První epizoda vypadala dobře... sice je to celkem brzo pro obnovení, al věřím, že to vydrží.
PS. Jsem jedinej, kdo to zapnul kvůli Assasin's Creed 2? :-D
Jako fanatik do historie jsem jen a jen rád. Renesanční Itálie má ještě hodně co nabídnout.
Na tenhle seriál se chystám už od dne premiéry. Ale bohužel mám skluz i v dalších seriálech, tak si ho zatím asi budu muset pošetřit do zásoby... Ale těším se na něj. :)
Tak to do toho teda jdu. Lákalo mě to, ale nechtěla jsem to rozkoukat a pak šlus, konec. Protože už takhle nějaké seriály velice zanedbávám a moc se mi nechce se pouštět do dalších, ale teď to bude volnější a navíc nám příští měsíc končí sezona a něčím se to vyplnit musí.
Tak to mě potěšilo, po prvním díle se mi seriál moc zalíbil, doufám že tu nastavenou laťku si minimálně udrží nebo ještě zvedne :-)
Russell napsal(a):
První epizoda vypadala dobře... sice je to celkem brzo pro obnovení, al věřím, že to vydrží.
Jedinej rozhodně ne :D
Jinak seriál jsem si rozhodně oblíbil, takže jedině dobře :)
Russell napsal(a):
+1 :D
Jinak celkově se mě období renesance a Itálie libí takže jsem rád, že prodlouží a věřím v to že seriál nezklame ;-)
To jsem ráda, první epizoda se mi líbila, tak jsem zvědavá co z toho bude dál:-)
Myslím, že seriál rozhodně má potenciál, pilotní epizoda mě velice zaujala. Jestli bylo ukvapené obnovovat pro další sérii už teď, to nedokážu říct (koneckonců viděla jsem jen jednu epizodu :D), ale určitě mě to nemrzí.
P.S.: můj proces s Assasin's Creed byl obrácený. Pustila jsem si Da Vinciho a řekla si, že bych si to mohla zase zahrát :D
Tak já jsem si z první epizody úplně na zadek nesedla, čekala jsem ještě něco navíc, nicméně ve Watchlistu zatím Da Vinci je a uvidíme :)
jo-die: Jsem na tom podobně ;-) Mně zatím moc nesedl ten herec, co hraje Leonarda.
no zatím si nejsem jistá, jestli to bude tak dobré, nebo dojdou s tou knihou čehosi do úplné fantasmagorie a bude to blbost. rozhodně ale bude mluvit v jejich prospěch, když větší roli nabere manželka lorenza mediciho, protože jako irene adler ukázala, že to je ženská na velkou roli.