No, tak tohle definitivně drtí nabídku Novy i Primy :D
A líbí se mi, že se ČT nebojí dávat seriály i v originále. Doufám, že tento zvyk se bude rozvíjet co nejvíce.
Nečekal jsem nic moc, ale tohle... jen tak dál, ČT, jen tak dál. :) Z vlastní tvorby se podívám na Cirkus Bukowsky, pak se konečně vrhnu na Hru o trůny, stejně tak dám šanci i Homelandu a mrknu i na Pána času, těším se i na Sherlocka. A ještě jednou: palec nahoru. :D
Tak tohle bych od ČT nečekala asi nikdy, ale mám z toho vážně radost. Hlavně vysílání i v originále je podle mě určitě krok správným směrem :).
Janna7 napsal(a):
No, tak tohle definitivně drtí nabídku Novy i Primy :D
A líbí se mi, že se ČT nebojí dávat seriály i v originále. Doufám, že tento zvyk se bude rozvíjet co nejvíce.
Naprosto souhlasím, letos roznesli ostatní televize na kopytech. I to originální znění potěší. Divím se, že s tím nezačali dřív a u více seriálů. Těším se na hlavně na Sherlocka a Doctora Who, ale snad se dostanu i k Downton Abbey a Game of Thrones. Letos je na ČT opravdu z čeho vybírat.
Delate jako kdyby CT nikdy nevysilala v orig. zneni, je teda pravda ze to bylo vetsinou na CT2, ale stejne. Driv vysilala docela pravidelne s titulky, vecir vetsinou nejaky britsky serial a behem tydne film/dokument. Nevim jak je na tom teda ted, televizi jsem uz nevidel nekolik let. Jinak urcite zkusim Cirkus Bukowsky a asi zkusim i tu Hospodu.
ČT se fakt blýskla. Tentokrát nejenom spoustou úspěšných zahraničních seriálů, což už je samo o sobě skvělý. Dost se těším i na ty dokumentární seriály, něco podobnýho se u nás moc nevidí. A k tomu ještě i tři poměrně nákladný seriály z vlastní tvorby. Nádera. Jen tak dál.
A ještě mají moc pěkný upoutávky.
Páni, já už se tak těším, konečně se dočkám svých vysněných seriálů na ČT. Gratuluju, fakt pecka! Vypadá to na zábavný podzim ;)...
ČT mě také velice potěšila a víte co je na tom nejlepší, že tam ty seriály budou vysílat jistě bez reklam! :-)
Co na to říct, tedy spíš napsat? Za mne pouze jedno slovo: super. :)
No tak to je super. Mám hrozně ráda seriály na ČT, hlavně z důvodu, že tam nejsou reklamy. Super nabídka, kam se hrabe Nova atd.
Tak tomuhle se nedá ani uvěřit. Čekal bych to všude ale na ČT fakt ne. Jen tak dál
Naprostá bomba! A líbí se mi, že GoT půjde v deset. Je to super pro nás, škoulou povinné! Ale samozřejmě budu koukat i na ostatní, to si nemůžu nechat ujít! ČT letos zválcovala úplně všechny!
ČT letos ostatním nakopala zadní partie.
No páni, to se jim povedlo. Letos asi budu mít naladěnou jen jedinou stanici:-D a nebudu se ani obtěžovat přepínat.
Eeeeej! Tak konečně se budu dívat i na ČT, které jsem tak dlouze odmítal. Homeland je teda obrovský překvápko, čekal bych ho na jiném kanálu, ale tak super!
Mě už jenom dostalo to GoT:)))
Tak to dost koukám! Panejo, ČT (kterou teda nemusím) se fakt vytáhla! Zahraniční věci super, ale stejnak se nejvíc těším na Trpaslíka :D Jupííí!
ČT se vytáhla ale já jsem jí měla ráda i dříve, právě pro tu jinakost :-)
Thadreth napsal(a):
Skvělý čtvrteční večer: od 21:00 Panství Downton a hned poté Game of Thrones. :)
tak tak! a hrozně se těším na Trpaslíka!
