Diskuze k článku Seriálová výzva 2024: Únorové zadání
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 2. 2024 / 10:06:12 (před 41 týdny)
off

Tak únor jsem odhadla dobře. 😁 Na březen podle nápovědy tady bych řekla něco se šerifem v hlavní roli. Ale nejspíš jde o chybu, protože na mém profilu je jinak obrázek ženy s dítětem, takže půjde o seriál kde matka má nějaký vztah k dítěti nebo dítě porodí či čerstvě porodila a nebo slavení den matek 🤔😁

Janey T.
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 2. 2024 / 10:08:51 (před 41 týdny)
off

Koukám, že jste změnili styl nápovědy :D:D:D

Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
1. 2. 2024 / 10:46:13 (před 41 týdny)
off

Tak únor jsem odhadl dobře, jen škoda, že se nepočítá i Dánsko a asi ani Island ne. Na březen podle nápovědy na profilu tipuju něco s matkou (viz květnové téma výzvy 21).

Seznam

I have a cunning plan...
darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
1. 2. 2024 / 11:25:47 (před 41 týdny)
off

Já mám jeden nový finský seriál ve Chci vidět, ten by se na to hodil, ale ne a ne ho sehnat (ani na torrentech není!).

A otázečka, jelikož jsem ve výzvě nováček: Ten pilot musím shlédnout v únoru, nebo můžu kdykoliv během roku?

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Lord Edmund Blackadder
1. 2. 2024 / 11:33:58 (před 41 týdny)
off
darbak napsal(a):

A otázečka, jelikož jsem ve výzvě nováček: Ten pilot musím shlédnout v únoru, nebo můžu kdykoliv během roku?

Kdykoli během roku :)

I have a cunning plan...
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
1. 2. 2024 / 11:56:41 (před 41 týdny)
off
Lord Edmund Blackadder napsal(a):

Tak únor jsem odhadl dobře, jen škoda, že se nepočítá i Dánsko a asi ani Island ne. Na březen podle nápovědy na profilu tipuju něco s matkou (viz květnové téma výzvy 21).

Seznam

Nevím, jak Dánsko, ale Island by se měl počítat. Ve článku je odkaz na 7 zastávek ve Finsku a na Islandu...

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
1. 2. 2024 / 12:07:56 (před 41 týdny)
on
darbak napsal(a):

Já mám jeden nový finský seriál ve Chci vidět, ten by se na to hodil, ale ne a ne ho sehnat (ani na torrentech není!).

Kdykoli během roku :)

Od teď. Takže lednový mají smůlu.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Fruiko
1. 2. 2024 / 12:08:48 (před 41 týdny)
on

Seznam

Island určitě jo, Dánsko beru taky, sic je na hraně. :D

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 2. 2024 / 12:09:32
Lord Edmund Blackadder
1. 2. 2024 / 12:11:33 (před 41 týdny)
off

darbak Promiň, špatně jsem to pochopil. :D

I have a cunning plan...
darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
1. 2. 2024 / 12:39:11 (před 41 týdny)
off

darbak Promiň, špatně jsem to pochopil. :D

V pořádku, stane se :D

Fruiko napsal(a):

Od teď. Takže lednový mají smůlu.

Tak fajn, v lednu jsem stejně nic severského neviděl :D Díky

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
1. 2. 2024 / 15:05:39 (před 41 týdny)
on

Tak jsem tipovala správně.

No a na březen tipuji něco s mateřskou láskou, matkou.

"It's a beautiful day to save lives.”
Sonya
Běžný uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
1. 2. 2024 / 15:15:32 (před 41 týdny)
off

Tak februárové zadanie som v podstate odhadla správne. Až na to teda, že som trochu smutná, že do tejto kolónky si nezvládnem naprať anime. 🤭 Chcela som si výzvu trochu ozvláštniť a táto kolónka mi to trochu pokazila. Ale čo už.

Marec tipujem na seriál, v ktorom sa objaví čerstvá matka alebo matka všeobecne. 🤔

Sonya
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 2. 2024 / 15:15:43
Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
1. 2. 2024 / 17:22:27 (před 41 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Island určitě jo, Dánsko beru taky, sic je na hraně. :D

Nejspíš mi něco uteklo, ale Dánsko už není na severu? Nebo se nějak vyčlenilo nebo bylo vyčleněno (jako třeba Pluto už není brané jako planeta)? Nebo k Dánsku chováš silné antipatie?

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 2. 2024 / 17:29:12 (před 41 týdny)
off

Mám pocit, že letos dostávám ty kategorie za trest :(. Napřed to anime, teď severské země u kterých se nudím (stačily mi dva díly Borgen, tyhle rozvláčnosti fakt ne).. I když moment, Okkupert je vlastně taky severský seriál ne? Když už je to anexe Norska...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Fruiko
1. 2. 2024 / 17:32:55 (před 41 týdny)
on
Anyk napsal(a):

Nejspíš mi něco uteklo, ale Dánsko už není na severu? Nebo se nějak vyčlenilo nebo bylo vyčleněno (jako třeba Pluto už není brané jako planeta)? Nebo k Dánsku chováš silné antipatie?

Však říkám, že je ok. :-) Antipatie ani ne, ale přijde mi, že už ty jejich seriály nemají ten severský feeling.

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
1. 2. 2024 / 20:25:29 (před 41 týdny)
off
Anyk napsal(a):

Dánsko je tam každopádně, tak jako tak. :) Mohli bychom se ale bavit o tom, jestli „severskými“ zeměmi myslíme skandinávské: Dánsko, Norsko, Švédsko, nebo nordické: Dánsko, Norsko, Švédsko, Finsko, Island. ;) Ale když to Fruiko bere podle feelingu, tak je to těžký... :D

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
1. 2. 2024 / 20:36:37 (před 41 týdny)
on

Tož únor byl podle nápovědy jasný, ale u března jsem zatím docela zmatená, protože mě nenapadá nic jiného, než témata, co už tu byla. :D (Pilot seriálu, kde hraje hlavní roli matka + Pilot seriálu, který se točí okolo těhotenství/malých dětí)

Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
1. 2. 2024 / 22:20:59 (před 41 týdny)
off
Tempy napsal(a):

Dánsko je tam každopádně, tak jako tak. :) Mohli bychom se ale bavit o tom, jestli „severskými“ zeměmi myslíme skandinávské: Dánsko, Norsko, Švédsko, nebo nordické: Dánsko, Norsko, Švédsko, Finsko, Island. ;) Ale když to Fruiko bere podle feelingu, tak je to těžký... :D

Pro mě severské státy vždy byly ty, co jsou na severu Evropy, tak jestli už i světové strany třeba nejsou fluidní 🙄 Nedávno mi jeden Brit řekl, že jsou pro ně evropané v lecčems divní. Tak jsem se ujistila, jestli stále platí, že UK leží v Evropě. A nebylo to Brexitem, prostě to berou jako kontinentální Evropa a my. Kéž bych o "pocitové geografii" věděla dřív, jsem se tím mohla ve škole ohánět 🤭