Já jsem nadšená! Kriminálky mám ráda a jsem zvědavá na českou tvorbu. Určitě se na oba seriály podívám.
Zní to docela zajímavě, ale na českou televizní tvorbu už jsem rezignovala. Možná kouknu na piloty a uvidím :)
V obou seriálech budou moji oblíbenci, takže se těšim a doufám, že to bude povedený tak jako byl seriál Expozitura :)
Thadreth napsal(a):
Poslední český seriál, co jsem viděl, byl Hořící keř a bojím se, že se tomu tyto dvě kriminálky nevyrovnají. Ovšem, vyzkouším je obě. V každé hraje aspoň jeden z mých oblíbených herců a hereček.
V budoucnu by televize mohla zkusit i nějaký jiný žánr než krimi, ale fantasy či sci-fi to asi nebudou. :/
Já teda nevidím do zákulisí, ale osobně bych řekla, že u české televizní tvorby není šance najít dostatečně vysoké finanční prostředky na natočení dobrého sci-fi nebo fantasy. Ale možná se pletu, jen mi přijde, že naše seriály jsou tak nějak.. "laciné".
Já se českých seriálů "bojim". Většinou z toho nic není. No můžu se také mýlit, snad nebude všechno ve stylu Ulice, zahrady, vkvéček a ostatních shitů. Kriminálce šanci můžu dát.
Tak já dám šanci obojímu, hlavně Cloně. Český seriál jsem neviděl už... dost dlouho, snad to bude stát za to. :)
Jelikož mě před časem velmi příjemně překvapil seriál Expozitura, tak se teším hlavně na Vraždy v kruhu, také díky hereckému obsazení.
jsem zvědavá, dám šanci obou seriálům. Ale bojím, že to nakonec nebude tak dobrý.
Vraždy v kruhu (strašný název) zkusím, ale jen kvůli Trojanovi.
nedá mi neuvažovat o tom... existuje něco jako policejní kameraman? nevíte někdo? možná jo, ale zní to hodně, jako když američani za každou cenu vymýšlejí "úplně jiné" kriminálky a vymýšlejí si.