Tak to je největší překvápko týdne :D to se ČT totálně předvedlo.. Hra o trůny, doktor who,Nurse jackie.. jak už tu někdo psal ČT předčilo Primu i Novu na plné čáře.
Tak mě teda ČT opravdu mile překvapila - těším se na Homeland (jelikož jsem to ještě neviděla, ale slyšela jsem jen samou chválu) a budu koukat i na Sherlocka, i když nevim nevim, jak se mi to s dabingem bude líbit... :)
Super...! Opravdu dobrý výběr! A i když jsem prakticky všechno viděla, podívám se ráda znovu...už jen proto, abych přispěla České televizi ke sledovanosti, byť tím toho moc nezměním, protože pokud televizi zapínám, tak povětšinou dvojku! Jen tak dál.
Panečku ČT se vytáhla, a to dost! :)
Páne jo a to já si čt pustím sem tam omylem, tak vím kam budou směřovat moje zraky
Tomu se ani nechce věřit, ČT to zbývajícím televizím nandala. Palec nahoru
Já na to sice koukat nebudu, ale i tak je to velice příjemné vědět. Konečně někdo pochopil, jak přilákat diváky :)Držím jim palce aby jim to vydrželo a doufám, že se na to fakt někdo bude dívat, aby jim ten trend mohl vydržet :)
Wow, čekala jsem nějaké to překvapení spíš od novy a primy, to se bohužel nekonalo, ale ČT se fakt vytáhlo. Nejvíc se samozřejmě těším na GoT a Doctor Who. :)
Nabídka je to bezesporu skvělá a jsem moc zvědav, jak se v našich končinách chytí třeba takový Homeland. A to, že budou některé tituly v původním znění s titulky je jen dobře a co si budeme povídat, ti co chtějí sledovat aktuální seriálové novinky jsou na titulky dávno zvyklí. Každopádně velká pochvala ČT.
Lucík :D napsal(a):
Wow, čekala jsem nějaké to překvapení spíš od novy a primy, to se bohužel nekonalo, ale ČT se fakt vytáhlo. Nejvíc se samozřejmě těším na GoT a Doctor Who. :)
Bohužel? Spíš naštěstí. Na ČT to bude bez reklam ;)
Jsem překvapená a nadšená! Sice jsem už většinu seriálů viděla, ale některé si moc ráda zopakuju. ČT jsem brala vždy jako podřadnou stanici, ale to se teď změní.
Uzasna prace. Snad si tim opet udela jmeno a zacne poradne makat na serialech.
Myslím, že ČT se pomalu a plíživě vytahuje už delší dobu. :) Např. letošní filmové prázdniny mají opravdu skvělou nabídku a skoro denně je večer na co koukat. Pokud se ČT ještě zbaví pětistých repríz Tak neváhej a toč! a "kouzelníka" (samozřejmě, že jsou tam skvělý gagy, ale kdo z nás to neviděl už nejmíň 10x?!), tak myslím, že bude vyhráno. ;)
Jsem hrozně ráda, že jsme nakonec získali Cirkus Bukowski a ani zahraniční seriály si nenechám ujít. Jen nevím, jak to zkoordinuju ještě s ČT art! :D
Jedním slovem - wow!
Přišlo mi to skoro k neuvěření, kdybych neviděla i ukázku v TV :D
Pokud budou v pro mě dobrý čas, tak bych dala konečně Homeland a možná Sherlocka. A taky se těším na novou Sanitku :)
petruska.77 napsal(a):
Tak mě teda ČT opravdu mile překvapila - těším se na Homeland (jelikož jsem to ještě neviděla, ale slyšela jsem jen samou chválu) a budu koukat i na Sherlocka, i když nevim nevim, jak se mi to s dabingem bude líbit... :)
U Sherlocka půjde taky přepnout zvuková stopa(stejně jako u GoT a Boardwalk Empire), takže pokud máte satelit nebude to problém.
