Film se mi docela líbil takže jsem zvědavej jak dopadne seriál...
Tak ja osobne som rád. Film bol podľa mňa dosť dobrý, a z námetov na nové seriály sa mi pozdával. Síce na poslednú chvíľu, ale predsa.
Nevim teda, proč zrovna Ari Graynor, taková nehezká má lovit chlapy?
Rendy napsal(a):
Nevim teda, proč zrovna Ari Graynor, taková nehezká má lovit chlapy?
Souhlasím, teď jsem si ji vygooglila a vůbec mě nezaujala, ale snad to aspoň dobře zahraje :-)
Jinak původní film se mi líbil, Cameron je kočka a hlavně kvůli Jasonu Segelovi. A vtipné to bylo taky...ale mid-season, nevím nevím.
Přidáno do tipovačky, pokud někdo už má odtipováno, tak si doplňte...
Hm, podľa mňa to aj tak úspech mať nebude a druhej série sa to nedočká.
jako trailer na film mě naprosto nezaujal, ale ještě chápu, že to jako film fungovat mohlo. ale jak z toho chtějí udělat seriál, který by se vysílal třeba 5 let?
ševča napsal(a):
jako trailer na film mě naprosto nezaujal, ale ještě chápu, že to jako film fungovat mohlo. ale jak z toho chtějí udělat seriál, který by se vysílal třeba 5 let?
v tom je ten vtip, podla mna televizie castokrat pocitaju s tym, ze ich serialy budu musiet hned zrusit...len to proste chcu vyskusat, "co ak" sa uchyti...lebo obcas sa stane, ze aj najvacsia hovadina sa "uchyti" a vysiela sa aj niekolko rokov :)
inekafe napsal(a):
v tom je ten vtip, podla mna televizie castokrat pocitaju s tym, ze ich serialy budu musiet hned zrusit...len to proste chcu vyskusat, "co ak" sa uchyti...lebo obcas sa stane, ze aj najvacsia hovadina sa "uchyti" a vysiela sa aj niekolko rokov :)
no ano, na pár dílů až sezónu téma stačí, ale právě co když se ta jedna sezóna chytí? to by jako dělala tohle všechno učitelka ve škole několik let, aniž by ji vykopli? no, může se napravit, ale pak už se díváme na úplně jiný seriál. opravdu to vypadá jako seriál na vyplnění pár týdnů v programu, se kterým se počítá jako s propadákem. ještě nasazený v midseason. to jako ze všech pilotů nebyl nějaký s větším potenciálem?
ševča napsal(a):
no ano, na pár dílů až sezónu téma stačí, ale právě co když se ta jedna sezóna chytí? to by jako dělala tohle všechno učitelka ve škole několik let, aniž by ji vykopli? no, může se napravit, ale pak už se díváme na úplně jiný seriál. opravdu to vypadá jako seriál na vyplnění pár týdnů v programu, se kterým se počítá jako s propadákem. ještě nasazený v midseason. to jako ze všech pilotů nebyl nějaký s větším potenciálem?
uplne s tebou suhlasim, tiez v tom nevidim material na viac serii a navyse z toho popisu by som cakal skor nejaku dramedy na HBO/Showtime :D ale tak uz viacero serialov si preslo niecim podobnym, ze 1. seria pojednavala o niecom, co kludne mohli uzavriet, ale serial pokracoval dalsimi seriami...napr. taky Prison Break - 1. seria vo vazeni, 2. seria vonku, 3. zase vo vazeni :D kebyze toto uspeje, mozno v 1. serii ju vykopnu zo skoly, v 2. bude toho ucitela prenasledovat mimo skoly, v 3. ju zase prijmu kvoli...ehm...nedostaku personalu v skole alebo co :D