Diskuze k článku Podzim 2013 na Nově bude ve znamení stálic a nového sitcomu
gregji
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
3. 8. 2013 / 20:17:24 (před 11 roky)
off

Vůbec se mi nelíbí že pořád prodlužují ordinaci a ulici. Jediné co se mni líbí je, že bude Gympl a hlavně se nejvíc těším na ONce Upon a Time. I když pravděpodobně to bude s dabinkem tak kdo ví no ???

Hi ♥ What says one plate to another? Lunch is on me. :D
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
3. 8. 2013 / 20:21:38 (před 11 roky)
off

ehm.. no ble. TV Nova - stanice, na kterou se dívat vážně nebudu. Samé otravné realitky a české seriály (o ničem)... Snad aspoň ty filmy budou stát za to :). V příštích letech se ještě uvidí :D.

Editováno: 1x | Naposledy: 4. 8. 2013 / 10:30:34
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
3. 8. 2013 / 20:26:45 (před 11 roky)
off

Otravné? :)

Podle mě je Battlestar Galactica, Person of Interest, The Following, Arrow a Once Upon a Time opravdu luxusní sestava .-) Lidi jsou proti Nově zbytečně vysazení, tyhle seriály jsou rozhodně jedny z nejlíp hodnocených v posledních letech a fakt to nejsou odpadní projekty...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Netty
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
3. 8. 2013 / 20:27:02 (před 11 roky)
off

No tak to je vááážně překvapení. Když jsem se před dvěma lety stěhovala do zahraničí, dávali v podstatě to samý. Ale když se tak nad tím zamyslím, i když jsem byla malá, dávali to samé dokola. Nechápu, jak dneska ještě někdo může na tv koukat:D

HannyZiii
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
3. 8. 2013 / 20:38:54 (před 11 roky)
off

Zaujal mě pouze Arrow, což je ale otázka více či méně vzdálené budoucnosti. I tak ale musím přiznal, že by se mi tenhle seriál víc líbil na Coolu.

We´re all stories in the end. Just make it a good one.
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
3. 8. 2013 / 20:58:46 (před 11 roky)
off

70'show? no konečně! :)

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
3. 8. 2013 / 21:37:25 (před 11 roky)
off

stejnak všechny seriály z USA budou buď na Fandovi(možná Nova Cinema), nebo na Nově ve 14:00.

Go GOATS
Just_reyna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
3. 8. 2013 / 21:52:53 (před 11 roky)
off

Tak nova nezklamala přesně co jsem čekala :D . Překvapily mě pouze s That '70s Show :) na to se opravdu těším. A Once Upon a Time, Arrow a The Following budou určitě dávat tak že to v telce nestihnu :D navíc jestli to bude jako s TVD tak to uvidíme nejdřív za rok a půl :D

Never accept an apology from someone who just sucker punched you.
Sheerwood
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
3. 8. 2013 / 22:12:47 (před 11 roky)
off
Cora napsal(a):

Zaujal mě pouze Arrow, což je ale otázka více či méně vzdálené budoucnosti. I tak ale musím přiznal, že by se mi tenhle seriál víc líbil na Coolu.

Moje řeč.

Remember, remember, the Fifth of November / Gunpowder treason and plot / I see no reason why gunpowder treason / Should ever be forgot.
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
3. 8. 2013 / 22:35:05 (před 11 roky)
off
Renusska napsal(a):

Tak nova nezklamala přesně co jsem čekala :D . Překvapily mě pouze s That '70s Show :) na to se opravdu těším. A Once Upon a Time, Arrow a The Following budou určitě dávat tak že to v telce nestihnu :D navíc jestli to bude jako s TVD tak to uvidíme nejdřív za rok a půl :D

Přesně toho se také obávám a jsem přesvědčen o tom, že NOVA dokáže všechny kvalitní seriály svým přístupem jen poškodit a bylo by daleko lepší kdyby je vysílaly právě na Coolu kam by se ostatně hodili daleko více.

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 3. 8. 2013 / 22:35:34
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
3. 8. 2013 / 22:51:32 (před 11 roky)
off

nojo, v budoucnu, tak to čekám tak za 3, 4 roky...

