Diskuze k článku The Following na Nově!
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
26. 8. 2013 / 20:53:57 (před 11 roky)
off

Super. :) Nova se vytáhla, no. Ale na Českou televizi to pořád nemá. Ale je to dobrý začátek. :)

Owen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
26. 8. 2013 / 20:58:13 (před 11 roky)
off

Nova bude vysílat samé seriály, které mě moc nebaví. Po Alcatrazu i Following. Sem zvědav s čím přijdou příště :D

lukascoolarik
26. 8. 2013 / 21:10:08 (před 11 roky)
off
Bývalý agent FBI Kevin Bacon se musí vrátit...

Nemá to být Ryan Hardy?

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 8. 2013 / 21:12:23 (před 11 roky)
on
lukascoolarik napsal(a):

Nemá to být Ryan Hardy?

Tohle je běžný popis s elipsou - agent [kterého hraje] Kevin Bacon... v programu to dřív bývalo často (teď nevím, nekoukám do něj), když máš omezený prostor a chceš vyzdvihnout hereckou hvězdu.

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 8. 2013 / 21:23:30
lukascoolarik
26. 8. 2013 / 21:14:54 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tohle je běžný popis s elypsou - agent [kterého hraje] Kevin Bacon... v programu to dřív bývalo běžně (teď nevím, nekoukám do něj), když máš omezený prostor a chceš vyzdvihnout hereckou hvězdu.

Aha, chápu.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
26. 8. 2013 / 21:23:34 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tohle je běžný popis s elypsou - agent [kterého hraje] Kevin Bacon... v programu to dřív bývalo běžně (teď nevím, nekoukám do něj), když máš omezený prostor a chceš vyzdvihnout hereckou hvězdu.

Nekecej, prostě ses zamyslela a zakoukala do Kevina, tak ho cpeš všude :P :D

And when my time is up, have I done enough?
ragelly
26. 8. 2013 / 21:24:26 (před 11 roky)
on
Seraphine313 napsal(a):

Nekecej, prostě ses zamyslela a zakoukala do Kevina, tak ho cpeš všude :P :D

Ha! A to není vůbec žádná pravda, protože to je popis z TV programu, znovu ha! :D

Judita
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
26. 8. 2013 / 23:15:34 (před 11 roky)
off

Ale no tak! Já Novou už roky naprosto pohrdám, timhle mi to pěkně kazej! :) Teď už jenom stačí, aby to začali dávat s titulkama a zbydou mi už jenom Ordinace, Ulice, Televizní noviny, neustálé opakování Kameňáků atd. atd. atd. na to, abych na tuhle televizní stanici mohla nadávat.

ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
27. 8. 2013 / 01:07:05 (před 11 roky)
off

Po dlouhé době konečně na Nově něco zajímavýho.

VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
27. 8. 2013 / 08:56:59 (před 11 roky)
off

Po dlouhé době na Nově úspěšná seriálová novinka, každopádně myslím, že tím časem to dokonale pohřbili.

Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
27. 8. 2013 / 11:46:12 (před 11 roky)
off

Televize Nova je pro mě už delší dobu stanicí, na kterou se nedá skoro dívat. Jedinou výjimkou je v tom House (kterého mám radši s dabingem), ale i toho teď z nějakého důvodu utopili kdesi před půlnoc (zřejmě proto, aby mohli v lepším čase vysílat xtou reprízu Okresního přeboru). Nova má v současnosti už bůhvíkolik kanálů, ale mám pocit, že jsou na nich buďto věci staré (Telka), naprosto nezajímavé (Ordinace, Ulice), nebo s prošlou záruční dobou (Kobra 11). To, že teď vytáhli dva nové seriály je sice fajn, ale Alcatraz je seriál zrušený (takže zřejmě pořízený za pár babek) a Following mě taky nijak zvlášť nezaujal. No asi zůstanu věrný Primě a teď možná i České televizi.

ragelly
27. 8. 2013 / 18:05:16 (před 11 roky)
on

Tak se nám po celodenním nahánění podařilo dostat z Novy ofiko vyjádření (díky patří megawirovi a jeho kontaktům). Following opravdu poběží, zpráva je pravdivá :)

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
27. 8. 2013 / 18:16:45 (před 11 roky)
off

škoda toho času. ve 22.00 by měl seriál jistě lepší sledovanost. no i když v čase digitální televize, kdy funguje tv archiv to je možná dnes už jedno.

