Tak to Revenge video je ale vážně geniální! Konečně zase něco pořádně originálního, už se těším na další epizody.
Judita napsal(a):
Tak to Revenge video je ale vážně geniální! Konečně zase něco pořádně originálního, už se těším na další epizody.
Přesně moje slova! Revenge mě dostalo hodně, jsem musela screenovat video i na titulní obrázek, bylo to silnější než já :D
Tisíc lidí, tisíc chutí. Já na tohle moc nejsem. Oba seriály zbožňuji, ale tahle propagace se mi nelíbí. Kdybych ani jeden seriál neznala, tohle by mě ke sledování rozhodně nepřimělo.
Sú pekné, páčia sa mi približne rovnako :)
Pekny, taky se mi libi to Revenge promo. A u OUaT velky plus za pisnicku od OMaM, posledni dobou je hodne posloucham.
Z těch dvou se mi taky víc líbí to k Revenge, i když promo na OUAT je taky hezké.
Taky se mi víc líbí Revenge, ale OUaT taky není špatný, je to zase něco jinýho :)
Zajímalo by mě, jak by se zhostili Grey's... resp. třeba výtahových scén. Ale na druhou stanu si zas říkám, že ke Grey's se takové odlehčené animované téma asi moc nehodí :)
Na OUAT nekoukám, tak mi to tolik nedalo, ale to promo na Revenge je fakt krásný. :)
Revenge nesleduju, ale to video bylo super a ani OUAT nebylo špatné...je to zas něco jiného, no ale líbilo se mi to:)
Promo na OUaT má lepší grafiku (taky je víc barevnější, i když u Revenge více barev není potřeba, zvolené lépe podtrhují zprávu a byly by na škodu), ale téměř nic o seriálu neříká, kdežto to k Revenge je výstižné, možná i víc než promo s ukázkami ze seriálu :) takže u mě rozhodně vítězí Revenge, i když asi (jak už tu někdo řekl) by mě to ke sledování seriálu nezviklalo, asi by pro mě animace byla matoucí a myslela bych si, že celý seriál je animovaný, což by mě nebavilo...
Nejsem tedy skalním fanouškem ani Revenge (tedy zatím nejsem, teprve jsem s ním začala a pomalu se do toho teprve zažírám) ani OUaT (tady to naopak vypadá, že se nezažeru nikdy, skončila jsem někde u s01e17 a nemůžu se donutit to dokoukat). Proma ale pěkná :) Mám tenhle styl ráda a jak už zmiňoval Mik, líbí se mi i výběr písničky u OUaT, perfektně se tam hodí... kdybych nevěděla, že je to promo k seriálu, klidně bych řekla, že OMaM mají po "Little Talks" nový videoklip :D
Mě se nejvíc líbí to Revenge promo... btw nevíte někdo co tam zní za písničku???
plne napsal(a):
Mě se nejvíc líbí to Revenge promo... btw nevíte někdo co tam zní za písničku???
Time bomb od Skyler Stonestreet, ale zatim se dá jen koupit, na youtube k poslechu není. ;)
under.demonic.possession napsal(a):
Time bomb od Skyler Stonestreet, ale zatim se dá jen koupit, na youtube k poslechu není. ;)
Dík.
LOL..
mně se líbí obě. podle mě tohle může být jakémukoliv seriálu, když najdete správné odůvodnění. jako třeba den dětí, kdy se u nás obvykle vysílají filmy pro děti, často animované, tak to proložit takovými trailery...