Diskuze k článku CBS objednává pět minut po dvanácté komedii Bad Teacher!
plne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 5. 2013 / 01:14:47 (před 11 roky)
off

Film se mi docela líbil takže jsem zvědavej jak dopadne seriál...

dagsoftware
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
23. 5. 2013 / 01:51:06 (před 11 roky)
off

Tak ja osobne som rád. Film bol podľa mňa dosť dobrý, a z námetov na nové seriály sa mi pozdával. Síce na poslednú chvíľu, ale predsa.

Nesúhlasíš? Trhni si!
Rendy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 5. 2013 / 08:33:21 (před 11 roky)
off

Nevim teda, proč zrovna Ari Graynor, taková nehezká má lovit chlapy?

Lepší pivo v žaludku, nežli voda na plicích..
Sparkles
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
23. 5. 2013 / 09:30:38 (před 11 roky)
off
Rendy napsal(a):

Nevim teda, proč zrovna Ari Graynor, taková nehezká má lovit chlapy?

Souhlasím, teď jsem si ji vygooglila a vůbec mě nezaujala, ale snad to aspoň dobře zahraje :-)

Jinak původní film se mi líbil, Cameron je kočka a hlavně kvůli Jasonu Segelovi. A vtipné to bylo taky...ale mid-season, nevím nevím.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
23. 5. 2013 / 11:27:29 (před 11 roky)
off

Přidáno do tipovačky, pokud někdo už má odtipováno, tak si doplňte...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
25. 5. 2013 / 15:37:18 (před 11 roky)
off

Hm, podľa mňa to aj tak úspech mať nebude a druhej série sa to nedočká.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
13. 6. 2013 / 14:07:18 (před 11 roky)
off

jako trailer na film mě naprosto nezaujal, ale ještě chápu, že to jako film fungovat mohlo. ale jak z toho chtějí udělat seriál, který by se vysílal třeba 5 let?

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
13. 6. 2013 / 14:28:43 (před 11 roky)
off
ševča napsal(a):

jako trailer na film mě naprosto nezaujal, ale ještě chápu, že to jako film fungovat mohlo. ale jak z toho chtějí udělat seriál, který by se vysílal třeba 5 let?

v tom je ten vtip, podla mna televizie castokrat pocitaju s tym, ze ich serialy budu musiet hned zrusit...len to proste chcu vyskusat, "co ak" sa uchyti...lebo obcas sa stane, ze aj najvacsia hovadina sa "uchyti" a vysiela sa aj niekolko rokov :)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
13. 6. 2013 / 23:45:21 (před 11 roky)
off
inekafe napsal(a):

v tom je ten vtip, podla mna televizie castokrat pocitaju s tym, ze ich serialy budu musiet hned zrusit...len to proste chcu vyskusat, "co ak" sa uchyti...lebo obcas sa stane, ze aj najvacsia hovadina sa "uchyti" a vysiela sa aj niekolko rokov :)

no ano, na pár dílů až sezónu téma stačí, ale právě co když se ta jedna sezóna chytí? to by jako dělala tohle všechno učitelka ve škole několik let, aniž by ji vykopli? no, může se napravit, ale pak už se díváme na úplně jiný seriál. opravdu to vypadá jako seriál na vyplnění pár týdnů v programu, se kterým se počítá jako s propadákem. ještě nasazený v midseason. to jako ze všech pilotů nebyl nějaký s větším potenciálem?

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
14. 6. 2013 / 06:58:40 (před 11 roky)
off
ševča napsal(a):

no ano, na pár dílů až sezónu téma stačí, ale právě co když se ta jedna sezóna chytí? to by jako dělala tohle všechno učitelka ve škole několik let, aniž by ji vykopli? no, může se napravit, ale pak už se díváme na úplně jiný seriál. opravdu to vypadá jako seriál na vyplnění pár týdnů v programu, se kterým se počítá jako s propadákem. ještě nasazený v midseason. to jako ze všech pilotů nebyl nějaký s větším potenciálem?

uplne s tebou suhlasim, tiez v tom nevidim material na viac serii a navyse z toho popisu by som cakal skor nejaku dramedy na HBO/Showtime :D ale tak uz viacero serialov si preslo niecim podobnym, ze 1. seria pojednavala o niecom, co kludne mohli uzavriet, ale serial pokracoval dalsimi seriami...napr. taky Prison Break - 1. seria vo vazeni, 2. seria vonku, 3. zase vo vazeni :D kebyze toto uspeje, mozno v 1. serii ju vykopnu zo skoly, v 2. bude toho ucitela prenasledovat mimo skoly, v 3. ju zase prijmu kvoli...ehm...nedostaku personalu v skole alebo co :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 6. 2013 / 06:59:13