Nathan mi nepříjde jako člověk s hvězdnými manýry ale co já vím moc ho neznám :-D
Na druhou stranu mě osobně 5.série moc nebavila takže případný konec Castla by mě nemrzel.
Celkem mne to prekvapilo, ale doufam ze se v klidu domluvi. Napeti na place by nebylo dobre :-(
Illyria napsal(a):
Celkem mne to prekvapilo, ale doufam ze se v klidu domluvi. Napeti na place by nebylo dobre :-(
Taky doufám. Nathan se mi nezdá, jako někdo, kdo má hvězdné manýry.
Za te prachy by mal makať aj 6 dní do týždňa. Keď sa mu robota nepáči a neorbí ju pre dívakov ale pre peňaženku, tak neh ho aj vyhodia. Nenažranec. Serál môžu premenovať Na Beckett, a môžu pokračovať ďalej v chytaní vrahov. Zaobídu sa aj bez nejakého filona.
Doufám, že za tím nejsou nějaké zdravotní problémy. Koneckonců jsou to vždycky doktoři, kdo radí ubrat zátěž kvůli zdravotnímu stavu. Modleme se, aby to nebyl ten důvod.
dagsoftware napsal(a):
Za te prachy by mal makať aj 6 dní do týždňa. Keď sa mu robota nepáči a neorbí ju pre dívakov ale pre peňaženku, tak neh ho aj vyhodia. Nenažranec. Serál môžu premenovať Na Beckett, a môžu pokračovať ďalej v chytaní vrahov. Zaobídu sa aj bez nejakého filona.
Odsuzuješ ho stejně jak většina lidí na světě a přitom vůbec netušíš, jaká je to dřina. A silně pochybuji, že to dělá pro peníze.
Morrigan napsal(a):
Doufám, že za tím nejsou nějaké zdravotní problémy. Koneckonců jsou to vždycky doktoři, kdo radí ubrat zátěž kvůli zdravotnímu stavu. Modleme se, aby to nebyl ten důvod.
Narazila jsem na vtipný názor někde v diskusi: Musí mít 3 dny volna, aby mohl hostovat S.H.I.E.L.D.u :-)
No snad se to nebude opakovat a snadvse nedockame nejakych jinych problemu. Drzim jim palce.
dagsoftware napsal(a):
:-DDDD Jen Beckett, tak to bych si nepustila ani jeden díl, promiň, nemyslím, že je to jen jeho manýr, každý toho máme občas plné kecky a potřebujeme zvolnit. Ale když si myslíš, jak je to úžasná a jednoduchá práce, tak to můžeš zkusit ;-)
No nemyslím, že má Nathan hvězdné manýry, osobně bych řekl, že v tom bude něco jiného.
Ad seriál Beckett :-D To mě dost pobavilo, Castle bez Filliona by mohl jít rovnou na hřbitov, vždyť to na tom chlapíkovi stojí :)
Delltar napsal(a):
No nemyslím, že má Nathan hvězdné manýry, osobně bych řekl, že v tom bude něco jiného.
Ad seriál Beckett :-D To mě dost pobavilo, Castle bez Filliona by mohl jít rovnou na hřbitov, vždyť to na tom chlapíkovi stojí :)
nemohu jinak než souhlasit