4. série byla nejlepší, ale možná je dobře, jestli to chtějí uzavřít.
Já ani nedokoukala čtvrtou řadu a upřímně, nějak mi to ani nevadí... Jako většinou jsem ta, která bojuje proti těm lidem, co mají tendenci říkat, že seriály jdou časem s kvalitou dolů, ale bohužel, tady je to opravdu pravda. Bez Nathana to ještě jakš takš fungovalo, když tam byly ostatní z původní party, ale teď... Všechny ty nové postavy mi přijdou takové nemastné, neslané a prostě velmi nedostatečná náhrada za ty původní...
Janna7 napsal(a):
Já ani nedokoukala čtvrtou řadu a upřímně, nějak mi to ani nevadí... Jako většinou jsem ta, která bojuje proti těm lidem, co mají tendenci říkat, že seriály jdou časem s kvalitou dolů, ale bohužel, tady je to opravdu pravda. Bez Nathana to ještě jakš takš fungovalo, když tam byly ostatní z původní party, ale teď... Všechny ty nové postavy mi přijdou takové nemastné, neslané a prostě velmi nedostatečná náhrada za ty původní...
Finn je nejlepší postava (nejvtipnější) jaká kdy v Misfits byla. Ke konci už to byl opravdu tragéd. Takový Ross junior :D.
Kolikokoli napsal(a):
Finn je nejlepší postava (nejvtipnější) jaká kdy v Misfits byla. Ke konci už to byl opravdu tragéd. Takový Ross junior :D.
No, mě prostě k srdci nepřirostl... Nikdo z nich, a už vůbec ne Rudy, kterého všichni ještě celkem berou.
Pro mě byla nejlepší postava Simon, takže jakmile po třetí řadě skončil, tak mi bylo jasné, že u Misfits už dlouho nevydržím :)
Upřímně už od druhé řad to šlo dolů,ale když už vypadl i poslední z původní sestavy tak to byl konec.
V podstatě se dá říct: "To je dost, už bylo na čase" :)
Nevim na 4. řadu sem koukal už jenom kvůli Rudymu, kterej, a teď mi nadávejte;) je podle mě lepší než Nathan.
Pravda je, že od druhé řady úrveň opravdu klesla a dle mého názoru jen tím, že vymizely hlavní postavy. Ovšem já jsme si k novým postavá vytvořila vlastní postoj a nesnažila se je porovnávat s předchozíma a tudíž i na celý seriál jsem se dívala jinak, takže mě ohlášení 5. série potěšilo a to že nebude další mě i trochu zklamalo...
To je mi docela líto že je to většině jedno, Misfits patří mezi moje nejoblíbenější seriály ..Jo prý se to všechno po**alo hned když odešel Nathan, já vám nevim on měl určitej charakter a tak dál ..ale Rudy? To je strašnej sexouš!:D A navíc vtipálek a úchylák - takový postavy mám strašně ráda;) Jo Finn a ta druhá ani nevim jak se jmenuje :D ti tam být nemuseli, to je fakt, ale už jen kvůli Rudymu :3 A nebo Alex *_* taky chlap k světu, žejo holky?!:D Achjo ..budou mi chybět, už nezvládám ani tuhle megastrašněmocotravně dlouhou pauzu než bude ta pětka :D:/
nevermore napsal(a):
Nevim na 4. řadu sem koukal už jenom kvůli Rudymu, kterej, a teď mi nadávejte;) je podle mě lepší než Nathan.
Thumb up :) - přésně vo tom mluvim ;D
RUDY je dobrej,ale chybi mi představitelé druhé řady a na Finna s tou holkou si nezvyknu,i ten Alex je suchej.Ale i tak mám tenhle seriál rád a těším se na pětku.
dřív jsem se na to díval pravidelně, ted mi ještě chybý dva díly a už je to pár měsíců co to nedavaj
Podle mě to teda měli zaříznout už mnohem dřív, ideálně po druhé, nejpozději po třetí řadě.
"původní" Misfits jsem milovala. Čtvrtou serii jsem nedokoukala. Myslím, že třetí to mělo skončit a většina by byla spokojena.
