Seriál jsem nikdy nesledovala, ale dokážu si přestavit, s čím se teď tvůrci i obsazení potýká. Opravdu by mě ale zajímalo, jak plánují natočit epizodu o postavě bez té postavy... to je obrovská výzva.
PS. Ve slově "respektuju" jsou přeházená písmenka :-)
monberunka napsal(a):
"Jste zvědaví, jak Finn umře?" Bože, to je otázka
suhlasim, toto bolo trosku "přes čáru"...:/
monberunka napsal(a):
"Jste zvědaví, jak Finn umře?" Bože, to je otázka
Tak já jsem zvědavá, jak Finn umře. Když Murphy přímo řekl, že to do té epizody napíšou...
ragelly napsal(a):
Tak já jsem zvědavá, jak Finn umře. Když Murphy přímo řekl, že to do té epizody napíšou...
Vzbuď se prosím tě, nežiješ v seriálech, ten člověk doopravdy umřel a trocha úcty by ti vážně neuškodila. To, že jsi zvědavá, je strašně fajn a vůbec nás to nepřekvapuje, nicméně to ale nemění nic na tom, že to bylo naprosto nevhodné. Pokud si to neuvědomuješ, tak tím hůř pro tebe.
na tu 3. epizodu jsem docela zvědavá, bude to jak pro ně, tak pro diváky hodně emotivní, tak to snad nějak zvládnou..
jinak se Lee nedivím, všichni okolo Glee jsou pro ni jako rodina a je to lepší než aby seděla doma a trápila se, i když zase na druhou stranu jí ho to bude hodně připomínat no..
Divím se, že se takto Lea rozhodla, ale rozhodně ji obdivuju, že dokáže v takových chvílích jasně uvažovat. Stejně si ale nedovedu představit, jaké to pro ni (a pro ostatní v seriálu) bude vrátit se na plac bez Coryho. Co se týče smrti Finna, mohli to vyřešit i jinak, toto bych tam vůbec netahala.
Otázku jsem přepsala, aby tu zbytečně nevznikal flame.
Takže jak jsem předpokládala... Lea je skvělá, že se vrací. Ať už je profesionálka jakkoliv velká, tak tohle pro ni bude zatraceně těžké, takže má můj obdiv. Sice jsem další řadu nechtěla sledovat, ale zajímá mě, jak to vyřeší (ať už to zní jakkoliv morbidně) a jak mu vzdají hold.
xtomas252 napsal(a):
Vzbuď se prosím tě, nežiješ v seriálech, ten člověk doopravdy umřel a trocha úcty by ti vážně neuškodila. To, že jsi zvědavá, je strašně fajn a vůbec nás to nepřekvapuje, nicméně to ale nemění nic na tom, že to bylo naprosto nevhodné. Pokud si to neuvědomuješ, tak tím hůř pro tebe.
že ses takhle nerozohnil třeba tady, tady, tady nebo tady. Čekám, že to co nejdřív napravíš! :)
podle mě ta otázka nebyla nevhodná, mě by to taky zajímalo, jak to celé vyřeší ...
Ta otázka byla úplně v pohodě, podle mě. Týkala se seriálu, ne Coryho!
Nemyslím si, že by tohle měla být diskuze o otázce :) Každopádně je to dost subjektivní, někdo je na Coryho hodně citlivý a tahle forma otázky mu může připadat nevhodná, pro někoho zas ok. Myslím, že dotyčným šlo spíš o styl otázky, než o obsah. Ale už bych se tím nezabývala, ragelly to přepsala, tak můžeme být tichučko ;) Jediné co bych chtěla poznamenat, že klobouk dolů před tím, jak ragelly vždycky zachová chladnou hlavu, když na ni někdo "útočí" :) Já už bych na jejím místě posílala elektronické blesky, sleduju to už dělší dobu :D
Coccinella napsal(a):
Nemyslím si, že by tohle měla být diskuze o otázce :) Každopádně je to dost subjektivní, někdo je na Coryho hodně citlivý a tahle forma otázky mu může připadat nevhodná, pro někoho zas ok. Myslím, že dotyčným šlo spíš o styl otázky, než o obsah. Ale už bych se tím nezabývala, ragelly to přepsala, tak můžeme být tichučko ;) Jediné co bych chtěla poznamenat, že klobouk dolů před tím, jak ragelly vždycky zachová chladnou hlavu, když na ni někdo "útočí" :) Já už bych na jejím místě posílala elektronické blesky, sleduju to už dělší dobu :D
Já bych ti povyprávěla... ale raději ne :D
xtomas252 napsal(a):
Aha, druhej, kterej nechápe rozdíl mezi smrtí herce a postavy v seriálu. Nevadí. :)
aha, takže ty budeš asi ten první, když se ragelly ptala na smrt postavy... ne?