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
vetaiveta
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
3. 8. 2013 / 23:01:48 (před 11 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

nojo, v budoucnu, tak to čekám tak za 3, 4 roky...

přesně a ještě k tomu mám někdy pocit, že si to tahají z paty a pak řeknou, že se jim to nevešlo do vysílání! Není to zaujatost proti Nově, ale jejich programové složení je myslím tak o dvacet let zpět...komu by se líbilo vysílání tehdy, tak je teď spokojenej!

1v3ta
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
3. 8. 2013 / 23:04:26 (před 11 roky)
on

Nemyslím si, že jejich program je dvacet let za opicema... Jejich čísla mluví za vše. Je jasné, že když si půlka lidí u telky zapne Ordinaci, tak ji prostě nezruší jen kvůli tomu, že to není nejkvalitnější seriál. Jde o prachy a jejich program prostě vydělává, takže proč ho měnit.

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
4. 8. 2013 / 03:10:29 (před 11 roky)
off

S vlastní tvorbou se fakt rozjeli, vlastně každý den něco.. Já jsem osobně ráda za Gympl :)
Myslela jsem si, že Doktory z Počátků nechaj jen na léto, překvapili mě, ale evidentně jim to vydělává.
Sice na ordinaci nekoukám, ale mamka jo, ta bude určitě ráda, že naši plzeňskou Andrejku, takhle pěkně 'povýšej' :)
Ale nějak mi v nových zahraničních chybí pokračování CSI..

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
4. 8. 2013 / 09:49:15 (před 11 roky)
off

Teda já jsem trochu překvapená s Once upon a time, protože jednu dobu tvrdil Cool na twitteru, že práva mají oni, takže jsem teď z toho trochu zmatená, kde je teda pravda...
Každopádně jak už tady sdělují všichni, co se týče akvizice, tak můžeme čekat na seriály tak dva roky a Following ještě půjde někdy ve 2 ráno, jak známe Novu...
Jinak chápu, že své úspěšné seriály rušit nebudou, když jim to vydělává, tak proč to dělat. Já se osobně těším na PanMámu se Šteindlerem, to by mohlo být docela dobré.

Bored now...
VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
4. 8. 2013 / 10:32:35 (před 11 roky)
off

Přesně jak píše megawir, ze zahraničních seriálů je to podle mého pěkná sestava, vypadá to, že po letech by opět mohli začít dávat i novinkové hity, každopádně já mám vše nakoukáno s origo zněním, takže mi je to celkem jedno ;-) Každopádně z jejich tvorby oceňuju určitě Gympl, na který se rád podívám a dám šanci i sitcomu PanMáma, protože Comeback byl fakt super, ale ta zatracená Helena mi přijde neskutečně uhozená, takže by nebylo od věci, kdyby se tohle povedlo ;-)

v-erunka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
4. 8. 2013 / 10:38:52 (před 11 roky)
off

V budoucnu? To slovo mě děsí :D
Jinak prostě všechno stejně jako na jaře. Ale jo, aspoň Gympl

InaSe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
4. 8. 2013 / 19:14:06 (před 11 roky)
off

Všiml si někdo, že by padlo slovo v článku o Nova Cinema. Já tedy ne, ale no nic.
BSG, beru všemi deseti, doufám že, když to dají, tak celý.

Optimisticko-realistický snílek, který rád kouká na seroše a filmy, nepohrdne zajímavou knihou a píše alespoň trochu zajímavé povídky.
ragelly
4. 8. 2013 / 19:56:43 (před 11 roky)
on
InaSe napsal(a):

Všiml si někdo, že by padlo slovo v článku o Nova Cinema. Já tedy ne, ale no nic.

To proto, že podzim bude čistě filmový, žádné seriály, alespoň o nich nic nepadlo.

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
5. 8. 2013 / 13:41:30 (před 11 roky)
off

Každý 4 člověk sleduje Doktoři z počátku?:D OMG tak to vážně nechápu, kde ti lidi sou:D

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
5. 8. 2013 / 14:22:18 (před 11 roky)
off
Michalenka napsal(a):

Každý 4 člověk sleduje Doktoři z počátku?:D OMG tak to vážně nechápu, kde ti lidi sou:D

To jsou lidi nad padesát let. :-)

spike
Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
5. 8. 2013 / 14:30:44 (před 11 roky)
off
InaSe napsal(a):

Ano, ředitel Fandy Marek Kindernay nám řekl, že by rád měl na stanici kompletní BSG i kompletní Star Trek. V programu to ale zatím není, jsou to spíš plány do budoucna.

