Diskuze k článku Nový Doctor už má tvář!
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
4. 8. 2013 / 20:47:58 (před 11 roky)
off

tak nového Doctora som sa bála,ale s voľbou som zatiaľ spokojná..............porovnávať nechcem a ani nebude,bo tak ako aj David aj Matt dali Doctorovi každý niečo iné,niečo svoje a urobili ho svojím Doctor a to napodobniť nejde.....verím,že Peter mu dá niečo svoje,niečo iné a bude to iný Doctor,ten jeho

ps:pardon ak sa moje myšlienky opakujú

Gallifrey fall no more!
phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
4. 8. 2013 / 20:49:32 (před 11 roky)
off

Zatím jsem spokojená. Talentovaný, charizmatický herec. A celkově bych se mohla podepsat pod to, co napsala Kahlan :D

Jackolo
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
4. 8. 2013 / 20:50:42 (před 11 roky)
off

Podle mě je Peter dobrou volbou. Už to upřímně chtělo někoho staršího po bláznivém Mattovi. A hlavně si myslím, že Capaldimu půjde zatraceně dobře Doctorova temná stránka.

Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
4. 8. 2013 / 20:52:52 (před 11 roky)
off

Já jsem naprosto spokojená, konečně někdo vyzrálejší :) Jen doufám, že ho neobléknou jako Šestku, to mi mě asi klepla pepka :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
Kahlan
4. 8. 2013 / 20:53:38 (před 11 roky)
off
phoebe.h2 napsal(a):

Zatím jsem spokojená. Talentovaný, charizmatický herec. A celkově bych se mohla podepsat pod to, co napsala Kahlan :D

ďakujem,a je to tak,síce ľudia teraz nadávajú že zlá voľba,ale prečo odsudzovať,je jasné že Peter bude iný Doctor ako tí pred ním....ja som takéto niečo písala aj pri názore pri Mattovi

a dostalo ma keď sa spýtali devila Moffata že ako by ho charakterizoval:Diffrent from Matt =D

Gallifrey fall no more!
venalce
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
4. 8. 2013 / 21:13:57 (před 11 roky)
off

Naprostá spokojenost. Nedokázala jsem si nikoho představit jako nového Doctora, ale když ho ukázali, okamžitě jsem si řekla: "Ten a nikdo jiný!" Capaldiho znám z jiných seriálů a vím, že je to skvělý herec a výborný komik - na Doctora Who ideální materiál.

Do not feed the trolls
LachubCz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
4. 8. 2013 / 21:19:33 (před 11 roky)
off

Měl jsem tu čest s hercem mluvit a vyfotit se s ním při natáčení Mušketýrů a je celkem ironie, že jsem se s ním bavil právě o Doctorovi :-D jinak na mně působil velmi sympaticky.

venalce
4. 8. 2013 / 21:37:02 (před 11 roky)
off
LachubCz napsal(a):

Měl jsem tu čest s hercem mluvit a vyfotit se s ním při natáčení Mušketýrů a je celkem ironie, že jsem se s ním bavil právě o Doctorovi :-D jinak na mně působil velmi sympaticky.

Paráda :D A o čem jste mluvili?

Do not feed the trolls
Kahlan
4. 8. 2013 / 21:42:27 (před 11 roky)
off

ja ho mám chuť chrániť pred hatermi už teraz =D

Gallifrey fall no more!
LachubCz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
4. 8. 2013 / 21:46:46 (před 11 roky)
off
venalce napsal(a):

Paráda :D A o čem jste mluvili?

Řekl jsem mu, že ho znám z Torchwoodu a z Doctora a on se o tom trochu rozpovídal, jaký je fanoušek a že byl fakt rád za možnost zahrát si v Doctorovi. A potom mi ukázal fotku starou pár týdnů, jak je v Tardis, že se byl zastavit za svým známým Davidem Bradlym, který si zahraje 1. Doctora ve speciálu. No včera jsem tak přemýšlel, jestli by on nemohl být nový Doctor a co se dnes nestalo :-D

phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
4. 8. 2013 / 21:51:45 (před 11 roky)
off
Kahlan napsal(a):

ja ho mám chuť chrániť pred hatermi už teraz =D

já už jsem pomalu začala, a to jsme ho ještě ani neviděli v akci :D

Kahlan
4. 8. 2013 / 21:55:19 (před 11 roky)
off
phoebe.h2 napsal(a):

a už má ochranu =D

Gallifrey fall no more!
amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
4. 8. 2013 / 22:14:14 (před 11 roky)
off

O tomhle herci slyším poprvé, a tak nebudu soudit. Ale nevypadá špatně.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Hurrikan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
4. 8. 2013 / 22:26:30 (před 11 roky)
off

ach jo...čekala jsem, že nový doctor bude zase někdo ve stylu Davida nebo Matta, mladý, vytáhlý a bláznivý chlap okolo 35 :D

Turmë
Redaktor | Cool level: 38 | Angel
4. 8. 2013 / 22:39:08 (před 11 roky)
on

Konečně taky nějaký starší Doctor. Vypadá dobře - já jsem spokojená:). Už se těším, až jeho Doctora uvidím.

