Diskuze k článku Týden v obraze: Expats, Masters of the Air, Hightown a další...
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
21. 1. 2024 / 17:10:27 (před 42 týdny)
off

No není možné.. Netflix si už posvítil na ragby.. Na zpracování dokumentu o Six nations se těším docela dost. Doufám, že tam bude pohled na přestavby týmů Irů a Velšanů (Irům skončil po MS dlouholetý kapitán, Velšanům taky končí pár opor včetně mého oblíbence Biggara, fňuk) a jak si s tím poradí...

Edit.. Sakra ono je to za loňský rok.. ALe i tak jsem zvědavá jak to Netflix uchopil...

Jsem zvědavá na Griseldu, ale ten co kdysi psal zlý tweet o tom, že Vergara mluví jako by měla v hubě p**a měl bohužel pravdu. Zní hrozně a já ji moc v oblibě nemám. Dilema.. Možná pak zkusím i Expats, ale tam zatím nevím. A samozřejmě Masters of the Air, to je tenhle týden asi nejočekávanější novinka.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 21. 1. 2024 / 17:15:13
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
21. 1. 2024 / 18:16:38 (před 42 týdny)
off

Tak mě nejvíc zaujalo Expacts, to dřív nebo později prubnu.

A z nenovinek mi uniklo Death by Fame, který mi přijde, že by mě mohlo bavit. Ale jestli se k tomu někdy dostanu, kdo ví. Pořád je na co koukat už tak :D

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
21. 1. 2024 / 19:52:34 (před 42 týdny)
off

Kdysi jsem zkoušel High Town, ale po prvním díle jsem s tím seknul.

Z tohoto výčtu mě tedy zajímá jen Griselda. Masters of the Air spíš ocení hlavně moje máti :D

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
21. 1. 2024 / 20:25:28 (před 42 týdny)
off

Premiéra u Graham Norton Show mi nesedí. I podle BBC se příští týden prostě chystá epizoda 31x15 a ani nebyla žádná pauza, protože se v pátek vysílal díl 31x14

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
21. 1. 2024 / 21:14:10 (před 42 týdny)
off
darbak napsal(a):

Kdysi jsem zkoušel High Town, ale po prvním díle jsem s tím seknul.

Nápodobně.. Akorát já v sobě tak nějak furt živím naději, že se k tomu ještě vrátím.. Nezdá se, že by se mi to dařilo :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
21. 1. 2024 / 22:24:55 (před 42 týdny)
off

Mám z toho dojem, že jsem si přečetl článek o seriálech, na které se téměř určitě dívat nebudu :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."