Diskuze k článku Podzim 2013 na České televizi - máme se opravdu na co těšit
Janna7
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
8. 8. 2013 / 17:09:40 (před 11 roky)
on

No, tak tohle definitivně drtí nabídku Novy i Primy :D
A líbí se mi, že se ČT nebojí dávat seriály i v originále. Doufám, že tento zvyk se bude rozvíjet co nejvíce.

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
8. 8. 2013 / 17:17:23 (před 11 roky)
off

Nečekal jsem nic moc, ale tohle... jen tak dál, ČT, jen tak dál. :) Z vlastní tvorby se podívám na Cirkus Bukowsky, pak se konečně vrhnu na Hru o trůny, stejně tak dám šanci i Homelandu a mrknu i na Pána času, těším se i na Sherlocka. A ještě jednou: palec nahoru. :D

piratka7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
8. 8. 2013 / 17:18:23 (před 11 roky)
off

Tak tohle bych od ČT nečekala asi nikdy, ale mám z toho vážně radost. Hlavně vysílání i v originále je podle mě určitě krok správným směrem :).

venalce
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
8. 8. 2013 / 17:29:17 (před 11 roky)
off
Janna7 napsal(a):

No, tak tohle definitivně drtí nabídku Novy i Primy :D
A líbí se mi, že se ČT nebojí dávat seriály i v originále. Doufám, že tento zvyk se bude rozvíjet co nejvíce.

Naprosto souhlasím, letos roznesli ostatní televize na kopytech. I to originální znění potěší. Divím se, že s tím nezačali dřív a u více seriálů. Těším se na hlavně na Sherlocka a Doctora Who, ale snad se dostanu i k Downton Abbey a Game of Thrones. Letos je na ČT opravdu z čeho vybírat.

Do not feed the trolls
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
8. 8. 2013 / 17:32:55 (před 11 roky)
off

Delate jako kdyby CT nikdy nevysilala v orig. zneni, je teda pravda ze to bylo vetsinou na CT2, ale stejne. Driv vysilala docela pravidelne s titulky, vecir vetsinou nejaky britsky serial a behem tydne film/dokument. Nevim jak je na tom teda ted, televizi jsem uz nevidel nekolik let. Jinak urcite zkusim Cirkus Bukowsky a asi zkusim i tu Hospodu.

corine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
8. 8. 2013 / 17:41:39 (před 11 roky)
off

ČT se fakt blýskla. Tentokrát nejenom spoustou úspěšných zahraničních seriálů, což už je samo o sobě skvělý. Dost se těším i na ty dokumentární seriály, něco podobnýho se u nás moc nevidí. A k tomu ještě i tři poměrně nákladný seriály z vlastní tvorby. Nádera. Jen tak dál.

A ještě mají moc pěkný upoutávky.

Já už tu nejsem!
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 8. 2013 / 17:47:15
petruskaJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 8. 2013 / 18:14:55 (před 11 roky)
off

Páni, já už se tak těším, konečně se dočkám svých vysněných seriálů na ČT. Gratuluju, fakt pecka! Vypadá to na zábavný podzim ;)...

Allons-y, Alonso!
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
8. 8. 2013 / 18:43:05 (před 11 roky)
off

ČT mě také velice potěšila a víte co je na tom nejlepší, že tam ty seriály budou vysílat jistě bez reklam! :-)

spike
jelpetty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
8. 8. 2013 / 18:59:11 (před 11 roky)
off

Co na to říct, tedy spíš napsat? Za mne pouze jedno slovo: super. :)

For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness.
v-erunka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
8. 8. 2013 / 19:52:22 (před 11 roky)
off

No tak to je super. Mám hrozně ráda seriály na ČT, hlavně z důvodu, že tam nejsou reklamy. Super nabídka, kam se hrabe Nova atd.

Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
8. 8. 2013 / 19:59:13 (před 11 roky)
off

Tak tomuhle se nedá ani uvěřit. Čekal bych to všude ale na ČT fakt ne. Jen tak dál

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
8. 8. 2013 / 20:01:46 (před 11 roky)
off

Naprostá bomba! A líbí se mi, že GoT půjde v deset. Je to super pro nás, škoulou povinné! Ale samozřejmě budu koukat i na ostatní, to si nemůžu nechat ujít! ČT letos zválcovala úplně všechny!

