Ten titulný obrázok je desivý :D Inak opäť super článok!
Lill napsal(a):
Ten titulný obrázok je desivý :D Inak opäť super článok!
Vybírala jsem pečlivě a s láskou :D Néé, ale perfektně se hodí k tomu nadpisu :D
Úplne súhlasim so Super fun night. Ak to nestiahnu, tak diváci pravdepodobne siahli až na úplne dno.
S.H.I.E.L.D a OUaTIW si určite pozriem. Nemôžem si pomôcť ale... teším sa na Reign, pretože podľa mňa, to vyzerá zaujmavo :D Komedie veľmi nepozerám, takže ich ani neriešim.
Čo sa týka tých staníc, CW ma tento rok najlepšie novinky. Neskutočne sa na ne teším. Budem tu sedieť a čakať ako malá :D
Musím pochváliť článok bol úžasny, naozaj skvelé spracovanie :)
tenhle článkový seriál se mi moc líbil! Neuvažuje se, že by něco podobného sepsali i překladatelé? Docela by mě zajímal i jejich názor :)
Super Fun Night nechápu... ze všech trailerů co jsem letos viděla, tohle bylo rozhodně nejstrašidelnější. A tím víc jsem přesvědčená, že se to bude Amíkům líbit...
Jinak já se smířila s tím, že moje guilty pleasure bude Enlisted. Stejně jako letos to bylo 1600 Penn. Smůla je v tom, že mi to zaseknou po 13 dílech.
Jo, a ještě Reign. Hrozně ten seriál chci nenávidět ale určitě to budu sledovat :-D