Diskuze k článku Misfits končí
Kolikokoli
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
3. 4. 2013 / 14:18:32 (před 11 roky)
off

4. série byla nejlepší, ale možná je dobře, jestli to chtějí uzavřít.

Hey, ass-butt! I tolerate this century but I don't enjoy it so live long and prosper and may the force be with you. Hallowed are the Ori. Allons-y!
Janna7
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
3. 4. 2013 / 14:20:28 (před 11 roky)
off

Já ani nedokoukala čtvrtou řadu a upřímně, nějak mi to ani nevadí... Jako většinou jsem ta, která bojuje proti těm lidem, co mají tendenci říkat, že seriály jdou časem s kvalitou dolů, ale bohužel, tady je to opravdu pravda. Bez Nathana to ještě jakš takš fungovalo, když tam byly ostatní z původní party, ale teď... Všechny ty nové postavy mi přijdou takové nemastné, neslané a prostě velmi nedostatečná náhrada za ty původní...

Kolikokoli
3. 4. 2013 / 14:23:41 (před 11 roky)
off
Janna7 napsal(a):

Já ani nedokoukala čtvrtou řadu a upřímně, nějak mi to ani nevadí... Jako většinou jsem ta, která bojuje proti těm lidem, co mají tendenci říkat, že seriály jdou časem s kvalitou dolů, ale bohužel, tady je to opravdu pravda. Bez Nathana to ještě jakš takš fungovalo, když tam byly ostatní z původní party, ale teď... Všechny ty nové postavy mi přijdou takové nemastné, neslané a prostě velmi nedostatečná náhrada za ty původní...

Finn je nejlepší postava (nejvtipnější) jaká kdy v Misfits byla. Ke konci už to byl opravdu tragéd. Takový Ross junior :D.

Hey, ass-butt! I tolerate this century but I don't enjoy it so live long and prosper and may the force be with you. Hallowed are the Ori. Allons-y!
Janna7
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
3. 4. 2013 / 14:26:14 (před 11 roky)
off
Kolikokoli napsal(a):

Finn je nejlepší postava (nejvtipnější) jaká kdy v Misfits byla. Ke konci už to byl opravdu tragéd. Takový Ross junior :D.

No, mě prostě k srdci nepřirostl... Nikdo z nich, a už vůbec ne Rudy, kterého všichni ještě celkem berou.
Pro mě byla nejlepší postava Simon, takže jakmile po třetí řadě skončil, tak mi bylo jasné, že u Misfits už dlouho nevydržím :)

Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
3. 4. 2013 / 14:31:26 (před 11 roky)
off

Upřímně už od druhé řad to šlo dolů,ale když už vypadl i poslední z původní sestavy tak to byl konec.

Ajam
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
3. 4. 2013 / 14:33:02 (před 11 roky)
off

V podstatě se dá říct: "To je dost, už bylo na čase" :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
3. 4. 2013 / 15:34:30 (před 11 roky)
off

Nevim na 4. řadu sem koukal už jenom kvůli Rudymu, kterej, a teď mi nadávejte;) je podle mě lepší než Nathan.

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
Ruthiee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
3. 4. 2013 / 15:42:52 (před 11 roky)
off

Pravda je, že od druhé řady úrveň opravdu klesla a dle mého názoru jen tím, že vymizely hlavní postavy. Ovšem já jsme si k novým postavá vytvořila vlastní postoj a nesnažila se je porovnávat s předchozíma a tudíž i na celý seriál jsem se dívala jinak, takže mě ohlášení 5. série potěšilo a to že nebude další mě i trochu zklamalo...

"War was easier than daughters."
Kačez
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
3. 4. 2013 / 16:14:42 (před 11 roky)
off

To je mi docela líto že je to většině jedno, Misfits patří mezi moje nejoblíbenější seriály ..Jo prý se to všechno po**alo hned když odešel Nathan, já vám nevim on měl určitej charakter a tak dál ..ale Rudy? To je strašnej sexouš!:D A navíc vtipálek a úchylák - takový postavy mám strašně ráda;) Jo Finn a ta druhá ani nevim jak se jmenuje :D ti tam být nemuseli, to je fakt, ale už jen kvůli Rudymu :3 A nebo Alex *_* taky chlap k světu, žejo holky?!:D Achjo ..budou mi chybět, už nezvládám ani tuhle megastrašněmocotravně dlouhou pauzu než bude ta pětka :D:/

nevermore napsal(a):

Nevim na 4. řadu sem koukal už jenom kvůli Rudymu, kterej, a teď mi nadávejte;) je podle mě lepší než Nathan.

Thumb up :) - přésně vo tom mluvim ;D

Editováno: 2x | Naposledy: 3. 4. 2013 / 16:19:18
Eduard Herman
3. 4. 2013 / 17:35:24 (před 11 roky)
off

RUDY je dobrej,ale chybi mi představitelé druhé řady a na Finna s tou holkou si nezvyknu,i ten Alex je suchej.Ale i tak mám tenhle seriál rád a těším se na pětku.

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
3. 4. 2013 / 17:39:47 (před 11 roky)
off

dřív jsem se na to díval pravidelně, ted mi ještě chybý dva díly a už je to pár měsíců co to nedavaj

Go GOATS
Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
3. 4. 2013 / 17:55:26 (před 11 roky)
off

Podle mě to teda měli zaříznout už mnohem dřív, ideálně po druhé, nejpozději po třetí řadě.