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
8. 8. 2013 / 20:15:48 (před 11 roky)
off

ČT letos ostatním nakopala zadní partie.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
adil15
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
8. 8. 2013 / 20:22:17 (před 11 roky)
off

No páni, to se jim povedlo. Letos asi budu mít naladěnou jen jedinou stanici:-D a nebudu se ani obtěžovat přepínat.

El Jay
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
8. 8. 2013 / 20:48:36 (před 11 roky)
off

Eeeeej! Tak konečně se budu dívat i na ČT, které jsem tak dlouze odmítal. Homeland je teda obrovský překvápko, čekal bych ho na jiném kanálu, ale tak super!

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
8. 8. 2013 / 20:49:40 (před 11 roky)
off

Mě už jenom dostalo to GoT:)))

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
8. 8. 2013 / 20:58:10 (před 11 roky)
off

Tak to dost koukám! Panejo, ČT (kterou teda nemusím) se fakt vytáhla! Zahraniční věci super, ale stejnak se nejvíc těším na Trpaslíka :D Jupííí!

petule611
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
8. 8. 2013 / 21:31:24 (před 11 roky)
off

ČT se vytáhla ale já jsem jí měla ráda i dříve, právě pro tu jinakost :-)

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
8. 8. 2013 / 21:43:48 (před 11 roky)
off
Thadreth napsal(a):

Skvělý čtvrteční večer: od 21:00 Panství Downton a hned poté Game of Thrones. :)

tak tak! a hrozně se těším na Trpaslíka!

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Claire Mafianová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
8. 8. 2013 / 21:53:57 (před 11 roky)
off

Tak to je největší překvápko týdne :D to se ČT totálně předvedlo.. Hra o trůny, doktor who,Nurse jackie.. jak už tu někdo psal ČT předčilo Primu i Novu na plné čáře.

Claire
petruska.77
8. 8. 2013 / 21:58:08 (před 11 roky)
off

Tak mě teda ČT opravdu mile překvapila - těším se na Homeland (jelikož jsem to ještě neviděla, ale slyšela jsem jen samou chválu) a budu koukat i na Sherlocka, i když nevim nevim, jak se mi to s dabingem bude líbit... :)

vetaiveta
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
8. 8. 2013 / 22:13:39 (před 11 roky)
off

Super...! Opravdu dobrý výběr! A i když jsem prakticky všechno viděla, podívám se ráda znovu...už jen proto, abych přispěla České televizi ke sledovanosti, byť tím toho moc nezměním, protože pokud televizi zapínám, tak povětšinou dvojku! Jen tak dál.

1v3ta
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
8. 8. 2013 / 22:30:24 (před 11 roky)
off

Panečku ČT se vytáhla, a to dost! :)

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Idrial
8. 8. 2013 / 23:37:09 (před 11 roky)
off

Páne jo a to já si čt pustím sem tam omylem, tak vím kam budou směřovat moje zraky

Není člověk, který by se zavděčil všem, takže mě za mé názory nekamenujte ;-)
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
9. 8. 2013 / 07:34:23 (před 11 roky)
off

Tomu se ani nechce věřit, ČT to zbývajícím televizím nandala. Palec nahoru

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
9. 8. 2013 / 08:25:08 (před 11 roky)
off

Já na to sice koukat nebudu, ale i tak je to velice příjemné vědět. Konečně někdo pochopil, jak přilákat diváky :)Držím jim palce aby jim to vydrželo a doufám, že se na to fakt někdo bude dívat, aby jim ten trend mohl vydržet :)

TheOneandOnly
9. 8. 2013 / 09:26:34 (před 11 roky)
off

Wow, čekala jsem nějaké to překvapení spíš od novy a primy, to se bohužel nekonalo, ale ČT se fakt vytáhlo. Nejvíc se samozřejmě těším na GoT a Doctor Who. :)

vrsecky.jan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
9. 8. 2013 / 10:07:36 (před 11 roky)
off

Nabídka je to bezesporu skvělá a jsem moc zvědav, jak se v našich končinách chytí třeba takový Homeland. A to, že budou některé tituly v původním znění s titulky je jen dobře a co si budeme povídat, ti co chtějí sledovat aktuální seriálové novinky jsou na titulky dávno zvyklí. Každopádně velká pochvala ČT.