My goal in life is to live forever or die trying.
venalce
4. 8. 2013 / 22:39:13 (před 11 roky)
off
phoebe.h2 napsal(a):

Nápodobně...všichni ti hateři mě doslova šokovali, já byla nadšená z výběru nového Doctora. Mrkněte někdy na Fortysomething a uvidíte, že líp vybrat nemohli.

Do not feed the trolls
venalce
4. 8. 2013 / 22:40:27 (před 11 roky)
off
LachubCz napsal(a):

Řekl jsem mu, že ho znám z Torchwoodu a z Doctora a on se o tom trochu rozpovídal, jaký je fanoušek a že byl fakt rád za možnost zahrát si v Doctorovi. A potom mi ukázal fotku starou pár týdnů, jak je v Tardis, že se byl zastavit za svým známým Davidem Bradlym, který si zahraje 1. Doctora ve speciálu. No včera jsem tak přemýšlel, jestli by on nemohl být nový Doctor a co se dnes nestalo :-D

Chudák, zřejmě jsi byl jediný, komu se mohl aspoň trochu pochlubit :DD

Do not feed the trolls
Kahlan
5. 8. 2013 / 06:06:35 (před 11 roky)
off
venalce napsal(a):

Nápodobně...všichni ti hateři mě doslova šokovali, já byla nadšená z výběru nového Doctora. Mrkněte někdy na Fortysomething a uvidíte, že líp vybrat nemohli.

presne,pomaly každý druhý písal zlá voľba,nie a pod vecí,ale prečo odsudzujú?........v momente keď ho ukázali som bola rada a aj stále rada som.Tak je starší no a čo,nemusí byť mladý.Viem si ho Doctora predstaviť a viem si predstaviť,že aj Clarou bude mať dobrý vzťah.

Gallifrey fall no more!
Editováno: 1x | Naposledy: 5. 8. 2013 / 08:46:57
Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
5. 8. 2013 / 09:20:31 (před 11 roky)
off

Tady se u holek alespoň ukáže, kdo je opravdový fanoušek DW a kdo letí jen za pěknou tvářičkou...(což teda nechápu u Matta, vypadá jak plastová figurka)... :)

A taky už se řadím mezi obránce Petera, nemůžu si pomoct, ale ten chlap mi prostě sedl do noty. Dokáže zahrát vážnější scény, ne jako Matt, který v tom plaval a vypadalo to leckdy spíš směšně, než vážně :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
PrcekTK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
5. 8. 2013 / 09:20:50 (před 11 roky)
off

Co jsem ho videla v Torchwoodu, tak nebyl spatny, ale jde o to, ze tentokrat bude hrat Doctora, tak se to neda tolik posoudit, takze jsem zvedava. Kazdopadne Moffat je stejne osel, protoze jsem cekala, ze vybere nekoho neznameho a rozhodne nekoho, kdo jeste v tom serialu nehral a uz vubec ne v cele jedne rade spin-offu toho serialu. :D Zajimavosti vice mene je, ze hraje ve stejnem filmu jako Matt (How to catch a Monster), a ze hral ve stejnem dilu, kde se i poprve objevila Amy. :D

Always take a banana to a party, Rose.
Lavinia
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
5. 8. 2013 / 09:26:11 (před 11 roky)
off
smarinka
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
5. 8. 2013 / 13:37:58 (před 11 roky)
off

uvidíme.. jen mám strach že to bude ze začátku divný, když už se v seriálu objevil jako jiná postava... třeba Amy jsem si ve The Fires of Pompeii vůbec nevšimla, ale Petera si pamatuju dobře...

ranger122
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
5. 8. 2013 / 15:13:06 (před 11 roky)
off

Petera Capaldiho neznám, takže nevím, co mohu očekávat. Docela mě zajímá, jakou hlášku od BBC dostane po úžasných Fantastic, Geronimo a mého oblíbeného Allons-y.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
17. 10. 2013 / 13:19:40 (před 11 roky)
off
Turmë napsal(a):

Konečně taky nějaký starší Doctor. Vypadá dobře - já jsem spokojená:). Už se těším, až jeho Doctora uvidím.

no právě. aby si nehnul se zády :D. ne, vypadá, že by se na to mohl hodit.