Diskuze k článku Superanketa (duely 1)
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
15. 10. 2024 / 16:25:02 (před 4 týdny)
off

Hm,, tak moje oblíbené Legendy to asi nedají.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
15. 10. 2024 / 17:32:35 (před 4 týdny)
off

Začínám se bát, že Legendy dostanou na frak :(. Což mě mrzí, protože ty seriály, co jsou proti nim rozhodně nejsou o tolik lepší. Spíš naopak...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
15. 10. 2024 / 18:56:36 (před 4 týdny)
off

No některé duely jsou hodně vyrovnané.
Jsem zvědavá, kdo všechno přežije.

"It's a beautiful day to save lives.”
sasa.chetan
Běžný uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
15. 10. 2024 / 19:08:36 (před 4 týdny)
off

tak legeny si nezasluzia prehrat. oproti Smalville ci Jasica Jones to je poklad.
Ale co uz

Chrosticek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
15. 10. 2024 / 19:47:21 (před 4 týdny)
off

Legendy boli za mna velmi slabe, postavy, ktore uz nemali co povedat v povodnych serialoch, ani tam nijak nehviezdili... dal som tomu sancu asi polku prvej serie a viacmenej som to pretrpel, kym som to poslal k ladu... cize za mna ked dostanu na frak, len dobre :D uz tam nemam Agentku Carterovu, viaceri nemozeme mat co chceme :D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
15. 10. 2024 / 20:20:54 (před 4 týdny)
off
Chrosticek napsal(a):

Legendy boli za mna velmi slabe, postavy, ktore uz nemali co povedat v povodnych serialoch, ani tam nijak nehviezdili... dal som tomu sancu asi polku prvej serie a viacmenej som to pretrpel, kym som to poslal k ladu... cize za mna ked dostanu na frak, len dobre :D uz tam nemam Agentku Carterovu, viaceri nemozeme mat co chceme :D

Právě že chyba :-). První sérka je vyloženě nejslabší. Jak z tama vysmahnuli ti ptáci a Rip a kapitánkou se stala Sara, staly se Legendy o dost lepším, šílenějším a koukatelnějším seriálem. A rozvoj postav byl náhodou taky zajímavý... Rozhodně bych třeba nečekala, že se Mick Rory stane spisovatelem romantických knížek pro ženy :-). A jak mu to šlo :-).

A to nemluvím o dalším levelu zábavnosti, když se k nim nastálo přidal John Constantine...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 15. 10. 2024 / 20:21:48
Kubasix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
15. 10. 2024 / 20:51:05 (před 4 týdny)
off

Souboj Arrow a Hawkeye je hodně zajímavý :D

Mad.Awe
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
15. 10. 2024 / 22:40:15 (před 4 týdny)
off

Yes! Jsem ráda, že se Constantine propracoval mezi finalisty, zaslouží si to. Jinak mě mrzí, že Legendy si příliš dobře nevedou, ale aspoň jsou mezi nejlepšími.

Mad.Awe
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
16. 10. 2024 / 12:56:08 (před 4 týdny)
off

Obecně koukám, že mám docela vkus vychýlený vůči ostatním. A Legendy jsem teda nečekal, že budou dostávat na frak tolik.

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Editováno: 1x | Naposledy: 16. 10. 2024 / 12:56:30