venalce
9. 8. 2013 / 11:26:39 (před 11 roky)
off
Lucík :D napsal(a):

Wow, čekala jsem nějaké to překvapení spíš od novy a primy, to se bohužel nekonalo, ale ČT se fakt vytáhlo. Nejvíc se samozřejmě těším na GoT a Doctor Who. :)

Bohužel? Spíš naštěstí. Na ČT to bude bez reklam ;)

Do not feed the trolls
ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
9. 8. 2013 / 11:36:53 (před 11 roky)
off

Jsem překvapená a nadšená! Sice jsem už většinu seriálů viděla, ale některé si moc ráda zopakuju. ČT jsem brala vždy jako podřadnou stanici, ale to se teď změní.

Jiří Vít
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
9. 8. 2013 / 11:57:50 (před 11 roky)
off

Uzasna prace. Snad si tim opet udela jmeno a zacne poradne makat na serialech.

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
9. 8. 2013 / 12:55:32 (před 11 roky)
off

Myslím, že ČT se pomalu a plíživě vytahuje už delší dobu. :) Např. letošní filmové prázdniny mají opravdu skvělou nabídku a skoro denně je večer na co koukat. Pokud se ČT ještě zbaví pětistých repríz Tak neváhej a toč! a "kouzelníka" (samozřejmě, že jsou tam skvělý gagy, ale kdo z nás to neviděl už nejmíň 10x?!), tak myslím, že bude vyhráno. ;)
Jsem hrozně ráda, že jsme nakonec získali Cirkus Bukowski a ani zahraniční seriály si nenechám ujít. Jen nevím, jak to zkoordinuju ještě s ČT art! :D

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
9. 8. 2013 / 16:00:18 (před 11 roky)
off

Jedním slovem - wow!
Přišlo mi to skoro k neuvěření, kdybych neviděla i ukázku v TV :D
Pokud budou v pro mě dobrý čas, tak bych dala konečně Homeland a možná Sherlocka. A taky se těším na novou Sanitku :)

Moucha Mouchovič
Dlouholetý uživatel | Cool level: 26 | Ally McBealová
9. 8. 2013 / 16:11:27 (před 11 roky)
off
petruska.77 napsal(a):

Tak mě teda ČT opravdu mile překvapila - těším se na Homeland (jelikož jsem to ještě neviděla, ale slyšela jsem jen samou chválu) a budu koukat i na Sherlocka, i když nevim nevim, jak se mi to s dabingem bude líbit... :)

U Sherlocka půjde taky přepnout zvuková stopa(stejně jako u GoT a Boardwalk Empire), takže pokud máte satelit nebude to problém.

Sheerwood
9. 8. 2013 / 22:58:28 (před 11 roky)
off
Moucha Mouchovič napsal(a):

U Sherlocka půjde taky přepnout zvuková stopa(stejně jako u GoT a Boardwalk Empire), takže pokud máte satelit nebude to problém.

Na DVBTčku to asi nepude,že ano?

Remember, remember, the Fifth of November / Gunpowder treason and plot / I see no reason why gunpowder treason / Should ever be forgot.
Moucha Mouchovič
Dlouholetý uživatel | Cool level: 26 | Ally McBealová
10. 8. 2013 / 09:31:18 (před 11 roky)
off
Sheerwood napsal(a):

Na DVBTčku to asi nepude,že ano?

Nepude, pude to jenom na satelitu. Viz Oficiálni stránky České televize na FB.

filmmovier
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
11. 8. 2013 / 19:39:10 (před 11 roky)
off

Tak tohle je fakt pecka, kterou jsem vážně nečekal. ČT vážně jedna a útočí na Novu a Primu ve velkém. Titanik, Sherlock, GoT, Pán času, Red dwarf - no to je dokonalost!!! Jen mě zajímá, jestli bude Doctor s dabingem AXN nebo jestli si to ČT předabuje, tak kdyby někdo věděl, napište.

