tak nového Doctora som sa bála,ale s voľbou som zatiaľ spokojná..............porovnávať nechcem a ani nebude,bo tak ako aj David aj Matt dali Doctorovi každý niečo iné,niečo svoje a urobili ho svojím Doctor a to napodobniť nejde.....verím,že Peter mu dá niečo svoje,niečo iné a bude to iný Doctor,ten jeho
ps:pardon ak sa moje myšlienky opakujú
Zatím jsem spokojená. Talentovaný, charizmatický herec. A celkově bych se mohla podepsat pod to, co napsala Kahlan :D
Podle mě je Peter dobrou volbou. Už to upřímně chtělo někoho staršího po bláznivém Mattovi. A hlavně si myslím, že Capaldimu půjde zatraceně dobře Doctorova temná stránka.
Já jsem naprosto spokojená, konečně někdo vyzrálejší :) Jen doufám, že ho neobléknou jako Šestku, to mi mě asi klepla pepka :D
phoebe.h2 napsal(a):
Zatím jsem spokojená. Talentovaný, charizmatický herec. A celkově bych se mohla podepsat pod to, co napsala Kahlan :D
ďakujem,a je to tak,síce ľudia teraz nadávajú že zlá voľba,ale prečo odsudzovať,je jasné že Peter bude iný Doctor ako tí pred ním....ja som takéto niečo písala aj pri názore pri Mattovi
a dostalo ma keď sa spýtali devila Moffata že ako by ho charakterizoval:Diffrent from Matt =D
Naprostá spokojenost. Nedokázala jsem si nikoho představit jako nového Doctora, ale když ho ukázali, okamžitě jsem si řekla: "Ten a nikdo jiný!" Capaldiho znám z jiných seriálů a vím, že je to skvělý herec a výborný komik - na Doctora Who ideální materiál.
Měl jsem tu čest s hercem mluvit a vyfotit se s ním při natáčení Mušketýrů a je celkem ironie, že jsem se s ním bavil právě o Doctorovi :-D jinak na mně působil velmi sympaticky.
LachubCz napsal(a):
Měl jsem tu čest s hercem mluvit a vyfotit se s ním při natáčení Mušketýrů a je celkem ironie, že jsem se s ním bavil právě o Doctorovi :-D jinak na mně působil velmi sympaticky.
Paráda :D A o čem jste mluvili?
ja ho mám chuť chrániť pred hatermi už teraz =D
venalce napsal(a):
Paráda :D A o čem jste mluvili?
Řekl jsem mu, že ho znám z Torchwoodu a z Doctora a on se o tom trochu rozpovídal, jaký je fanoušek a že byl fakt rád za možnost zahrát si v Doctorovi. A potom mi ukázal fotku starou pár týdnů, jak je v Tardis, že se byl zastavit za svým známým Davidem Bradlym, který si zahraje 1. Doctora ve speciálu. No včera jsem tak přemýšlel, jestli by on nemohl být nový Doctor a co se dnes nestalo :-D
Kahlan napsal(a):
ja ho mám chuť chrániť pred hatermi už teraz =D
já už jsem pomalu začala, a to jsme ho ještě ani neviděli v akci :D
phoebe.h2 napsal(a):
a už má ochranu =D
O tomhle herci slyším poprvé, a tak nebudu soudit. Ale nevypadá špatně.
ach jo...čekala jsem, že nový doctor bude zase někdo ve stylu Davida nebo Matta, mladý, vytáhlý a bláznivý chlap okolo 35 :D
Konečně taky nějaký starší Doctor. Vypadá dobře - já jsem spokojená:). Už se těším, až jeho Doctora uvidím.
phoebe.h2 napsal(a):
Nápodobně...všichni ti hateři mě doslova šokovali, já byla nadšená z výběru nového Doctora. Mrkněte někdy na Fortysomething a uvidíte, že líp vybrat nemohli.
LachubCz napsal(a):
Řekl jsem mu, že ho znám z Torchwoodu a z Doctora a on se o tom trochu rozpovídal, jaký je fanoušek a že byl fakt rád za možnost zahrát si v Doctorovi. A potom mi ukázal fotku starou pár týdnů, jak je v Tardis, že se byl zastavit za svým známým Davidem Bradlym, který si zahraje 1. Doctora ve speciálu. No včera jsem tak přemýšlel, jestli by on nemohl být nový Doctor a co se dnes nestalo :-D
Chudák, zřejmě jsi byl jediný, komu se mohl aspoň trochu pochlubit :DD
venalce napsal(a):
Nápodobně...všichni ti hateři mě doslova šokovali, já byla nadšená z výběru nového Doctora. Mrkněte někdy na Fortysomething a uvidíte, že líp vybrat nemohli.
presne,pomaly každý druhý písal zlá voľba,nie a pod vecí,ale prečo odsudzujú?........v momente keď ho ukázali som bola rada a aj stále rada som.Tak je starší no a čo,nemusí byť mladý.Viem si ho Doctora predstaviť a viem si predstaviť,že aj Clarou bude mať dobrý vzťah.
Tady se u holek alespoň ukáže, kdo je opravdový fanoušek DW a kdo letí jen za pěknou tvářičkou...(což teda nechápu u Matta, vypadá jak plastová figurka)... :)
A taky už se řadím mezi obránce Petera, nemůžu si pomoct, ale ten chlap mi prostě sedl do noty. Dokáže zahrát vážnější scény, ne jako Matt, který v tom plaval a vypadalo to leckdy spíš směšně, než vážně :D
Co jsem ho videla v Torchwoodu, tak nebyl spatny, ale jde o to, ze tentokrat bude hrat Doctora, tak se to neda tolik posoudit, takze jsem zvedava. Kazdopadne Moffat je stejne osel, protoze jsem cekala, ze vybere nekoho neznameho a rozhodne nekoho, kdo jeste v tom serialu nehral a uz vubec ne v cele jedne rade spin-offu toho serialu. :D Zajimavosti vice mene je, ze hraje ve stejnem filmu jako Matt (How to catch a Monster), a ze hral ve stejnem dilu, kde se i poprve objevila Amy. :D
uvidíme.. jen mám strach že to bude ze začátku divný, když už se v seriálu objevil jako jiná postava... třeba Amy jsem si ve The Fires of Pompeii vůbec nevšimla, ale Petera si pamatuju dobře...
Petera Capaldiho neznám, takže nevím, co mohu očekávat. Docela mě zajímá, jakou hlášku od BBC dostane po úžasných Fantastic, Geronimo a mého oblíbeného Allons-y.
Turmë napsal(a):
Konečně taky nějaký starší Doctor. Vypadá dobře - já jsem spokojená:). Už se těším, až jeho Doctora uvidím.
no právě. aby si nehnul se zády :D. ne, vypadá, že by se na to mohl hodit.