Diskuze k článku Novinky České televize se nesou v krimi stylu
Elža
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
25. 6. 2013 / 12:32:45 (před 11 roky)
off

Já jsem nadšená! Kriminálky mám ráda a jsem zvědavá na českou tvorbu. Určitě se na oba seriály podívám.

A když všechno ostatní selže, nechte si narůst vlasy a bude to v pohodě.
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
25. 6. 2013 / 12:55:03 (před 11 roky)
off

Toliko k tomu, že je v televizi moc násilí :D

jo-die
25. 6. 2013 / 13:00:52 (před 11 roky)
off

Zní to docela zajímavě, ale na českou televizní tvorbu už jsem rezignovala. Možná kouknu na piloty a uvidím :)

petruska.77
25. 6. 2013 / 13:36:58 (před 11 roky)
off

V obou seriálech budou moji oblíbenci, takže se těšim a doufám, že to bude povedený tak jako byl seriál Expozitura :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 6. 2013 / 13:49:52 (před 11 roky)
on
Thadreth napsal(a):

Poslední český seriál, co jsem viděl, byl Hořící keř a bojím se, že se tomu tyto dvě kriminálky nevyrovnají. Ovšem, vyzkouším je obě. V každé hraje aspoň jeden z mých oblíbených herců a hereček.

V budoucnu by televize mohla zkusit i nějaký jiný žánr než krimi, ale fantasy či sci-fi to asi nebudou. :/

Já teda nevidím do zákulisí, ale osobně bych řekla, že u české televizní tvorby není šance najít dostatečně vysoké finanční prostředky na natočení dobrého sci-fi nebo fantasy. Ale možná se pletu, jen mi přijde, že naše seriály jsou tak nějak.. "laciné".

Earenis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
25. 6. 2013 / 14:24:41 (před 11 roky)
off

Já se českých seriálů "bojim". Většinou z toho nic není. No můžu se také mýlit, snad nebude všechno ve stylu Ulice, zahrady, vkvéček a ostatních shitů. Kriminálce šanci můžu dát.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
25. 6. 2013 / 15:08:00 (před 11 roky)
off

Tak já dám šanci obojímu, hlavně Cloně. Český seriál jsem neviděl už... dost dlouho, snad to bude stát za to. :)

ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
25. 6. 2013 / 15:27:10 (před 11 roky)
off

Jelikož mě před časem velmi příjemně překvapil seriál Expozitura, tak se teším hlavně na Vraždy v kruhu, také díky hereckému obsazení.

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
25. 6. 2013 / 22:29:29 (před 11 roky)
off

jsem zvědavá, dám šanci obou seriálům. Ale bojím, že to nakonec nebude tak dobrý.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
DrMovr7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
25. 6. 2013 / 22:42:43 (před 11 roky)
off

Vraždy v kruhu (strašný název) zkusím, ale jen kvůli Trojanovi.

"Lawyers, I suppose, were children once." Charles Lamb
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
11. 7. 2013 / 14:49:37 (před 11 roky)
off

nedá mi neuvažovat o tom... existuje něco jako policejní kameraman? nevíte někdo? možná jo, ale zní to hodně, jako když američani za každou cenu vymýšlejí "úplně jiné" kriminálky a vymýšlejí si.