Dokud to neuvidím potvrzené od Moffata, Gatisse nebo Vertue, neuvěřím.
to je ještě doba, ach jo :/
venalce napsal(a):
Dokud to neuvidím potvrzené od Moffata, Gatisse nebo Vertue, neuvěřím.
Já jsem to říkala...Sue Vertue asi před hodinou na Twitteru: "Not sure where #Sherlock latest rumoured tx date of 01/14 has come from. Not from me as tx date is not yet confirmed." Tohle totiž není první datum, které se ohledně nové řady Sherlocka objevilo. Pokud vím, ještě stále se natáčí. Pochybuju, že se objeví oficiální datum před dokončením natáčení. Ještě si musíme počkat.
Podľa servera "pogdesign.co.uk", by mal ísť prvý diel 5.januára 2014 a ďalšie 12. a 19. januára 2014
venalce napsal(a):
Já jsem to říkala...Sue Vertue asi před hodinou na Twitteru: "Not sure where #Sherlock latest rumoured tx date of 01/14 has come from. Not from me as tx date is not yet confirmed." Tohle totiž není první datum, které se ohledně nové řady Sherlocka objevilo. Pokud vím, ještě stále se natáčí. Pochybuju, že se objeví oficiální datum před dokončením natáčení. Ještě si musíme počkat.
Ale ani to nevyvrátila. :D Pro mě je tenhle datum favoritem už delší dobu, tak mu celkem i věřím...
velimb napsal(a):
Podľa servera "pogdesign.co.uk", by mal ísť prvý diel 5.januára 2014 a ďalšie 12. a 19. januára 2014
Pogdesign bere data z epguides/tvrage (stejně jako my) a tam je doplňují uživatelé. Takže spolehlivost na takhle dlouho dopředu není nejvyšší.
Dokud to nebude oficiálně potvrzené, nevěřím.
Už se nemůžu dočkat. :) Tak snad to bude ono zmiňované datum.
Doufejme, doufejme! Sice moje prvotní naprostá závislost opadla, takže už se každé ráno neprobouzím s utkvělou myšlenkou, jak to proboha ten Sherlock udělal, ale rozhodně se nemůžu dočkat! Samozřejmě, čím dřív, tím líp, ale už jenom to, že se natáčí, mě naplňuje blahem :D
Fruiko napsal(a):
Ale ani to nevyvrátila. :D Pro mě je tenhle datum favoritem už delší dobu, tak mu celkem i věřím...
No jo, taky bych chtěla, aby to byla pravda, ale jak už jsem psala - dokud to nebude potvrzené od někoho z těch tří tvůrců, nevěřím ničemu.