Příběh s nějakou tajemnou mocnou Inicitivou mě moc nebere a navíc oddělávaj mě sympatické a zajímavé postavy jako Padma a Amanda
Jack je děsně nudnej a to jeho spojení s Ashley? hrůza
a s Charlotte a Declanem opravdu neví co by, ptž "zápletka" minulého dílu? jak z laciný tenenovely
ještěže je tam Nolan a Aiden :)
Prvá séria bola naozaj super a ja som nevidela Revenge ani nepätám pretože v podstate ani nemám čas, ale plánujem to dobehnúť takže neviem čo sa tam teraz deje. Dostala som sa asi k tej desiatej epizóde a proste mi to nepríde také dobré ako prvá séria fakt..čo je dosť škoda.
I já musim napsat, že se mi první série líbila víc, než ta druhá.
Každopádně ale Revenge patří mezi mé oblíbené seriály a Nolan je po Emily v Revenge moje nejoblíbenější postava a doufám, že Aiden tam taky ještě nějakou dobu bude... :)
Mrzelo by mě kdyby mi zrušili Revenge. I když jak říkáte, druhá série není tak dobrá jako první, těším se týden co týden na nový díl. A myslím, že s tímhle seriálem by se dalo ještě hodně čarovat.
Hlavně aby Revenge nezrušili, protože podle mě je to seriál, který orpavdu stojí za to sledovat a zachovat mu věrnost.
Revenge si určitě zaslouží 3.sérii.
allyska napsal(a):
Příběh s nějakou tajemnou mocnou Inicitivou mě moc nebere a navíc oddělávaj mě sympatické a zajímavé postavy jako Padma a Amanda
Jack je děsně nudnej a to jeho spojení s Ashley? hrůza
a s Charlotte a Declanem opravdu neví co by, ptž "zápletka" minulého dílu? jak z laciný tenenovely
ještěže je tam Nolan a Aiden :)
Amen, sister :D
Jestli prodlouží tohle, tak Body of proof by mela být jasná volba, netuším jaký má rating, ale sledovanost je jedna z nejvyšších
Mne sa druhá séria páči takisto ako prvá. Neviem zhodnotiť, ktorá je lepšia. Predsa príbeh sa musel nejako posunúť dopredu a mnohým fanúšikom sa možno tá cesta, ktorou sa tvorcovia ubrali nepáči, to chápem. Síce vytkla by som príbehu pár vecí, no Revenge si podľa mňa svoju kvalitu drží a ja ho zaraďujem medzi moje najobľúbenejšie a najlepšie seriály. S 3. sériou počítam, ak by nebola, tak to by ma naštvali.
Franki napsal(a):
Jestli prodlouží tohle, tak Body of proof by mela být jasná volba, netuším jaký má rating, ale sledovanost je jedna z nejvyšších
Právě že ten rating je u Body of Proof dost nízký, a na ratingu záleží víc než na celkové sledovanosti. Ale loni to bylo taky tak, a nakonec novou sérii dostal, takže letos to možná vyjde znovu.