Diskuze k článku High Potencial na cestě kolem světa
avatar uživatele
Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
17. 9. 2024 / 17:26:09 (před 3 dny)
off

U maďarské verze prosím opravit 'V řecké verzi...'. Díky. Jinak seriál znám jen pasivně (ze SZ), zkusil bych asi z případné čisté nudy alespoň francouzský originál.

I have a cunning plan...
avatar uživatele
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
17. 9. 2024 / 19:09:41 (před 3 dny)
off

To jako mají v podmínkách smlouvy, že hlavní hrdinka musí být pokaždé zrzavá nebo co? Ne že bych proti zrzkám něco měla (spíš naopak), ale tohle je dost do očí bijící... Jinak asi nejsypmatičtější je mi ta americká verze. V traileru americké verze není ta ženská ta uječená jako v těch ostatních (a Dyková je pi..a tak nějak všeobecně) a krom lokálních verzí je to taky jediná, které jsem rozumněla :D. A taky má docela sympatické obsazení (aneb, napřed měl Zach období doktorů a teď má období policajtů? To jako fakt?).

Ale jinak souhlasím, že se ten seriál šíří do dalších zemí jako mor. Je vidět, že dobré nápady prostě docházejí, takže když něco zafunguje, tak to ostatní okamžitě chtějí taky...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
avatar uživatele
TerriEstrabao
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
18. 9. 2024 / 00:14:47 (předevčírem)
off

Francouzská verze je skvělá, Audrey Fleurot je pro roli Morgane perfektní a jakmile člověk zkusí originál, všechny zahraniční verze působí lacině. Americké verzi možná šanci dám ze zvědavosti, ale že by předčila tu francouzskou, to je za mě extrémně nepravděpodobné.