před 52 týdny)
off
AdaW napsal(a):

He? Moc nechápu, na co jako budou dělat seriál "co by, kdyby", když v původním seriálu Ashur jasně zemřel. :D Spartaka mám hodně ráda, ale tohle teda nevím, nevím. Samozřejmě si počkám na nějaké ohlasy, ale zatím to vidím tak, že to nejspíš vynechám...

Presne toto.. To teraz začnú oživovať x ďalších mŕtvych postáv a dávať im seriály "čo by bolo keby"? Nie, ďakujem. Prečo tam proste nedali úplne novú postavu, čo by viedla školu gladiátorov?

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 11. 2023 / 19:15:11 (před 52 týdny)
off

Ne ne ne a zase ne.. Jak už jsem psala na timeline, tohle je totální nesmysl.. Kdyby ne proto, že jsem se neskonale těšila až Ashur zařve, tak už jenom proto, že sakra zařval a tohle oživování mrtvých je prostě na palici. To si nemohli vymyslet lepší spin-off? Ach jo. Jsem rozpolcena, jestli se dívat nebo ne.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.