Diskuze k článku Novinka pod lupou: Doctor Odyssey (ABC)
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
19. 10. 2024 / 17:16:15 (před 3 týdny)
off

Na internetu se pohybují teorie, že to celé je Maxův “sen,” když je v nemocnici v delíriu nebo dokonce v kómatu. Či dokonce, že je to Nebe. Tyto teorie by některé zvláštnosti vysvětlovaly.

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
19. 10. 2024 / 18:04:33 (před 3 týdny)
off
Micuda98 napsal(a):

Na internetu se pohybují teorie, že to celé je Maxův “sen,” když je v nemocnici v delíriu nebo dokonce v kómatu. Či dokonce, že je to Nebe. Tyto teorie by některé zvláštnosti vysvětlovaly.

To se lidi chopili konspiračních teorií hodně rychle :D..

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 10. 2024 / 18:04:40
andromache
19. 10. 2024 / 18:07:11 (před 3 týdny)
off

Jinak mě to zatím baví.. I když ten milostný trojúhelník si teda odpustit mohli, to jo. Jak já je nesnáším. Navíc tady je úplně zbytečně. A nevím proč by nemohli jako milník vybrat zrovna Coronu. Na začátku řádila jak pominutá a než se tomu přišlo na kloub, tak to dost lidí šeredně odskákalo. Hlavně doktoři. Nevidím důvod, proč by do téhle kategorie nemohl spadat i Max.. Jen se divím, že po tak těžkém průběhu nemá následky..

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Pinkertýnka
Běžný uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
19. 10. 2024 / 22:04:17 (před 3 týdny)
off

Já viděla jen první díl, ale přišlo mi to tedy docela jako velká hovadina a ještě taková nemastná neslaná. A to mám hodně ráda Joshuu Jacksona.

naninka358
Redaktor | Cool level: 116 | Will McAvoy
20. 10. 2024 / 10:33:11 (před 3 týdny)
off
ragelly napsal(a):

jestli na všech lodích je nějaký doktor

Nejen doktor, na výletních lodích je i márnice.

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
20. 10. 2024 / 16:03:45 (před 3 týdny)
off
naninka358 napsal(a):

Nejen doktor, na výletních lodích je i márnice.

Kromě téhle, tady je květinářský chlaďák. 🤣

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
andromache
20. 10. 2024 / 22:53:02 (před 3 týdny)
off
Micuda98 napsal(a):

Kromě téhle, tady je květinářský chlaďák. 🤣

Furt lepší květinářský chlaďák, než kdyby začly rozdávat velké porce zmrzliny protože potřebujou mrtvolu narvat do mrazáku :D. Tohle jsem docela i ocenila :D.

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
25. 10. 2024 / 15:56:47 (před 3 týdny)
off

Není tam nějaký porod? Hodilo by se mi do výzvy..či s perozířkem by si mohli ošklivě zablbnout...Každopádně se podívám, už jen proto že nevěřím že ten kluk z plakátu je Pacey :D

For crying out loud!
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
25. 10. 2024 / 20:21:27 (před 2 týdny)
off
Hitchhiker napsal(a):

Není tam nějaký porod? Hodilo by se mi do výzvy..či s perozířkem by si mohli ošklivě zablbnout...Každopádně se podívám, už jen proto že nevěřím že ten kluk z plakátu je Pacey :D

To nevím, ale minimálně je to seriál z roku 2024, kteréžto téma (jak předpokládám) odtajní za týden.