Lola
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
3. 4. 2013 / 19:22:36 (před 11 roky)
off

"původní" Misfits jsem milovala. Čtvrtou serii jsem nedokoukala. Myslím, že třetí to mělo skončit a většina by byla spokojena.

Life´s too short to even care at all!
Andrew Wild
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
3. 4. 2013 / 19:44:40 (před 11 roky)
off

Tak to je snad nejhorší zpráva za celý tenhle týden. Misfits mi prostě přirostli k srdci i přes to, že od druhé série šla kvalita rapidně dolů. No doufám, že se tedy tvůrci seriálu pořádně pochlapí a seriál ukončí pořádně a hlavně doufám, že ne nějakým cliffhangerem. Popisek tedy zní docela zajímavě, takže uvidíme..

amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
3. 4. 2013 / 21:30:59 (před 11 roky)
off

Myslím že to bude alespoň důstojné rozloučení. I když myslím že Rudy mi bude trochu chybět.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Melindaaaa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
4. 4. 2013 / 01:24:20 (před 11 roky)
off

Misfits naprosto zbožňuju, ale asi bude fajn, když to utnou, dokud to má úroveň,, i když mi budou chybět. Jediná slabá řada pro mě byla teda třetí, protože čtvrtá je naprosto skvělá:) a o páté doufám, že se ponese ve stejném duchu :) Těším se a doufám, že tvůrci nezklamou, protože nápadů mají evidentně dost :)

Majef
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
4. 4. 2013 / 08:19:54 (před 11 roky)
off

Mně se seriál líbil s hlavníma představitelama z 1 serie. Když potom pomalu začali odcházet tak mně málem kleplo. Snad je lepší, že to stopli, dokud si tento seriál nepodělal svou pověst. Nebo podělal? Mně to tam bez Nathana a spol.. přišlo nudný. To je, ale můj názor. To přeobsazování vážně seriálu uškodilo.. :(

kacka.irena
4. 4. 2013 / 09:41:05 (před 11 roky)
off
Kolikokoli napsal(a):

4. série byla nejlepší, ale možná je dobře, jestli to chtějí uzavřít.

Tak já mám přesně opačný názor - po dvou dílech čtvrté sem s Misfits skončila. Naprosto znechucená.

IZFNP
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
4. 4. 2013 / 09:53:54 (před 11 roky)
off

Tretia séria bola sklamanie, a to napriek tomu, že tam ešte bola väčšina predstaviteľov z prvej sezóny. Jasné, Nathanov odchod seriálom zatriasol, ale vo štvrtej sérii už mali tvorcovia opäť všetko v rukách, dokonca prišli s partiou, ktorá síce ešte nestihla prirásť k srdcu tak ako tá prvá, no potenciál na to má. Finn a Rudy sa obzvlášť podarili. Takže ma "poslednosť" piatej série mrzí, ale až po jej skončení zistím ako veľmi.

Sarcastic? Me? No way!
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 4. 2013 / 17:48:28
Jack713
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
4. 4. 2013 / 11:12:15 (před 11 roky)
off

Myslim že se shodnu s většinou. Po druhé sérii už to nebyli Misfits. Ale na pátou sérii kouknu už jen ze zvědavosti.

Miss Black
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
4. 4. 2013 / 21:23:36 (před 11 roky)
off

Já si nemyslím, že by čtvrtá série byla zas taková tragédie, jak tady někteří z vás píšou. Byla trochu jiná, ale pořád to byla pořádná porce zábavy. A i když u prvního dílu jsem si taky říkala, že nové postavy nemají čím zaujmout, brzo jsem změnila názor. Dvojka Finn-Rudy byla prostě perfektní a Abby asi taky bude pěkné kvítko. Navíc předpokládám, že v další sérii by mohl mít i Alex nějakou schopnost, takže se nebojím, že by to tvůrci nějak zvorali a mrzí mě, že pátá bude poslední...

L_u.C_a
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
5. 4. 2013 / 09:49:47 (před 11 roky)
off

Úroveň od druhé řady klesala, nové obsazení bylo šokující a celkem dlouho se na něj zvykalo. Když už jsem si zvykla, tak to bylo fajn, ale stejně tam chybělo něco podstatného, co by tomu dodávalo šmrnc (alá 1. a 2. řada). Nejspíš je to dobře, že to bude poslední, ale je to ohromná škoda. Seriál měl fajné téma. Bude se mi stýskat :)

Průďa
Mania Dardeville
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
5. 4. 2013 / 19:24:52 (před 11 roky)
off

No možná je to dobře, aspoň, že páté řady se ještě dočkáme. Upřímně nemám ráda Finna ani Jess. Ale zbožňuju Rudyho, v některých chvílích ho mám i raději než Nathana a to je co říct :-D

...quia victus de mea adhibeo talis, qualls eas...
davidonderka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
9. 4. 2013 / 11:52:27 (před 11 roky)
off

První dvě série byly hodně dobré, ale další díly už mě tolik nebavily. Je asi lepší to už ukončit.

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 4. 2013 / 11:53:48
Simm
18. 6. 2013 / 09:42:03 (před 11 roky)
off

Já myslím, že je dobře, že to už končí.. mě nejvíc bavila 1. a 2. série, kvůli staré partě, nejvíc kvůli Nathanovi a Kelly.. už začátkém třetí mě to přestalo bavit a zdá se mi, že se tím ten seriál zkazil.. ale určitě je dobře, že ho vůbec natočili:)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
19. 7. 2013 / 09:49:47 (před 11 roky)
off

je to dobře. já už se raději nedívala ani na 4. řadu.