Vůbec se mi nelíbí že pořád prodlužují ordinaci a ulici. Jediné co se mni líbí je, že bude Gympl a hlavně se nejvíc těším na ONce Upon a Time. I když pravděpodobně to bude s dabinkem tak kdo ví no ???
ehm.. no ble. TV Nova - stanice, na kterou se dívat vážně nebudu. Samé otravné realitky a české seriály (o ničem)... Snad aspoň ty filmy budou stát za to :). V příštích letech se ještě uvidí :D.
Otravné? :)
Podle mě je Battlestar Galactica, Person of Interest, The Following, Arrow a Once Upon a Time opravdu luxusní sestava .-) Lidi jsou proti Nově zbytečně vysazení, tyhle seriály jsou rozhodně jedny z nejlíp hodnocených v posledních letech a fakt to nejsou odpadní projekty...
No tak to je vááážně překvapení. Když jsem se před dvěma lety stěhovala do zahraničí, dávali v podstatě to samý. Ale když se tak nad tím zamyslím, i když jsem byla malá, dávali to samé dokola. Nechápu, jak dneska ještě někdo může na tv koukat:D
Zaujal mě pouze Arrow, což je ale otázka více či méně vzdálené budoucnosti. I tak ale musím přiznal, že by se mi tenhle seriál víc líbil na Coolu.
70'show? no konečně! :)
stejnak všechny seriály z USA budou buď na Fandovi(možná Nova Cinema), nebo na Nově ve 14:00.
Tak nova nezklamala přesně co jsem čekala :D . Překvapily mě pouze s That '70s Show :) na to se opravdu těším. A Once Upon a Time, Arrow a The Following budou určitě dávat tak že to v telce nestihnu :D navíc jestli to bude jako s TVD tak to uvidíme nejdřív za rok a půl :D
Cora napsal(a):
Zaujal mě pouze Arrow, což je ale otázka více či méně vzdálené budoucnosti. I tak ale musím přiznal, že by se mi tenhle seriál víc líbil na Coolu.
Moje řeč.
Renusska napsal(a):
Tak nova nezklamala přesně co jsem čekala :D . Překvapily mě pouze s That '70s Show :) na to se opravdu těším. A Once Upon a Time, Arrow a The Following budou určitě dávat tak že to v telce nestihnu :D navíc jestli to bude jako s TVD tak to uvidíme nejdřív za rok a půl :D
Přesně toho se také obávám a jsem přesvědčen o tom, že NOVA dokáže všechny kvalitní seriály svým přístupem jen poškodit a bylo by daleko lepší kdyby je vysílaly právě na Coolu kam by se ostatně hodili daleko více.
nojo, v budoucnu, tak to čekám tak za 3, 4 roky...
USS Odyssea napsal(a):
nojo, v budoucnu, tak to čekám tak za 3, 4 roky...
přesně a ještě k tomu mám někdy pocit, že si to tahají z paty a pak řeknou, že se jim to nevešlo do vysílání! Není to zaujatost proti Nově, ale jejich programové složení je myslím tak o dvacet let zpět...komu by se líbilo vysílání tehdy, tak je teď spokojenej!
Nemyslím si, že jejich program je dvacet let za opicema... Jejich čísla mluví za vše. Je jasné, že když si půlka lidí u telky zapne Ordinaci, tak ji prostě nezruší jen kvůli tomu, že to není nejkvalitnější seriál. Jde o prachy a jejich program prostě vydělává, takže proč ho měnit.
S vlastní tvorbou se fakt rozjeli, vlastně každý den něco.. Já jsem osobně ráda za Gympl :)
Myslela jsem si, že Doktory z Počátků nechaj jen na léto, překvapili mě, ale evidentně jim to vydělává.
Sice na ordinaci nekoukám, ale mamka jo, ta bude určitě ráda, že naši plzeňskou Andrejku, takhle pěkně 'povýšej' :)
Ale nějak mi v nových zahraničních chybí pokračování CSI..
Teda já jsem trochu překvapená s Once upon a time, protože jednu dobu tvrdil Cool na twitteru, že práva mají oni, takže jsem teď z toho trochu zmatená, kde je teda pravda...
Každopádně jak už tady sdělují všichni, co se týče akvizice, tak můžeme čekat na seriály tak dva roky a Following ještě půjde někdy ve 2 ráno, jak známe Novu...
Jinak chápu, že své úspěšné seriály rušit nebudou, když jim to vydělává, tak proč to dělat. Já se osobně těším na PanMámu se Šteindlerem, to by mohlo být docela dobré.
