Diskuze k článku Článkaři tvrdí: Suma sumárum, Super Fun Night zkazí mládež!
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
14. 9. 2013 / 16:51:42 (před 11 roky)
off

Ten titulný obrázok je desivý :D Inak opäť super článok!

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 9. 2013 / 18:47:38 (před 11 roky)
off
Lill napsal(a):

Ten titulný obrázok je desivý :D Inak opäť super článok!

Vybírala jsem pečlivě a s láskou :D Néé, ale perfektně se hodí k tomu nadpisu :D

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
15. 9. 2013 / 00:12:24 (před 11 roky)
off

Úplne súhlasim so Super fun night. Ak to nestiahnu, tak diváci pravdepodobne siahli až na úplne dno.
S.H.I.E.L.D a OUaTIW si určite pozriem. Nemôžem si pomôcť ale... teším sa na Reign, pretože podľa mňa, to vyzerá zaujmavo :D Komedie veľmi nepozerám, takže ich ani neriešim.
Čo sa týka tých staníc, CW ma tento rok najlepšie novinky. Neskutočne sa na ne teším. Budem tu sedieť a čakať ako malá :D
Musím pochváliť článok bol úžasny, naozaj skvelé spracovanie :)

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
15. 9. 2013 / 09:59:35 (před 11 roky)
off

tenhle článkový seriál se mi moc líbil! Neuvažuje se, že by něco podobného sepsali i překladatelé? Docela by mě zajímal i jejich názor :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Elanne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
15. 9. 2013 / 11:51:35 (před 11 roky)
off

Super Fun Night nechápu... ze všech trailerů co jsem letos viděla, tohle bylo rozhodně nejstrašidelnější. A tím víc jsem přesvědčená, že se to bude Amíkům líbit...

Jinak já se smířila s tím, že moje guilty pleasure bude Enlisted. Stejně jako letos to bylo 1600 Penn. Smůla je v tom, že mi to zaseknou po 13 dílech.
Jo, a ještě Reign. Hrozně ten seriál chci nenávidět ale určitě to budu sledovat :-D

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
15. 9. 2013 / 12:18:06 (před 11 roky)
off

Se Super Fun Night naprosto souhlasim, na to se vážně někdo chce dívat?! Ten trailer byl peklo, musela jsem to vypnout..
Článek super, vlastně mě trochu děsí kolik novinek jsem si zařadila do watchlistu, jak to budu všecko stíhat, fakt nemám tucha! :D