Tomáš Mysliveček
corine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
12. 8. 2013 / 12:06:47 (před 11 roky)
off
Mysliveček star trekovec napsal(a):

Tak tohle je fakt pecka, kterou jsem vážně nečekal. ČT vážně jedna a útočí na Novu a Primu ve velkém. Titanik, Sherlock, GoT, Pán času, Red dwarf - no to je dokonalost!!! Jen mě zajímá, jestli bude Doctor s dabingem AXN nebo jestli si to ČT předabuje, tak kdyby někdo věděl, napište.

Na oficiálních stránkách České televize je i upoutávka, takže jestli znáš ten dabing z AXN, měl bys to poznat.

Já už tu nejsem!
noo.n.i.c.k
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
14. 8. 2013 / 03:12:23 (před 11 roky)
off

Sherlocka bych od ČT možná i očekávala.. GoT na ČT2 je také skvělá zpráva, ale čím jsem opravdu překvapena je Homeland.. myslela jsem si, že pokud se u nás bude tento seriál vysílat, tak to bude Nova. ČT opravdu mile překvapila..

Spousta lidí je naživu jen proto, že je nelegální je zabít.
Misel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
17. 8. 2013 / 15:39:31 (před 11 roky)
off

Tak to je super Sherlock a Game of Thrones je moje .
Nova se rovnou může jít zahrabat .

kripolik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
27. 8. 2013 / 14:20:44 (před 11 roky)
off

Kam se na ČT hrabe Nova a Prima! Už dlouho jsem plánovala že se podívám na GOT tak teď se k tomu snad dostanu :) opravdu mě těší, že bude možnost sledování v originálním znění :)

I'm a Whovian, and I'm proud of it. Fantastic! Allons-y! Geronimo! Shuttity up…up…up! :))
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
7. 9. 2013 / 11:45:40 (před 11 roky)
off

za mého dětství bývala dvojka na dokumenty, dnes je to očividně stanice seriálů. prima a celá nova group proti čt vypadá až trapně, přitom má rozpočet nesrovnatelně vyšší.

p.s.: poprvé v životě mám pocit, že moje daně šly na dobrou věc. :D

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
7. 9. 2013 / 14:41:19 (před 11 roky)
off
ševča napsal(a):

za mého dětství bývala dvojka na dokumenty, dnes je to očividně stanice seriálů. prima a celá nova group proti čt vypadá až trapně, přitom má rozpočet nesrovnatelně vyšší.

p.s.: poprvé v životě mám pocit, že moje daně šly na dobrou věc. :D

Myslím, že to není pravda. Pokud jsem pochytil dobře, tak roční rozpočet

ČT - 7 mld. Kč
Nova Group - 5-5,5 mld. Kč
Prima - 2,5 mld. Kč

Ale můžu se plést, je to z různých článků a zrovna nejede server Staťáku.. :(

And when my time is up, have I done enough?
Exredaktorka
7. 9. 2013 / 20:39:28 (před 11 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Myslím, že to není pravda. Pokud jsem pochytil dobře, tak roční rozpočet

ČT - 7 mld. Kč
Nova Group - 5-5,5 mld. Kč
Prima - 2,5 mld. Kč

Ale můžu se plést, je to z různých článků a zrovna nejede server Staťáku.. :(

aha, tak možná máš pravdu. já to vím čistě z toho, jak dvořák (jmenoval se tak 2. ředitel novy, ne?) kdysi machroval, že přebral čt cestománii a zmiňoval, že přirozeně jako soukromá televize nemá nova rozpočet šiděný tím státním či něco takového, přesně už si tu jeho formulaci nepamatuju, takže měli víc prostředků, aby čt přeplatili, ale možná fakt jen machroval, to nevím.

suzuki051
14. 11. 2013 / 08:52:24 (před 11 roky)
off

Kedy presne bude CT vysielat serial Na věky věků?

Exredaktorka
14. 11. 2013 / 09:03:31 (před 11 roky)
off
suzuki051 napsal(a):

Kedy presne bude CT vysielat serial Na věky věků?

dneska večer na dvojce.

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
14. 11. 2013 / 21:11:07 (před 11 roky)
off

Huhů, tak dodatečně přidávám pochvalu za Doctora Who, kterého jsem do září vůbec neznala :D. Ale už od 1. dílu jsem u každé epizody jak přivrtaná! Takže za DW u mě velké plus :).