Přesně jak píše megawir, ze zahraničních seriálů je to podle mého pěkná sestava, vypadá to, že po letech by opět mohli začít dávat i novinkové hity, každopádně já mám vše nakoukáno s origo zněním, takže mi je to celkem jedno ;-) Každopádně z jejich tvorby oceňuju určitě Gympl, na který se rád podívám a dám šanci i sitcomu PanMáma, protože Comeback byl fakt super, ale ta zatracená Helena mi přijde neskutečně uhozená, takže by nebylo od věci, kdyby se tohle povedlo ;-)
V budoucnu? To slovo mě děsí :D
Jinak prostě všechno stejně jako na jaře. Ale jo, aspoň Gympl
Všiml si někdo, že by padlo slovo v článku o Nova Cinema. Já tedy ne, ale no nic.
BSG, beru všemi deseti, doufám že, když to dají, tak celý.
InaSe napsal(a):
Všiml si někdo, že by padlo slovo v článku o Nova Cinema. Já tedy ne, ale no nic.
To proto, že podzim bude čistě filmový, žádné seriály, alespoň o nich nic nepadlo.
Každý 4 člověk sleduje Doktoři z počátku?:D OMG tak to vážně nechápu, kde ti lidi sou:D
Michalenka napsal(a):
Každý 4 člověk sleduje Doktoři z počátku?:D OMG tak to vážně nechápu, kde ti lidi sou:D
To jsou lidi nad padesát let. :-)
InaSe napsal(a):
Ano, ředitel Fandy Marek Kindernay nám řekl, že by rád měl na stanici kompletní BSG i kompletní Star Trek. V programu to ale zatím není, jsou to spíš plány do budoucna.
Seraphine313 napsal(a):
Ano, ředitel Fandy Marek Kindernay nám řekl, že by rád měl na stanici kompletní BSG i kompletní Star Trek. V programu to ale zatím není, jsou to spíš plány do budoucna.
Na Cinemě? Já myslela, že mluví o Fandovi.
ragelly napsal(a):
Na Cinemě? Já myslela, že mluví o Fandovi.
Však ano, já to pochopil tak, že první věta je o Cinemě a ta třetí o Fandovi.
InaSe napsal(a):
Všiml si někdo, že by padlo slovo v článku o Nova Cinema. Já tedy ne, ale no nic. BSG, beru všemi deseti, doufám že, když to dají, tak celý.
Nova mě poslední dobou už prostě nebaví, na její seriály typu Růžovka prostě nemám a zbytek taky stojí za starou bačkoru...
Jediný, co bych vybrala je seriál Full House :)
Ale musim říct, že mile překvalipi s plánovaným uvedením seriálů OUaT, Arrow a Following.
OUaT jsem už koukala, takže si to ráda zopáknu a zbylé dva mám v plánu, tak uvidim, jestli je dřív stihnu zkouknout na netu nebo až v telce. :)
Autor článku se asi v kruzích krásy moc nepohybuje. Těším se na Gympl, kde je novou tváří krásná Taťána Kuchařová, která však nevyhrála Miss Universe, ale vyznamnější Miss World. Tak prosím o opravu (nechci být rápal, ale mě ta chyba bije do očí :D)
Ani nevím co bych od novy měla čekat, ale některé ty seriály už by měla doopravdy zrušit, přijde mi, že sledovanost 42% (Ordinace v růžové zahradě 2) je opravdu málo...! Nejvíc mě, ale dostal ten konec: "Jak to ale vypadá do budoucna?" u toho jsem se fakt zasmála, protože u novy je budoucnost tak 2-3 roky a nakonec ten seriál ani neodvysílají celý...
lu39ca napsal(a):
přijde mi, že sledovanost 42% (Ordinace v růžové zahradě 2) je opravdu málo...!
:DDDDD Tady je někdo vtipálek :DDDDDD
Jestli úplně nerozumíš tomu, co to číslo znamená, tak je to to, že skoro polovina všech lidí u televize kouká na Ordinaci. Když si vezmeš, kolik existuje stanic (Nova má 7 kanálů, Prima 4 kanály, ČTčko ani netuším kolik, Barrandov atd atd atd), tak samotná Nova má stejnou sledovanost, jako všechny ty ostatní dohromady.
Ulice by už mohla skončit... A ordinace taky :D..
Jinak se těším na nový seriál PánMáma, a Gympl... Jo, to jsou tak dva seriály, na které se určitě budeme dívat s přítelem :)
Jinak jsem zvědavá na reality show Výměna manželek...podívám se na 1 . 2 epizody... a uvidím jak mě to zaujme :D...jinak stejně si myslím, že nejlepší verze výměny manželek hraje na Prima love.. Výměna manželek USA :)... o 100% lepší než ta česká verze :)