No není možné.. Netflix si už posvítil na ragby.. Na zpracování dokumentu o Six nations se těším docela dost. Doufám, že tam bude pohled na přestavby týmů Irů a Velšanů (Irům skončil po MS dlouholetý kapitán, Velšanům taky končí pár opor včetně mého oblíbence Biggara, fňuk) a jak si s tím poradí...
Edit.. Sakra ono je to za loňský rok.. ALe i tak jsem zvědavá jak to Netflix uchopil...
Jsem zvědavá na Griseldu, ale ten co kdysi psal zlý tweet o tom, že Vergara mluví jako by měla v hubě p**a měl bohužel pravdu. Zní hrozně a já ji moc v oblibě nemám. Dilema.. Možná pak zkusím i Expats, ale tam zatím nevím. A samozřejmě Masters of the Air, to je tenhle týden asi nejočekávanější novinka.
Tak mě nejvíc zaujalo Expacts, to dřív nebo později prubnu.
A z nenovinek mi uniklo Death by Fame, který mi přijde, že by mě mohlo bavit. Ale jestli se k tomu někdy dostanu, kdo ví. Pořád je na co koukat už tak :D
Kdysi jsem zkoušel High Town, ale po prvním díle jsem s tím seknul.
Z tohoto výčtu mě tedy zajímá jen Griselda. Masters of the Air spíš ocení hlavně moje máti :D
Premiéra u Graham Norton Show mi nesedí. I podle BBC se příští týden prostě chystá epizoda 31x15 a ani nebyla žádná pauza, protože se v pátek vysílal díl 31x14
darbak napsal(a):
Kdysi jsem zkoušel High Town, ale po prvním díle jsem s tím seknul.
Nápodobně.. Akorát já v sobě tak nějak furt živím naději, že se k tomu ještě vrátím.. Nezdá se, že by se mi to dařilo :D.