Diskuze k článku Komisař Rex a Kobra 11: Nástup nových komisařů!
AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
9. 7. 2013 / 18:06:23 (před 11 roky)
off

Ježiši, já se z tý Kobry už fakt picnu :D Kolikátej to bude parťák? Jedenáctej? :D A zrovna Toma Becka jakožto Bena jsem měla nejradši.

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
9. 7. 2013 / 18:12:49 (před 11 roky)
off

neee, Bena jsem měla ráda. Hned po Tomovi druhý nejoblíbenější kolega Semira. :( :( Ale jsem zvědavá, jakej bude ten novej kolega.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
pajam
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
9. 7. 2013 / 18:17:02 (před 11 roky)
off

Jeeeejda mane... Kobru 11 budou vysílat snad ještě v mým důchodu, a to je mi 22 :D U tohoto serialu je jedinou možností skončení smrt Atalaye :-)
Ale pravda je, že díly s Tomem Beckem jsem sledovala všechny, jako jediný. Škoda...Myslela jsem, že vydrží dýl.

Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 7. 2013 / 18:23:38 (před 11 roky)
off

Z Kobry 11 jsem nadsen. Andreho zase rad uvidim a novy partak je v podstate irelevantni, protoze hlavni duvod proc koukat na Kobru je prece Semir :-D

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
9. 7. 2013 / 18:31:01 (před 11 roky)
off

Ja som si myslela, že to už je dávno ukončené :D
Inak sa mi páči, v akom štýle je napísaný článok :)

Puoskari
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
9. 7. 2013 / 18:40:23 (před 11 roky)
off

Vďaka za uvedomenie si, že som žil v klamlivom presvedčení, že oba seriály už boli dávno ukončené. :D Avšak pravdou je, že kedysi ako ešte dieťa som zbožňoval Komisára Rexa. Teraz už po dvadsiatich reprízach v televízii i spolu s Kobrou 11 sa mi pomerne začínajú protiviť. Nuž som prekvapený, že to ešte stále má divácky ohlas... :D

Editováno: 2x | Naposledy: 9. 7. 2013 / 18:41:13
Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
9. 7. 2013 / 19:27:33 (před 11 roky)
off

Ježiš, na to zmrtvýchvstání jsem teda zvědavá :D

Whatever
Lizara
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
9. 7. 2013 / 20:04:42 (před 11 roky)
off

Ben byl nejoblíbenější. Jen doufám, že ho nezabijou, ale že prostě odejde jako poprvé Tom. Tak trochu jsem doufala, že seriál skončí s Benem. A ten herec, co bude hrát novýho parťáka, je mi celkem nesympatický, ale uvidíme... Jinak to s Andrém je taky zajímavé...

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 7. 2013 / 21:14:48
Ree
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
9. 7. 2013 / 20:23:02 (před 11 roky)
off

Ne že bych ty seriály sledovala, ale ten článek jsem prostě otevřít musela :D Já myslím, že jestli konec, tak jedině za čtyřicet let, kdy Erdogan dostane infarkt z těch výbuchů aut přímo na place. Jeho smrt bude alespoň autentická :D

Ukažte mi sexy chlapa a máte ode mě pokoj...
LittleLexi
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 7. 2013 / 23:43:14 (před 11 roky)
off

Už pár týdnů zpátky jsem něco o návratu Andrém četla - tehdy jsem se celkem fakt divila, že ono to ještě existuje. Achjo, kdybych jim rozuměla, tak se na to po takové době snad i podívám. :D Na italského Rexe jsem se nedívala, protože mě to prostě nebavilo, ale ten originál budu milovat asi vždycky.

There are only 10 types of people in this world... those who understand binary, and those who don't.
Jackolo
Autor článku | Cool level: 14 | Emma Swan
9. 7. 2013 / 23:48:05 (před 11 roky)
off
LittleLexi napsal(a):

Už pár týdnů zpátky jsem něco o návratu Andrém četla - tehdy jsem se celkem fakt divila, že ono to ještě existuje. Achjo, kdybych jim rozuměla, tak se na to po takové době snad i podívám. :D Na italského Rexe jsem se nedívala, protože mě to prostě nebavilo, ale ten originál budu milovat asi vždycky.

Ona bude novou řadu Kobry 11 určitě dávat Nova na Fandovi. Už teď dávali nové díly s dabingem. Toho nového Rexe jsem taky nemusel, kouknul jsem se ze zvědavosti. A pak jsem zkusil nového komisaře Riveru a musím se přiznat, že mě to zase chytlo. Je to skoro jako za dob Mosera :-)

LittleLexi
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 7. 2013 / 00:13:15 (před 11 roky)
off
Jackolo napsal(a):

Ona bude novou řadu Kobry 11 určitě dávat Nova na Fandovi. Už teď dávali nové díly s dabingem. Toho nového Rexe jsem taky nemusel, kouknul jsem se ze zvědavosti. A pak jsem zkusil nového komisaře Riveru a musím se přiznat, že mě to zase chytlo. Je to skoro jako za dob Mosera :-)

