Začínám se bát, že Legendy dostanou na frak :(. Což mě mrzí, protože ty seriály, co jsou proti nim rozhodně nejsou o tolik lepší. Spíš naopak...
No některé duely jsou hodně vyrovnané.
Jsem zvědavá, kdo všechno přežije.
tak legeny si nezasluzia prehrat. oproti Smalville ci Jasica Jones to je poklad.
Ale co uz
Legendy boli za mna velmi slabe, postavy, ktore uz nemali co povedat v povodnych serialoch, ani tam nijak nehviezdili... dal som tomu sancu asi polku prvej serie a viacmenej som to pretrpel, kym som to poslal k ladu... cize za mna ked dostanu na frak, len dobre :D uz tam nemam Agentku Carterovu, viaceri nemozeme mat co chceme :D
Chrosticek napsal(a):
Legendy boli za mna velmi slabe, postavy, ktore uz nemali co povedat v povodnych serialoch, ani tam nijak nehviezdili... dal som tomu sancu asi polku prvej serie a viacmenej som to pretrpel, kym som to poslal k ladu... cize za mna ked dostanu na frak, len dobre :D uz tam nemam Agentku Carterovu, viaceri nemozeme mat co chceme :D
Právě že chyba :-). První sérka je vyloženě nejslabší. Jak z tama vysmahnuli ti ptáci a Rip a kapitánkou se stala Sara, staly se Legendy o dost lepším, šílenějším a koukatelnějším seriálem. A rozvoj postav byl náhodou taky zajímavý... Rozhodně bych třeba nečekala, že se Mick Rory stane spisovatelem romantických knížek pro ženy :-). A jak mu to šlo :-).
A to nemluvím o dalším levelu zábavnosti, když se k nim nastálo přidal John Constantine...
Souboj Arrow a Hawkeye je hodně zajímavý :D
Yes! Jsem ráda, že se Constantine propracoval mezi finalisty, zaslouží si to. Jinak mě mrzí, že Legendy si příliš dobře nevedou, ale aspoň jsou mezi nejlepšími.
Obecně koukám, že mám docela vkus vychýlený vůči ostatním. A Legendy jsem teda nečekal, že budou dostávat na frak tolik.