Diskuze k článku Promo-videa: OUaT a Revenge v animované podobě!
Judita
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 4. 2013 / 13:38:36 (před 11 roky)
off

Tak to Revenge video je ale vážně geniální! Konečně zase něco pořádně originálního, už se těším na další epizody.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
12. 4. 2013 / 13:43:08 (před 11 roky)
off
Judita napsal(a):

Tak to Revenge video je ale vážně geniální! Konečně zase něco pořádně originálního, už se těším na další epizody.

Přesně moje slova! Revenge mě dostalo hodně, jsem musela screenovat video i na titulní obrázek, bylo to silnější než já :D

GaiaM
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 4. 2013 / 13:46:37 (před 11 roky)
off

Tisíc lidí, tisíc chutí. Já na tohle moc nejsem. Oba seriály zbožňuji, ale tahle propagace se mi nelíbí. Kdybych ani jeden seriál neznala, tohle by mě ke sledování rozhodně nepřimělo.

Cynická pesimistka s prořízlou pusou a očima jež vidí naději i tam, kde to jiní dávno vzdali.
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
12. 4. 2013 / 14:03:23 (před 11 roky)
off

Sú pekné, páčia sa mi približne rovnako :)

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
12. 4. 2013 / 14:04:35 (před 11 roky)
off

Pekny, taky se mi libi to Revenge promo. A u OUaT velky plus za pisnicku od OMaM, posledni dobou je hodne posloucham.

amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
12. 4. 2013 / 15:09:14 (před 11 roky)
off

Z těch dvou se mi taky víc líbí to k Revenge, i když promo na OUAT je taky hezké.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
12. 4. 2013 / 15:43:16 (před 11 roky)
off

Taky se mi víc líbí Revenge, ale OUaT taky není špatný, je to zase něco jinýho :)

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
12. 4. 2013 / 15:55:17 (před 11 roky)
off

Zajímalo by mě, jak by se zhostili Grey's... resp. třeba výtahových scén. Ale na druhou stanu si zas říkám, že ke Grey's se takové odlehčené animované téma asi moc nehodí :)

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
12. 4. 2013 / 16:49:17 (před 11 roky)
off

Na OUAT nekoukám, tak mi to tolik nedalo, ale to promo na Revenge je fakt krásný. :)

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
zuzu123
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 4. 2013 / 20:39:28 (před 11 roky)
off

Revenge nesleduju, ale to video bylo super a ani OUAT nebylo špatné...je to zas něco jiného, no ale líbilo se mi to:)

Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
12. 4. 2013 / 23:38:21 (před 11 roky)
off

Promo na OUaT má lepší grafiku (taky je víc barevnější, i když u Revenge více barev není potřeba, zvolené lépe podtrhují zprávu a byly by na škodu), ale téměř nic o seriálu neříká, kdežto to k Revenge je výstižné, možná i víc než promo s ukázkami ze seriálu :) takže u mě rozhodně vítězí Revenge, i když asi (jak už tu někdo řekl) by mě to ke sledování seriálu nezviklalo, asi by pro mě animace byla matoucí a myslela bych si, že celý seriál je animovaný, což by mě nebavilo...

Editováno: 2x | Naposledy: 12. 4. 2013 / 23:39:56
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
13. 4. 2013 / 12:04:51 (před 11 roky)
off

Nejsem tedy skalním fanouškem ani Revenge (tedy zatím nejsem, teprve jsem s ním začala a pomalu se do toho teprve zažírám) ani OUaT (tady to naopak vypadá, že se nezažeru nikdy, skončila jsem někde u s01e17 a nemůžu se donutit to dokoukat). Proma ale pěkná :) Mám tenhle styl ráda a jak už zmiňoval Mik, líbí se mi i výběr písničky u OUaT, perfektně se tam hodí... kdybych nevěděla, že je to promo k seriálu, klidně bych řekla, že OMaM mají po "Little Talks" nový videoklip :D

plne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
13. 4. 2013 / 13:06:35 (před 11 roky)
off

Mě se nejvíc líbí to Revenge promo... btw nevíte někdo co tam zní za písničku???

reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
13. 4. 2013 / 13:24:49 (před 11 roky)
off
plne napsal(a):

Mě se nejvíc líbí to Revenge promo... btw nevíte někdo co tam zní za písničku???

Time bomb od Skyler Stonestreet, ale zatim se dá jen koupit, na youtube k poslechu není. ;)

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
plne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
13. 4. 2013 / 17:33:17 (před 11 roky)
off
under.demonic.possession napsal(a):

Time bomb od Skyler Stonestreet, ale zatim se dá jen koupit, na youtube k poslechu není. ;)

Dík.

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
13. 4. 2013 / 19:25:34 (před 11 roky)
off
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
28. 5. 2013 / 19:33:42 (před 11 roky)
off

mně se líbí obě. podle mě tohle může být jakémukoliv seriálu, když najdete správné odůvodnění. jako třeba den dětí, kdy se u nás obvykle vysílají filmy pro děti, často animované, tak to proložit takovými trailery...