Diskuze k článku Datum premiéry 3. série Sherlocka odhaleno?
venalce
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
22. 8. 2013 / 11:36:26 (před 11 roky)
off

Dokud to neuvidím potvrzené od Moffata, Gatisse nebo Vertue, neuvěřím.

Do not feed the trolls
Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
22. 8. 2013 / 11:46:34 (před 11 roky)
off

to je ještě doba, ach jo :/

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
venalce
22. 8. 2013 / 13:30:07 (před 11 roky)
off
venalce napsal(a):

Dokud to neuvidím potvrzené od Moffata, Gatisse nebo Vertue, neuvěřím.

Já jsem to říkala...Sue Vertue asi před hodinou na Twitteru: "Not sure where #Sherlock latest rumoured tx date of 01/14 has come from. Not from me as tx date is not yet confirmed." Tohle totiž není první datum, které se ohledně nové řady Sherlocka objevilo. Pokud vím, ještě stále se natáčí. Pochybuju, že se objeví oficiální datum před dokončením natáčení. Ještě si musíme počkat.

Do not feed the trolls
Editováno: 1x | Naposledy: 22. 8. 2013 / 13:30:35
velimb
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
22. 8. 2013 / 14:23:49 (před 11 roky)
off

Podľa servera "pogdesign.co.uk", by mal ísť prvý diel 5.januára 2014 a ďalšie 12. a 19. januára 2014

Fruiko
Autor článku | Cool level: 124 | Spartacus
22. 8. 2013 / 14:43:18 (před 11 roky)
on
venalce napsal(a):

Já jsem to říkala...Sue Vertue asi před hodinou na Twitteru: "Not sure where #Sherlock latest rumoured tx date of 01/14 has come from. Not from me as tx date is not yet confirmed." Tohle totiž není první datum, které se ohledně nové řady Sherlocka objevilo. Pokud vím, ještě stále se natáčí. Pochybuju, že se objeví oficiální datum před dokončením natáčení. Ještě si musíme počkat.

Ale ani to nevyvrátila. :D Pro mě je tenhle datum favoritem už delší dobu, tak mu celkem i věřím...

velimb napsal(a):

Podľa servera "pogdesign.co.uk", by mal ísť prvý diel 5.januára 2014 a ďalšie 12. a 19. januára 2014

Pogdesign bere data z epguides/tvrage (stejně jako my) a tam je doplňují uživatelé. Takže spolehlivost na takhle dlouho dopředu není nejvyšší.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 8. 2013 / 15:24:34 (před 11 roky)
off

Dokud to nebude oficiálně potvrzené, nevěřím.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Leslie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
22. 8. 2013 / 17:28:37 (před 11 roky)
off

Už se nemůžu dočkat. :) Tak snad to bude ono zmiňované datum.

aislinn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 8. 2013 / 18:01:51 (před 11 roky)
off

Doufejme, doufejme! Sice moje prvotní naprostá závislost opadla, takže už se každé ráno neprobouzím s utkvělou myšlenkou, jak to proboha ten Sherlock udělal, ale rozhodně se nemůžu dočkat! Samozřejmě, čím dřív, tím líp, ale už jenom to, že se natáčí, mě naplňuje blahem :D

venalce
22. 8. 2013 / 19:05:21 (před 11 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Ale ani to nevyvrátila. :D Pro mě je tenhle datum favoritem už delší dobu, tak mu celkem i věřím...

No jo, taky bych chtěla, aby to byla pravda, ale jak už jsem psala - dokud to nebude potvrzené od někoho z těch tří tvůrců, nevěřím ničemu.

Do not feed the trolls