Ježiši, já se z tý Kobry už fakt picnu :D Kolikátej to bude parťák? Jedenáctej? :D A zrovna Toma Becka jakožto Bena jsem měla nejradši.
neee, Bena jsem měla ráda. Hned po Tomovi druhý nejoblíbenější kolega Semira. :( :( Ale jsem zvědavá, jakej bude ten novej kolega.
Jeeeejda mane... Kobru 11 budou vysílat snad ještě v mým důchodu, a to je mi 22 :D U tohoto serialu je jedinou možností skončení smrt Atalaye :-)
Ale pravda je, že díly s Tomem Beckem jsem sledovala všechny, jako jediný. Škoda...Myslela jsem, že vydrží dýl.
Z Kobry 11 jsem nadsen. Andreho zase rad uvidim a novy partak je v podstate irelevantni, protoze hlavni duvod proc koukat na Kobru je prece Semir :-D
Ja som si myslela, že to už je dávno ukončené :D
Inak sa mi páči, v akom štýle je napísaný článok :)
Vďaka za uvedomenie si, že som žil v klamlivom presvedčení, že oba seriály už boli dávno ukončené. :D Avšak pravdou je, že kedysi ako ešte dieťa som zbožňoval Komisára Rexa. Teraz už po dvadsiatich reprízach v televízii i spolu s Kobrou 11 sa mi pomerne začínajú protiviť. Nuž som prekvapený, že to ešte stále má divácky ohlas... :D
Ben byl nejoblíbenější. Jen doufám, že ho nezabijou, ale že prostě odejde jako poprvé Tom. Tak trochu jsem doufala, že seriál skončí s Benem. A ten herec, co bude hrát novýho parťáka, je mi celkem nesympatický, ale uvidíme... Jinak to s Andrém je taky zajímavé...
Ne že bych ty seriály sledovala, ale ten článek jsem prostě otevřít musela :D Já myslím, že jestli konec, tak jedině za čtyřicet let, kdy Erdogan dostane infarkt z těch výbuchů aut přímo na place. Jeho smrt bude alespoň autentická :D
Už pár týdnů zpátky jsem něco o návratu Andrém četla - tehdy jsem se celkem fakt divila, že ono to ještě existuje. Achjo, kdybych jim rozuměla, tak se na to po takové době snad i podívám. :D Na italského Rexe jsem se nedívala, protože mě to prostě nebavilo, ale ten originál budu milovat asi vždycky.
LittleLexi napsal(a):
Už pár týdnů zpátky jsem něco o návratu Andrém četla - tehdy jsem se celkem fakt divila, že ono to ještě existuje. Achjo, kdybych jim rozuměla, tak se na to po takové době snad i podívám. :D Na italského Rexe jsem se nedívala, protože mě to prostě nebavilo, ale ten originál budu milovat asi vždycky.
Ona bude novou řadu Kobry 11 určitě dávat Nova na Fandovi. Už teď dávali nové díly s dabingem. Toho nového Rexe jsem taky nemusel, kouknul jsem se ze zvědavosti. A pak jsem zkusil nového komisaře Riveru a musím se přiznat, že mě to zase chytlo. Je to skoro jako za dob Mosera :-)
Jackolo napsal(a):
Ona bude novou řadu Kobry 11 určitě dávat Nova na Fandovi. Už teď dávali nové díly s dabingem. Toho nového Rexe jsem taky nemusel, kouknul jsem se ze zvědavosti. A pak jsem zkusil nového komisaře Riveru a musím se přiznat, že mě to zase chytlo. Je to skoro jako za dob Mosera :-)
Počkeeeeej, to mi chceš říct, že Nova pořád dabuje i nové díly? :D Achjo, ne, to nedávám. :D Och, možná Rexe tedy znovu zkusím, díky za námět. :)
André se vrátí??? Tak to bude ségra nadšená, milovala ho :D
Toma Becka jsem nejdřív neměla moc ráda, ale jak tam byl dlouho, tak už jsem si na něj zvykla a vtípky se Semirem mě dost bavěj. Na nováčka jsem fakt zvědavá. Koukat se budu, viděla jsem všechny díly, co u nás dávali, i ty nové, takže si to nemůžu nechat ujít. Dokud tam bude Erdogan, tak jo :)
To si dělají srandu..Rexe bych ještě brala ale Kobru 11?! Kolikáta to bude už řada 15?.
Claire Mafianová napsal(a):
To si dělají srandu..Rexe bych ještě brala ale Kobru 11?! Kolikáta to bude už řada 15?.
No tu na serialzone je napísaných už 30. sérii ku Kobre 11 :D
LittleLexi napsal(a):
Počkeeeeej, to mi chceš říct, že Nova pořád dabuje i nové díly? :D Achjo, ne, to nedávám. :D Och, možná Rexe tedy znovu zkusím, díky za námět. :)
Jo, nedávno dávali šestnáctou řadu Kobry. A teď dávají na Nově Cinemě asi od šesti Návrat komisaře Rexe s Riverou :-)
Lill napsal(a):
když tady je to jinak číslovaný. Před dávnými časy jsem tu někde četla, že na SZ je to správně, že takhle to má být, ale moc tomu nevěřím, přijde mi to divný.
Lill napsal(a):
Protože Nova dávala některé série dohromady, když začali v Německu vysílat asi 8 dílů na podzim a dalších osm na jaře. Normálně jich je asi už přes třicet, v číslování Novy poběží na podzim osmnáctá série.
Kde začít? Tak za 1. Rex byl můj psí miláček ze všech seriálů co jsem kdy viděla a sledovala jsem, ne hltala každý jeho díl! Ale tohle? 20letý vlčák kterej honí furt a neustále padouchy? Nechte toho psa odpočinout :D ne teď vážně.. Když chtějí natáčet zase Komisaře Rexe ať tam dají jiného psa a říkaj mu já nevím třeba Alík, ale ať to nedělaj tak nereálný! A komisař Fux z Kobri 11? Tak to je už i na mě moc :D ten komentář na konci článku ohledně zmrtvích vstání je vážně na místě :D jediná stálá postava v Kobře je Semir.
:D tak to je fakt dobrý, zmrtvýchstání Andrého, že bych na to zase začla koukat..?? :D
Majef napsal(a):
Kde začít? Tak za 1. Rex byl můj psí miláček ze všech seriálů co jsem kdy viděla a sledovala jsem, ne hltala každý jeho díl! Ale tohle? 20letý vlčák kterej honí furt a neustále padouchy? Nechte toho psa odpočinout :D ne teď vážně.. Když chtějí natáčet zase Komisaře Rexe ať tam dají jiného psa a říkaj mu já nevím třeba Alík, ale ať to nedělaj tak nereálný! A komisař Fux z Kobri 11? Tak to je už i na mě moc :D ten komentář na konci článku ohledně zmrtvích vstání je vážně na místě :D jediná stálá postava v Kobře je Semir.
Ještě Andrea tam občas strčí svůj starý vrásčitý nos, aby se nechala přepadnout, unést a zachránit Semirem :D Ostatně to by měla být zápletka i toho dílu s Andrém.
Kobra je pro mě už jenom srdeční záleitost, když mě nebaví online sledování nebo nedávaj nic v telce:P Další serii klidně uvítám:))
Stejně jsem ze všech parťáků měla nejraději Toma Kranicha a po něm to s těma parťákama šlo do kytek, takže pokud mi nevyměněj Semira, tak se na to ještě dá koukat...