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 2x | Naposledy: 5. 8. 2013 / 15:48:01
ragelly
5. 8. 2013 / 14:48:14 (před 11 roky)
on
Seraphine313 napsal(a):

Ano, ředitel Fandy Marek Kindernay nám řekl, že by rád měl na stanici kompletní BSG i kompletní Star Trek. V programu to ale zatím není, jsou to spíš plány do budoucna.

Na Cinemě? Já myslela, že mluví o Fandovi.

Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
5. 8. 2013 / 14:50:38 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Na Cinemě? Já myslela, že mluví o Fandovi.

Však ano, já to pochopil tak, že první věta je o Cinemě a ta třetí o Fandovi.

InaSe napsal(a):

Všiml si někdo, že by padlo slovo v článku o Nova Cinema. Já tedy ne, ale no nic. BSG, beru všemi deseti, doufám že, když to dají, tak celý.
And when my time is up, have I done enough?
Earenis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
6. 8. 2013 / 11:46:00 (před 11 roky)
off

Ne děkuji, Novu opravdu ne. Ještě, že nemám televizi :)

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 8. 2013 / 22:28:25 (před 11 roky)
off

Nova mě poslední dobou už prostě nebaví, na její seriály typu Růžovka prostě nemám a zbytek taky stojí za starou bačkoru...
Jediný, co bych vybrala je seriál Full House :)
Ale musim říct, že mile překvalipi s plánovaným uvedením seriálů OUaT, Arrow a Following.
OUaT jsem už koukala, takže si to ráda zopáknu a zbylé dva mám v plánu, tak uvidim, jestli je dřív stihnu zkouknout na netu nebo až v telce. :)

•George•
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
9. 8. 2013 / 22:19:09 (před 11 roky)
off

Autor článku se asi v kruzích krásy moc nepohybuje. Těším se na Gympl, kde je novou tváří krásná Taťána Kuchařová, která však nevyhrála Miss Universe, ale vyznamnější Miss World. Tak prosím o opravu (nechci být rápal, ale mě ta chyba bije do očí :D)

lu39ca
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
11. 8. 2013 / 17:36:54 (před 11 roky)
off

Ani nevím co bych od novy měla čekat, ale některé ty seriály už by měla doopravdy zrušit, přijde mi, že sledovanost 42% (Ordinace v růžové zahradě 2) je opravdu málo...! Nejvíc mě, ale dostal ten konec: "Jak to ale vypadá do budoucna?" u toho jsem se fakt zasmála, protože u novy je budoucnost tak 2-3 roky a nakonec ten seriál ani neodvysílají celý...

ragelly
11. 8. 2013 / 18:15:47 (před 11 roky)
on
lu39ca napsal(a):

přijde mi, že sledovanost 42% (Ordinace v růžové zahradě 2) je opravdu málo...!

:DDDDD Tady je někdo vtipálek :DDDDDD
Jestli úplně nerozumíš tomu, co to číslo znamená, tak je to to, že skoro polovina všech lidí u televize kouká na Ordinaci. Když si vezmeš, kolik existuje stanic (Nova má 7 kanálů, Prima 4 kanály, ČTčko ani netuším kolik, Barrandov atd atd atd), tak samotná Nova má stejnou sledovanost, jako všechny ty ostatní dohromady.

Editováno: 2x | Naposledy: 11. 8. 2013 / 19:17:17
jjoja
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
11. 8. 2013 / 19:30:34 (před 11 roky)
off

Ulice by už mohla skončit... A ordinace taky :D..

Jinak se těším na nový seriál PánMáma, a Gympl... Jo, to jsou tak dva seriály, na které se určitě budeme dívat s přítelem :)

Jinak jsem zvědavá na reality show Výměna manželek...podívám se na 1 . 2 epizody... a uvidím jak mě to zaujme :D...jinak stejně si myslím, že nejlepší verze výměny manželek hraje na Prima love.. Výměna manželek USA :)... o 100% lepší než ta česká verze :)

Užívej si každý okamžik, protože Tě vždy může jen posílit, ne oslabit