Syrestesia
Uživatel od první verze | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
27. 8. 2013 / 18:17:19 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak se nám po celodenním nahánění podařilo dostat z Novy ofiko vyjádření (díky patří megawirovi a jeho kontaktům). Following opravdu poběží, zpráva je pravdivá :)

Nevím, proč s tím Nova dělala takové tajnosti, když jsem to už včera viděla černé na bílém v novém vydání TV Maxu. Chtěla jsem zjistit, co je v ten přitažlivý předpůlnoční čas nasazeno místo House. Nova opět nezklamala - seriálová novinka zařazená za zástup výrobků z novácké dílny. :-(

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
27. 8. 2013 / 19:22:41 (před 11 roky)
off
Marty8901 napsal(a):

...ale Alcatraz je seriál zrušený (takže zřejmě pořízený za pár babek)...

Tohle je velice rozšířený omyl.

Ono totiž nakupování seriálů je taková loterie. Nakupuje se na jaře/létě před hlavní sezonou v podstatě jen na základě pilotů. Docela častá podmínka je, že se musí odvysílat až po skončení vysílání v USA. Což je okamžik, kdy my už víme, že je seriál zrušený, ale oni ho teprve můžou odvysílat. A když už to je koupený, tak to nezahodíš, že jo...

A to není všechno většinou když si koupíš nějaký seriál (čím zajímavější, tím je tenhle efekt větší), tak aby ti ho prodali tak musíš vzít i pár "béček", aby se dosáhlo správného obratu.

No a pak jsou ve hře ještě produkční studia a jejich exluzivní smlouvy s určitou televizí, případně smlouvy na právo prvního výběru...

Takže rozhodně zrušené seriály nejsou za hubičku.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
petule611
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
27. 8. 2013 / 22:39:54 (před 11 roky)
off

The Following jsem neviděla takže se nechám překvapit co z toho bude. Dobré hodnocení to má ale také to může dopadnout tak jako když jsem se těšila na American Horror Story a nebo na Hannibala a nakonec mne ani jeden seriál nezaujal. Na Nově dávají vesměs kraviny až na některé výjimky, tak se musí trochu snažit.

Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
28. 8. 2013 / 07:39:42 (před 11 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Tohle je velice rozšířený omyl.

Ono totiž nakupování seriálů je taková loterie. Nakupuje se na jaře/létě před hlavní sezonou v podstatě jen na základě pilotů. Docela častá podmínka je, že se musí odvysílat až po skončení vysílání v USA. Což je okamžik, kdy my už víme, že je seriál zrušený, ale oni ho teprve můžou odvysílat. A když už to je koupený, tak to nezahodíš, že jo...

A to není všechno většinou když si koupíš nějaký seriál (čím zajímavější, tím je tenhle efekt větší), tak aby ti ho prodali tak musíš vzít i pár "béček", aby se dosáhlo správného obratu.

No a pak jsou ve hře ještě produkční studia a jejich exluzivní smlouvy s určitou televizí, případně smlouvy na právo prvního výběru...

Takže rozhodně zrušené seriály nejsou za hubičku.

Ok, tak u toho, že byl Alcatraz za hubičku jsem možná přestřelil, ale za tím zbytkem si stojím :)

Marianne14
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
28. 8. 2013 / 21:57:45 (před 11 roky)
off

Já jsem již letos od ledna měla tu čest a byla jsme nadšená,uvedení tak brzy u nás mě mile překvapilo,jen doufám,že Jamese Purefoye/JOE CARROLL,bude dabovat jeho dvorní dabér Jan Štastný!

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
29. 8. 2013 / 11:22:41 (před 11 roky)
off

To jsem zvědavý na ten dabing.

Marianne14
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
10. 9. 2013 / 14:38:48 (před 11 roky)
off

Tak Joe Carroll promlouvá opravdu hlasem Jana Štastného,to mě moc těší!

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
15. 10. 2014 / 13:48:22 (před 10 roky)
off

Já jsem v šoku, že to nedali až po půlnoci.