Moucha Mouchovič napsal(a):
U Sherlocka půjde taky přepnout zvuková stopa(stejně jako u GoT a Boardwalk Empire), takže pokud máte satelit nebude to problém.
Na DVBTčku to asi nepude,že ano?
Sheerwood napsal(a):
Na DVBTčku to asi nepude,že ano?
Nepude, pude to jenom na satelitu. Viz Oficiálni stránky České televize na FB.
Tak tohle je fakt pecka, kterou jsem vážně nečekal. ČT vážně jedna a útočí na Novu a Primu ve velkém. Titanik, Sherlock, GoT, Pán času, Red dwarf - no to je dokonalost!!! Jen mě zajímá, jestli bude Doctor s dabingem AXN nebo jestli si to ČT předabuje, tak kdyby někdo věděl, napište.
Mysliveček star trekovec napsal(a):
Tak tohle je fakt pecka, kterou jsem vážně nečekal. ČT vážně jedna a útočí na Novu a Primu ve velkém. Titanik, Sherlock, GoT, Pán času, Red dwarf - no to je dokonalost!!! Jen mě zajímá, jestli bude Doctor s dabingem AXN nebo jestli si to ČT předabuje, tak kdyby někdo věděl, napište.
Na oficiálních stránkách České televize je i upoutávka, takže jestli znáš ten dabing z AXN, měl bys to poznat.
Sherlocka bych od ČT možná i očekávala.. GoT na ČT2 je také skvělá zpráva, ale čím jsem opravdu překvapena je Homeland.. myslela jsem si, že pokud se u nás bude tento seriál vysílat, tak to bude Nova. ČT opravdu mile překvapila..
Tak to je super Sherlock a Game of Thrones je moje .
Nova se rovnou může jít zahrabat .
Kam se na ČT hrabe Nova a Prima! Už dlouho jsem plánovala že se podívám na GOT tak teď se k tomu snad dostanu :) opravdu mě těší, že bude možnost sledování v originálním znění :)
za mého dětství bývala dvojka na dokumenty, dnes je to očividně stanice seriálů. prima a celá nova group proti čt vypadá až trapně, přitom má rozpočet nesrovnatelně vyšší.
p.s.: poprvé v životě mám pocit, že moje daně šly na dobrou věc. :D
ševča napsal(a):
za mého dětství bývala dvojka na dokumenty, dnes je to očividně stanice seriálů. prima a celá nova group proti čt vypadá až trapně, přitom má rozpočet nesrovnatelně vyšší.
p.s.: poprvé v životě mám pocit, že moje daně šly na dobrou věc. :D
Myslím, že to není pravda. Pokud jsem pochytil dobře, tak roční rozpočet
ČT - 7 mld. Kč
Nova Group - 5-5,5 mld. Kč
Prima - 2,5 mld. Kč
Ale můžu se plést, je to z různých článků a zrovna nejede server Staťáku.. :(
Seraphine313 napsal(a):
Myslím, že to není pravda. Pokud jsem pochytil dobře, tak roční rozpočet
ČT - 7 mld. Kč
Nova Group - 5-5,5 mld. Kč
Prima - 2,5 mld. Kč
Ale můžu se plést, je to z různých článků a zrovna nejede server Staťáku.. :(
aha, tak možná máš pravdu. já to vím čistě z toho, jak dvořák (jmenoval se tak 2. ředitel novy, ne?) kdysi machroval, že přebral čt cestománii a zmiňoval, že přirozeně jako soukromá televize nemá nova rozpočet šiděný tím státním či něco takového, přesně už si tu jeho formulaci nepamatuju, takže měli víc prostředků, aby čt přeplatili, ale možná fakt jen machroval, to nevím.
Kedy presne bude CT vysielat serial Na věky věků?
suzuki051 napsal(a):
Kedy presne bude CT vysielat serial Na věky věků?
dneska večer na dvojce.
Huhů, tak dodatečně přidávám pochvalu za Doctora Who, kterého jsem do září vůbec neznala :D. Ale už od 1. dílu jsem u každé epizody jak přivrtaná! Takže za DW u mě velké plus :).