Na internetu se pohybují teorie, že to celé je Maxův “sen,” když je v nemocnici v delíriu nebo dokonce v kómatu. Či dokonce, že je to Nebe. Tyto teorie by některé zvláštnosti vysvětlovaly.
Micuda98 napsal(a):
Na internetu se pohybují teorie, že to celé je Maxův “sen,” když je v nemocnici v delíriu nebo dokonce v kómatu. Či dokonce, že je to Nebe. Tyto teorie by některé zvláštnosti vysvětlovaly.
To se lidi chopili konspiračních teorií hodně rychle :D..
Jinak mě to zatím baví.. I když ten milostný trojúhelník si teda odpustit mohli, to jo. Jak já je nesnáším. Navíc tady je úplně zbytečně. A nevím proč by nemohli jako milník vybrat zrovna Coronu. Na začátku řádila jak pominutá a než se tomu přišlo na kloub, tak to dost lidí šeredně odskákalo. Hlavně doktoři. Nevidím důvod, proč by do téhle kategorie nemohl spadat i Max.. Jen se divím, že po tak těžkém průběhu nemá následky..
Já viděla jen první díl, ale přišlo mi to tedy docela jako velká hovadina a ještě taková nemastná neslaná. A to mám hodně ráda Joshuu Jacksona.
ragelly napsal(a):
jestli na všech lodích je nějaký doktor
Nejen doktor, na výletních lodích je i márnice.
naninka358 napsal(a):
Nejen doktor, na výletních lodích je i márnice.
Kromě téhle, tady je květinářský chlaďák. 🤣
Micuda98 napsal(a):
Kromě téhle, tady je květinářský chlaďák. 🤣
Furt lepší květinářský chlaďák, než kdyby začly rozdávat velké porce zmrzliny protože potřebujou mrtvolu narvat do mrazáku :D. Tohle jsem docela i ocenila :D.
Není tam nějaký porod? Hodilo by se mi do výzvy..či s perozířkem by si mohli ošklivě zablbnout...Každopádně se podívám, už jen proto že nevěřím že ten kluk z plakátu je Pacey :D
Hitchhiker napsal(a):
Není tam nějaký porod? Hodilo by se mi do výzvy..či s perozířkem by si mohli ošklivě zablbnout...Každopádně se podívám, už jen proto že nevěřím že ten kluk z plakátu je Pacey :D
To nevím, ale minimálně je to seriál z roku 2024, kteréžto téma (jak předpokládám) odtajní za týden.