Tak to je snad nejhorší zpráva za celý tenhle týden. Misfits mi prostě přirostli k srdci i přes to, že od druhé série šla kvalita rapidně dolů. No doufám, že se tedy tvůrci seriálu pořádně pochlapí a seriál ukončí pořádně a hlavně doufám, že ne nějakým cliffhangerem. Popisek tedy zní docela zajímavě, takže uvidíme..
Myslím že to bude alespoň důstojné rozloučení. I když myslím že Rudy mi bude trochu chybět.
Misfits naprosto zbožňuju, ale asi bude fajn, když to utnou, dokud to má úroveň,, i když mi budou chybět. Jediná slabá řada pro mě byla teda třetí, protože čtvrtá je naprosto skvělá:) a o páté doufám, že se ponese ve stejném duchu :) Těším se a doufám, že tvůrci nezklamou, protože nápadů mají evidentně dost :)
Mně se seriál líbil s hlavníma představitelama z 1 serie. Když potom pomalu začali odcházet tak mně málem kleplo. Snad je lepší, že to stopli, dokud si tento seriál nepodělal svou pověst. Nebo podělal? Mně to tam bez Nathana a spol.. přišlo nudný. To je, ale můj názor. To přeobsazování vážně seriálu uškodilo.. :(
Kolikokoli napsal(a):
4. série byla nejlepší, ale možná je dobře, jestli to chtějí uzavřít.
Tak já mám přesně opačný názor - po dvou dílech čtvrté sem s Misfits skončila. Naprosto znechucená.
Tretia séria bola sklamanie, a to napriek tomu, že tam ešte bola väčšina predstaviteľov z prvej sezóny. Jasné, Nathanov odchod seriálom zatriasol, ale vo štvrtej sérii už mali tvorcovia opäť všetko v rukách, dokonca prišli s partiou, ktorá síce ešte nestihla prirásť k srdcu tak ako tá prvá, no potenciál na to má. Finn a Rudy sa obzvlášť podarili. Takže ma "poslednosť" piatej série mrzí, ale až po jej skončení zistím ako veľmi.
Myslim že se shodnu s většinou. Po druhé sérii už to nebyli Misfits. Ale na pátou sérii kouknu už jen ze zvědavosti.
Já si nemyslím, že by čtvrtá série byla zas taková tragédie, jak tady někteří z vás píšou. Byla trochu jiná, ale pořád to byla pořádná porce zábavy. A i když u prvního dílu jsem si taky říkala, že nové postavy nemají čím zaujmout, brzo jsem změnila názor. Dvojka Finn-Rudy byla prostě perfektní a Abby asi taky bude pěkné kvítko. Navíc předpokládám, že v další sérii by mohl mít i Alex nějakou schopnost, takže se nebojím, že by to tvůrci nějak zvorali a mrzí mě, že pátá bude poslední...
Úroveň od druhé řady klesala, nové obsazení bylo šokující a celkem dlouho se na něj zvykalo. Když už jsem si zvykla, tak to bylo fajn, ale stejně tam chybělo něco podstatného, co by tomu dodávalo šmrnc (alá 1. a 2. řada). Nejspíš je to dobře, že to bude poslední, ale je to ohromná škoda. Seriál měl fajné téma. Bude se mi stýskat :)
No možná je to dobře, aspoň, že páté řady se ještě dočkáme. Upřímně nemám ráda Finna ani Jess. Ale zbožňuju Rudyho, v některých chvílích ho mám i raději než Nathana a to je co říct :-D
První dvě série byly hodně dobré, ale další díly už mě tolik nebavily. Je asi lepší to už ukončit.
Já myslím, že je dobře, že to už končí.. mě nejvíc bavila 1. a 2. série, kvůli staré partě, nejvíc kvůli Nathanovi a Kelly.. už začátkém třetí mě to přestalo bavit a zdá se mi, že se tím ten seriál zkazil.. ale určitě je dobře, že ho vůbec natočili:)
je to dobře. já už se raději nedívala ani na 4. řadu.