Super. :) Nova se vytáhla, no. Ale na Českou televizi to pořád nemá. Ale je to dobrý začátek. :)
Nova bude vysílat samé seriály, které mě moc nebaví. Po Alcatrazu i Following. Sem zvědav s čím přijdou příště :D
Bývalý agent FBI Kevin Bacon se musí vrátit...
Nemá to být Ryan Hardy?
lukascoolarik napsal(a):
Nemá to být Ryan Hardy?
Tohle je běžný popis s elipsou - agent [kterého hraje] Kevin Bacon... v programu to dřív bývalo často (teď nevím, nekoukám do něj), když máš omezený prostor a chceš vyzdvihnout hereckou hvězdu.
ragelly napsal(a):
Tohle je běžný popis s elypsou - agent [kterého hraje] Kevin Bacon... v programu to dřív bývalo běžně (teď nevím, nekoukám do něj), když máš omezený prostor a chceš vyzdvihnout hereckou hvězdu.
Aha, chápu.
ragelly napsal(a):
Tohle je běžný popis s elypsou - agent [kterého hraje] Kevin Bacon... v programu to dřív bývalo běžně (teď nevím, nekoukám do něj), když máš omezený prostor a chceš vyzdvihnout hereckou hvězdu.
Nekecej, prostě ses zamyslela a zakoukala do Kevina, tak ho cpeš všude :P :D
Seraphine313 napsal(a):
Nekecej, prostě ses zamyslela a zakoukala do Kevina, tak ho cpeš všude :P :D
Ha! A to není vůbec žádná pravda, protože to je popis z TV programu, znovu ha! :D
Ale no tak! Já Novou už roky naprosto pohrdám, timhle mi to pěkně kazej! :) Teď už jenom stačí, aby to začali dávat s titulkama a zbydou mi už jenom Ordinace, Ulice, Televizní noviny, neustálé opakování Kameňáků atd. atd. atd. na to, abych na tuhle televizní stanici mohla nadávat.
Po dlouhé době konečně na Nově něco zajímavýho.
Po dlouhé době na Nově úspěšná seriálová novinka, každopádně myslím, že tím časem to dokonale pohřbili.
Televize Nova je pro mě už delší dobu stanicí, na kterou se nedá skoro dívat. Jedinou výjimkou je v tom House (kterého mám radši s dabingem), ale i toho teď z nějakého důvodu utopili kdesi před půlnoc (zřejmě proto, aby mohli v lepším čase vysílat xtou reprízu Okresního přeboru). Nova má v současnosti už bůhvíkolik kanálů, ale mám pocit, že jsou na nich buďto věci staré (Telka), naprosto nezajímavé (Ordinace, Ulice), nebo s prošlou záruční dobou (Kobra 11). To, že teď vytáhli dva nové seriály je sice fajn, ale Alcatraz je seriál zrušený (takže zřejmě pořízený za pár babek) a Following mě taky nijak zvlášť nezaujal. No asi zůstanu věrný Primě a teď možná i České televizi.
Tak se nám po celodenním nahánění podařilo dostat z Novy ofiko vyjádření (díky patří megawirovi a jeho kontaktům). Following opravdu poběží, zpráva je pravdivá :)
škoda toho času. ve 22.00 by měl seriál jistě lepší sledovanost. no i když v čase digitální televize, kdy funguje tv archiv to je možná dnes už jedno.
ragelly napsal(a):
Tak se nám po celodenním nahánění podařilo dostat z Novy ofiko vyjádření (díky patří megawirovi a jeho kontaktům). Following opravdu poběží, zpráva je pravdivá :)
Nevím, proč s tím Nova dělala takové tajnosti, když jsem to už včera viděla černé na bílém v novém vydání TV Maxu. Chtěla jsem zjistit, co je v ten přitažlivý předpůlnoční čas nasazeno místo House. Nova opět nezklamala - seriálová novinka zařazená za zástup výrobků z novácké dílny. :-(
Marty8901 napsal(a):
...ale Alcatraz je seriál zrušený (takže zřejmě pořízený za pár babek)...
Tohle je velice rozšířený omyl.
Ono totiž nakupování seriálů je taková loterie. Nakupuje se na jaře/létě před hlavní sezonou v podstatě jen na základě pilotů. Docela častá podmínka je, že se musí odvysílat až po skončení vysílání v USA. Což je okamžik, kdy my už víme, že je seriál zrušený, ale oni ho teprve můžou odvysílat. A když už to je koupený, tak to nezahodíš, že jo...
A to není všechno většinou když si koupíš nějaký seriál (čím zajímavější, tím je tenhle efekt větší), tak aby ti ho prodali tak musíš vzít i pár "béček", aby se dosáhlo správného obratu.
No a pak jsou ve hře ještě produkční studia a jejich exluzivní smlouvy s určitou televizí, případně smlouvy na právo prvního výběru...
Takže rozhodně zrušené seriály nejsou za hubičku.
The Following jsem neviděla takže se nechám překvapit co z toho bude. Dobré hodnocení to má ale také to může dopadnout tak jako když jsem se těšila na American Horror Story a nebo na Hannibala a nakonec mne ani jeden seriál nezaujal. Na Nově dávají vesměs kraviny až na některé výjimky, tak se musí trochu snažit.
Fruiko napsal(a):
Tohle je velice rozšířený omyl.
Ono totiž nakupování seriálů je taková loterie. Nakupuje se na jaře/létě před hlavní sezonou v podstatě jen na základě pilotů. Docela častá podmínka je, že se musí odvysílat až po skončení vysílání v USA. Což je okamžik, kdy my už víme, že je seriál zrušený, ale oni ho teprve můžou odvysílat. A když už to je koupený, tak to nezahodíš, že jo...
A to není všechno většinou když si koupíš nějaký seriál (čím zajímavější, tím je tenhle efekt větší), tak aby ti ho prodali tak musíš vzít i pár "béček", aby se dosáhlo správného obratu.
No a pak jsou ve hře ještě produkční studia a jejich exluzivní smlouvy s určitou televizí, případně smlouvy na právo prvního výběru...
Takže rozhodně zrušené seriály nejsou za hubičku.
Ok, tak u toho, že byl Alcatraz za hubičku jsem možná přestřelil, ale za tím zbytkem si stojím :)
Já jsem již letos od ledna měla tu čest a byla jsme nadšená,uvedení tak brzy u nás mě mile překvapilo,jen doufám,že Jamese Purefoye/JOE CARROLL,bude dabovat jeho dvorní dabér Jan Štastný!
To jsem zvědavý na ten dabing.
Tak Joe Carroll promlouvá opravdu hlasem Jana Štastného,to mě moc těší!
Já jsem v šoku, že to nedali až po půlnoci.