Diskuze k článku Castle v ohrožení?
manro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
17. 7. 2013 / 18:06:20 (před 11 roky)
off

Nathan mi nepříjde jako člověk s hvězdnými manýry ale co já vím moc ho neznám :-D
Na druhou stranu mě osobně 5.série moc nebavila takže případný konec Castla by mě nemrzel.

Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
17. 7. 2013 / 18:56:23 (před 11 roky)
off

Celkem mne to prekvapilo, ale doufam ze se v klidu domluvi. Napeti na place by nebylo dobre :-(

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
17. 7. 2013 / 19:22:10 (před 11 roky)
off
Illyria napsal(a):

Celkem mne to prekvapilo, ale doufam ze se v klidu domluvi. Napeti na place by nebylo dobre :-(

Taky doufám. Nathan se mi nezdá, jako někdo, kdo má hvězdné manýry.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
dagsoftware
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
17. 7. 2013 / 20:10:28 (před 11 roky)
off

Za te prachy by mal makať aj 6 dní do týždňa. Keď sa mu robota nepáči a neorbí ju pre dívakov ale pre peňaženku, tak neh ho aj vyhodia. Nenažranec. Serál môžu premenovať Na Beckett, a môžu pokračovať ďalej v chytaní vrahov. Zaobídu sa aj bez nejakého filona.

Nesúhlasíš? Trhni si!
Morrigan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
17. 7. 2013 / 20:37:10 (před 11 roky)
off

Doufám, že za tím nejsou nějaké zdravotní problémy. Koneckonců jsou to vždycky doktoři, kdo radí ubrat zátěž kvůli zdravotnímu stavu. Modleme se, aby to nebyl ten důvod.

Illyria
17. 7. 2013 / 20:40:33 (před 11 roky)
off
dagsoftware napsal(a):

Za te prachy by mal makať aj 6 dní do týždňa. Keď sa mu robota nepáči a neorbí ju pre dívakov ale pre peňaženku, tak neh ho aj vyhodia. Nenažranec. Serál môžu premenovať Na Beckett, a môžu pokračovať ďalej v chytaní vrahov. Zaobídu sa aj bez nejakého filona.

Odsuzuješ ho stejně jak většina lidí na světě a přitom vůbec netušíš, jaká je to dřina. A silně pochybuji, že to dělá pro peníze.

Illyria
17. 7. 2013 / 20:42:08 (před 11 roky)
off
Morrigan napsal(a):

Doufám, že za tím nejsou nějaké zdravotní problémy. Koneckonců jsou to vždycky doktoři, kdo radí ubrat zátěž kvůli zdravotnímu stavu. Modleme se, aby to nebyl ten důvod.

Narazila jsem na vtipný názor někde v diskusi: Musí mít 3 dny volna, aby mohl hostovat S.H.I.E.L.D.u :-)

InaSe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
17. 7. 2013 / 20:50:17 (před 11 roky)
off

No snad se to nebude opakovat a snadvse nedockame nejakych jinych problemu. Drzim jim palce.

Optimisticko-realistický snílek, který rád kouká na seroše a filmy, nepohrdne zajímavou knihou a píše alespoň trochu zajímavé povídky.
Idrial
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
18. 7. 2013 / 00:21:02 (před 11 roky)
off
dagsoftware napsal(a):

:-DDDD Jen Beckett, tak to bych si nepustila ani jeden díl, promiň, nemyslím, že je to jen jeho manýr, každý toho máme občas plné kecky a potřebujeme zvolnit. Ale když si myslíš, jak je to úžasná a jednoduchá práce, tak to můžeš zkusit ;-)

Není člověk, který by se zavděčil všem, takže mě za mé názory nekamenujte ;-)
Delltar
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
18. 7. 2013 / 08:02:12 (před 11 roky)
off

No nemyslím, že má Nathan hvězdné manýry, osobně bych řekl, že v tom bude něco jiného.
Ad seriál Beckett :-D To mě dost pobavilo, Castle bez Filliona by mohl jít rovnou na hřbitov, vždyť to na tom chlapíkovi stojí :)

Idrial
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
19. 7. 2013 / 01:01:40 (před 11 roky)
off
Delltar napsal(a):

No nemyslím, že má Nathan hvězdné manýry, osobně bych řekl, že v tom bude něco jiného.
Ad seriál Beckett :-D To mě dost pobavilo, Castle bez Filliona by mohl jít rovnou na hřbitov, vždyť to na tom chlapíkovi stojí :)

nemohu jinak než souhlasit

Není člověk, který by se zavděčil všem, takže mě za mé názory nekamenujte ;-)