Diskuze k článku Revenge: Sledovanost a výtky fanoušků odehnaly showrunnera!
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
4. 5. 2013 / 14:12:26 (před 11 roky)
off

Příběh s nějakou tajemnou mocnou Inicitivou mě moc nebere a navíc oddělávaj mě sympatické a zajímavé postavy jako Padma a Amanda
Jack je děsně nudnej a to jeho spojení s Ashley? hrůza
a s Charlotte a Declanem opravdu neví co by, ptž "zápletka" minulého dílu? jak z laciný tenenovely
ještěže je tam Nolan a Aiden :)

Moni Peace
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
4. 5. 2013 / 14:19:37 (před 11 roky)
off

Prvá séria bola naozaj super a ja som nevidela Revenge ani nepätám pretože v podstate ani nemám čas, ale plánujem to dobehnúť takže neviem čo sa tam teraz deje. Dostala som sa asi k tej desiatej epizóde a proste mi to nepríde také dobré ako prvá séria fakt..čo je dosť škoda.

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
4. 5. 2013 / 15:57:29 (před 11 roky)
off

I já musim napsat, že se mi první série líbila víc, než ta druhá.
Každopádně ale Revenge patří mezi mé oblíbené seriály a Nolan je po Emily v Revenge moje nejoblíbenější postava a doufám, že Aiden tam taky ještě nějakou dobu bude... :)

Elwíček
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
4. 5. 2013 / 16:16:22 (před 11 roky)
off

Mrzelo by mě kdyby mi zrušili Revenge. I když jak říkáte, druhá série není tak dobrá jako první, těším se týden co týden na nový díl. A myslím, že s tímhle seriálem by se dalo ještě hodně čarovat.

misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
4. 5. 2013 / 16:32:15 (před 11 roky)
off

Hlavně aby Revenge nezrušili, protože podle mě je to seriál, který orpavdu stojí za to sledovat a zachovat mu věrnost.

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
4. 5. 2013 / 17:30:10 (před 11 roky)
off

Revenge si určitě zaslouží 3.sérii.

Squerago
4. 5. 2013 / 17:30:18 (před 11 roky)
off

Squerago
4. 5. 2013 / 17:30:18 (před 11 roky)
off

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
4. 5. 2013 / 20:17:03 (před 11 roky)
off
allyska napsal(a):

Příběh s nějakou tajemnou mocnou Inicitivou mě moc nebere a navíc oddělávaj mě sympatické a zajímavé postavy jako Padma a Amanda
Jack je děsně nudnej a to jeho spojení s Ashley? hrůza
a s Charlotte a Declanem opravdu neví co by, ptž "zápletka" minulého dílu? jak z laciný tenenovely
ještěže je tam Nolan a Aiden :)

Amen, sister :D

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Franki
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
4. 5. 2013 / 21:09:08 (před 11 roky)
off

Jestli prodlouží tohle, tak Body of proof by mela být jasná volba, netuším jaký má rating, ale sledovanost je jedna z nejvyšších

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
4. 5. 2013 / 23:15:11 (před 11 roky)
off

Mne sa druhá séria páči takisto ako prvá. Neviem zhodnotiť, ktorá je lepšia. Predsa príbeh sa musel nejako posunúť dopredu a mnohým fanúšikom sa možno tá cesta, ktorou sa tvorcovia ubrali nepáči, to chápem. Síce vytkla by som príbehu pár vecí, no Revenge si podľa mňa svoju kvalitu drží a ja ho zaraďujem medzi moje najobľúbenejšie a najlepšie seriály. S 3. sériou počítam, ak by nebola, tak to by ma naštvali.

Leela27
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
4. 5. 2013 / 23:42:42 (před 11 roky)
off
Franki napsal(a):

Jestli prodlouží tohle, tak Body of proof by mela být jasná volba, netuším jaký má rating, ale sledovanost je jedna z nejvyšších

Právě že ten rating je u Body of Proof dost nízký, a na ratingu záleží víc než na celkové sledovanosti. Ale loni to bylo taky tak, a nakonec novou sérii dostal, takže letos to možná vyjde znovu.

Miriisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
5. 5. 2013 / 20:40:01 (před 11 roky)
off

Mě se druhá série líbí, nechci aby revenge zrušili, to by mě pěkně naštvalo. Chci vědět jak to vše dopadne. Nevím jak by to teď chtěli rychle uzavřít aby to mělo smysluplný konec. Doufám, že budou pokračovat.