AnyBel napsal(a):
Ta otázka byla úplně v pohodě, podle mě. Týkala se seriálu, ne Coryho!
a tak co, debata se rozproudila, kreditů bude plno, všichni budou spokojení :D
Osobně jsem si spíše myslel, že Glee nakonec zruší ale na straně druhé rozhodnutí tvůrců a hlavně Ley chápu a upřímně jsem také zvědavý jak se z danou situací v páté sérii vypořádají.
monberunka napsal(a):
a tak co, debata se rozproudila, kreditů bude plno, všichni budou spokojení :D
Jo no, musím si přece udržet první místo... :)
ragelly napsal(a):
Jo no, musím si přece udržet první místo... :)
Jdeš na to chytře! :D
Ree napsal(a):
Jdeš na to chytře! :D
Jak se to vezme... :D
xtomas252 napsal(a):
Podle mě byla řeč o smrti seriálové postavy Finna a ne o smrti jeho představitele. Řekl bych, že si moc přecitlivělí a měl by si se malinko uklidnit. :-)
xtomas252 napsal(a):
Aha, druhej, kterej nechápe rozdíl mezi smrtí herce a postavy v seriálu. Nevadí. :)
Řekl bych, že ten rozdíl nechápeš spíš ty. Otázka "Jak podle vás zemře Finn?" je úplně OK, protože se prostě jedná o seriálovou postavu a ne o toho herce.
Nejspíš to bylo myšleno tak, že je nevhodné být zvědavý na smrt Finna, když už tu Cory není. U těch ostatních seriálových postav, co tu byly za příklad, je to jiné, protože ti herci žijí.
Jinak já to mám naopak než alyssa, já jsem ráda, že zvolili variantu smrti, než kdyby ho poslali třeba studovat do Evropy.
Seriál by bez Lei nebolo Glee. Prekvapuje ma to že súhlasila s točením aj keď má obrovský obdiv!
Seriál milujem a teším sa že bude pokračovať a aj keby pokračoval bez Lei určite by som ho sledovala stále ale to už skôr zo závislosti :) A samozrejme Naya, Chris a Darren... :)
ja si myslím, že tá záverečná otázka je teraz výstižnejšia, predtým to bolo fakt trochu surové.
spike napsal(a):
Podle mě byla řeč o smrti seriálové postavy Finna a ne o smrti jeho představitele. Řekl bych, že si moc přecitlivělí a měl by si se malinko uklidnit. :-)
souhlasím, já sama z glee viděla jen první řadu, ale opravdu mě zajímá, jak tuto situaci vyřeší, a otázka mi vůbec nepřišla nevhodná považuji kolegy co tu tak šílí za emocionálně nevyrovnané či životem poznamenané
Anetka888 napsal(a):
Jinak já to mám naopak než alyssa, já jsem ráda, že zvolili variantu smrti, než kdyby ho poslali třeba studovat do Evropy.
Já bych to asi vyřešila zrovna tou cestou do Evropy nebo někam. Nedovedu si představit, jak ten díl bude vypadat. Bude to síla. :-/
alyssa18 napsal(a):
Já bych to asi vyřešila zrovna tou cestou do Evropy nebo někam. Nedovedu si představit, jak ten díl bude vypadat. Bude to síla. :-/
Souhlasím s Anet, takhle mu prokážou víc úcty. Krom toho, cesta do Evropy? Ten seriál byl o jejich lásce. Co by udělali později? Řekli, že na ni Finn zapomněl? Vzhledem k tomu, co se stalo, by to jistě všichni pochopili, ale takhle je to víc... uvěřitelné(?).
Ree napsal(a):
Souhlasím s Anet, takhle mu prokážou víc úcty. Krom toho, cesta do Evropy? Ten seriál byl o jejich lásce. Co by udělali později? Řekli, že na ni Finn zapomněl? Vzhledem k tomu, co se stalo, by to jistě všichni pochopili, ale takhle je to víc... uvěřitelné(?).
Je to možné. Já jsem Glee přestala sledovat po druhé sérii, takže nevím, jak to tam teď je. Každopádně s ohledem na okolnosti se k tomu budu vracet. No, uvidíme, jak to bude.
Didka napsal(a):
Seriál by bez Lei nebolo Glee. Prekvapuje ma to že súhlasila s točením aj keď má obrovský obdiv!
Souhlasila určitě z více důvodů...první je, že si tam opravdu našla přátele, a druhej...ať je to hnusný nebo ne, jsou prachy. Glee jí prosadilo, a bez něj by nebyli peníze ;-)
AnyBel napsal(a):
Souhlasila určitě z více důvodů...první je, že si tam opravdu našla přátele, a druhej...ať je to hnusný nebo ne, jsou prachy. Glee jí prosadilo, a bez něj by nebyli peníze ;-)
To je asi oboje pravda ale hlavně by se asi teď bez práce jednoduše zbláznila. :-)
Mňa Lea prekvapila, že bude v seriáli pokračovať, ale je to jej rozhodnutie. Ja by som už rozhodne nepokračovala. Inak beztak bez Finna už Glee jednoducho nebude to čo bývalo... ešte štvrtá séria ma bavila aj keď už to nebolo ono, ale bez hlavnej postavy Glee pôjde (ide) ku koncu.
Nikuska181 napsal(a):
Mňa Lea prekvapila, že bude v seriáli pokračovať, ale je to jej rozhodnutie. Ja by som už rozhodne nepokračovala. Inak beztak bez Finna už Glee jednoducho nebude to čo bývalo... ešte štvrtá séria ma bavila aj keď už to nebolo ono, ale bez hlavnej postavy Glee pôjde (ide) ku koncu.
Nejvíce se teď obávám toho aby to FOX uměle nenatahoval jen kvůli zisku místo toho aby to nějak důstojně ukončili. Osobně bych to viděl už jen na jednu maximálně dvě nové série.
spike napsal(a):
Nejvíce se teď obávám toho aby to FOX uměle nenatahoval jen kvůli zisku místo toho aby to nějak důstojně ukončili. Osobně bych to viděl už jen na jednu maximálně dvě nové série.
Objednané už jsou dvě..