Počkeeeeej, to mi chceš říct, že Nova pořád dabuje i nové díly? :D Achjo, ne, to nedávám. :D Och, možná Rexe tedy znovu zkusím, díky za námět. :)

There are only 10 types of people in this world... those who understand binary, and those who don't.
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
10. 7. 2013 / 07:36:33 (před 11 roky)
off

André se vrátí??? Tak to bude ségra nadšená, milovala ho :D

Toma Becka jsem nejdřív neměla moc ráda, ale jak tam byl dlouho, tak už jsem si na něj zvykla a vtípky se Semirem mě dost bavěj. Na nováčka jsem fakt zvědavá. Koukat se budu, viděla jsem všechny díly, co u nás dávali, i ty nové, takže si to nemůžu nechat ujít. Dokud tam bude Erdogan, tak jo :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 7. 2013 / 07:39:00
Claire Mafianová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
10. 7. 2013 / 09:34:09 (před 11 roky)
off

To si dělají srandu..Rexe bych ještě brala ale Kobru 11?! Kolikáta to bude už řada 15?.

Claire
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
10. 7. 2013 / 14:26:03 (před 11 roky)
off
Claire Mafianová napsal(a):

To si dělají srandu..Rexe bych ještě brala ale Kobru 11?! Kolikáta to bude už řada 15?.

No tu na serialzone je napísaných už 30. sérii ku Kobre 11 :D

Jackolo
10. 7. 2013 / 14:34:00 (před 11 roky)
off
LittleLexi napsal(a):

Počkeeeeej, to mi chceš říct, že Nova pořád dabuje i nové díly? :D Achjo, ne, to nedávám. :D Och, možná Rexe tedy znovu zkusím, díky za námět. :)

Jo, nedávno dávali šestnáctou řadu Kobry. A teď dávají na Nově Cinemě asi od šesti Návrat komisaře Rexe s Riverou :-)

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
10. 7. 2013 / 14:35:48 (před 11 roky)
off
Lill napsal(a):

když tady je to jinak číslovaný. Před dávnými časy jsem tu někde četla, že na SZ je to správně, že takhle to má být, ale moc tomu nevěřím, přijde mi to divný.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Jackolo
10. 7. 2013 / 14:36:05 (před 11 roky)
off
Lill napsal(a):

Protože Nova dávala některé série dohromady, když začali v Německu vysílat asi 8 dílů na podzim a dalších osm na jaře. Normálně jich je asi už přes třicet, v číslování Novy poběží na podzim osmnáctá série.

Majef
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
10. 7. 2013 / 19:44:50 (před 11 roky)
off

Kde začít? Tak za 1. Rex byl můj psí miláček ze všech seriálů co jsem kdy viděla a sledovala jsem, ne hltala každý jeho díl! Ale tohle? 20letý vlčák kterej honí furt a neustále padouchy? Nechte toho psa odpočinout :D ne teď vážně.. Když chtějí natáčet zase Komisaře Rexe ať tam dají jiného psa a říkaj mu já nevím třeba Alík, ale ať to nedělaj tak nereálný! A komisař Fux z Kobri 11? Tak to je už i na mě moc :D ten komentář na konci článku ohledně zmrtvích vstání je vážně na místě :D jediná stálá postava v Kobře je Semir.

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
10. 7. 2013 / 20:29:40 (před 11 roky)
off

:D tak to je fakt dobrý, zmrtvýchstání Andrého, že bych na to zase začla koukat..?? :D

Jackolo
11. 7. 2013 / 00:11:59 (před 11 roky)
off
Majef napsal(a):

Kde začít? Tak za 1. Rex byl můj psí miláček ze všech seriálů co jsem kdy viděla a sledovala jsem, ne hltala každý jeho díl! Ale tohle? 20letý vlčák kterej honí furt a neustále padouchy? Nechte toho psa odpočinout :D ne teď vážně.. Když chtějí natáčet zase Komisaře Rexe ať tam dají jiného psa a říkaj mu já nevím třeba Alík, ale ať to nedělaj tak nereálný! A komisař Fux z Kobri 11? Tak to je už i na mě moc :D ten komentář na konci článku ohledně zmrtvích vstání je vážně na místě :D jediná stálá postava v Kobře je Semir.

Ještě Andrea tam občas strčí svůj starý vrásčitý nos, aby se nechala přepadnout, unést a zachránit Semirem :D Ostatně to by měla být zápletka i toho dílu s Andrém.

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
11. 7. 2013 / 12:28:07 (před 11 roky)
off

Kobra je pro mě už jenom srdeční záleitost, když mě nebaví online sledování nebo nedávaj nic v telce:P Další serii klidně uvítám:))

Stejně jsem ze všech parťáků měla nejraději Toma Kranicha a po něm to s těma parťákama šlo do kytek, takže pokud mi nevyměněj Semira, tak se na to ještě dá koukat...

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P