Diskuze k článku Mladý Da Vinci zaujal. Vrátí se i za rok!
Russell
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
17. 4. 2013 / 20:32:21 (před 11 roky)
off

První epizoda vypadala dobře... sice je to celkem brzo pro obnovení, al věřím, že to vydrží.

PS. Jsem jedinej, kdo to zapnul kvůli Assasin's Creed 2? :-D

http://www.neXtWeek.cz
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
17. 4. 2013 / 20:36:56 (před 11 roky)
off

Jako fanatik do historie jsem jen a jen rád. Renesanční Itálie má ještě hodně co nabídnout.

Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
17. 4. 2013 / 20:39:56 (před 11 roky)
off

Na tenhle seriál se chystám už od dne premiéry. Ale bohužel mám skluz i v dalších seriálech, tak si ho zatím asi budu muset pošetřit do zásoby... Ale těším se na něj. :)

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
17. 4. 2013 / 20:40:17 (před 11 roky)
off

Tak to do toho teda jdu. Lákalo mě to, ale nechtěla jsem to rozkoukat a pak šlus, konec. Protože už takhle nějaké seriály velice zanedbávám a moc se mi nechce se pouštět do dalších, ale teď to bude volnější a navíc nám příští měsíc končí sezona a něčím se to vyplnit musí.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
kate23
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
17. 4. 2013 / 21:02:03 (před 11 roky)
off

Tak to mě potěšilo, po prvním díle se mi seriál moc zalíbil, doufám že tu nastavenou laťku si minimálně udrží nebo ještě zvedne :-)

Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
17. 4. 2013 / 21:05:48 (před 11 roky)
off
Russell napsal(a):

První epizoda vypadala dobře... sice je to celkem brzo pro obnovení, al věřím, že to vydrží.

Jedinej rozhodně ne :D

Jinak seriál jsem si rozhodně oblíbil, takže jedině dobře :)

Editováno: 1x | Naposledy: 17. 4. 2013 / 21:06:47
geniuzpow
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
17. 4. 2013 / 21:10:40 (před 11 roky)
off
Russell napsal(a):

+1 :D

Jinak celkově se mě období renesance a Itálie libí takže jsem rád, že prodlouží a věřím v to že seriál nezklame ;-)

nemesisx
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
17. 4. 2013 / 22:58:52 (před 11 roky)
off

To jsem ráda, první epizoda se mi líbila, tak jsem zvědavá co z toho bude dál:-)

nemesisx
aislinn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
18. 4. 2013 / 07:45:48 (před 11 roky)
off

Myslím, že seriál rozhodně má potenciál, pilotní epizoda mě velice zaujala. Jestli bylo ukvapené obnovovat pro další sérii už teď, to nedokážu říct (koneckonců viděla jsem jen jednu epizodu :D), ale určitě mě to nemrzí.
P.S.: můj proces s Assasin's Creed byl obrácený. Pustila jsem si Da Vinciho a řekla si, že bych si to mohla zase zahrát :D

jo-die
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
18. 4. 2013 / 07:54:13 (před 11 roky)
off

Tak já jsem si z první epizody úplně na zadek nesedla, čekala jsem ještě něco navíc, nicméně ve Watchlistu zatím Da Vinci je a uvidíme :)

VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
18. 4. 2013 / 09:10:37 (před 11 roky)
off

jo-die: Jsem na tom podobně ;-) Mně zatím moc nesedl ten herec, co hraje Leonarda.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
21. 4. 2013 / 19:19:56 (před 11 roky)
off

no zatím si nejsem jistá, jestli to bude tak dobré, nebo dojdou s tou knihou čehosi do úplné fantasmagorie a bude to blbost. rozhodně ale bude mluvit v jejich prospěch, když větší roli nabere manželka lorenza mediciho, protože jako irene adler ukázala, že to je ženská na velkou roli.