Diskuze k článku How I Met Your Dad: CBS objednala pilot!
Vegen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
16. 11. 2013 / 11:09:02 (před 11 roky)
off

Pokud bude společný jen prvek vyprávění a přijdou s něčím dobrým, tak proč ne, ale moc tomu nevěřím :-)

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
16. 11. 2013 / 11:14:52 (před 11 roky)
off

Tak šanci bych tomu i dal, ale nevěřím, že by HIMYD přišlo s něčím novým. Ale chápu, že chce CBS pokračovat v HIMYM-éře, když se jim sledovanost celkem vyplácí.

Kezir
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
16. 11. 2013 / 11:24:01 (před 11 roky)
off

Pokud bude mít HIMYD s HIMYM společnou jen kostru vyprávění tak proč ne, mohlo by to býti zajímavé. Obšem pokud to vezme i podobné charaktery postav, nedejbože i jejich počet v partě a bude vykrádat originál každým dílem, tak raději ne :)

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
16. 11. 2013 / 11:30:18 (před 11 roky)
off

Myslím, že se jedná jen o krok z nouze a obav, že přijde televize o diváky závislé na HIMYMu. Šanci pilotu určitě dám, leč to bude jistojistě nastavovaná kaše a zápletka jen těžko přinese něco nového. Ale třeba ne. Kdo ví, třeba nás televize příjemně překvapí. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Carmen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
16. 11. 2013 / 11:59:02 (před 11 roky)
off

No uvidím taky bude hodně záležet na hercích. A pokud to bude hodně podobné myslím jako i hlášky a postavy na stejný způsob tak se na to asi koukat nebudu.

Nikaa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
16. 11. 2013 / 12:50:52 (před 11 roky)
off

Ja sa práveže na to teším. Noví herci, dej.. Som zvedavá ako na tom zapracujú. Určite tomu dám šancu a verím, že ma milo prekvapia. :)

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
16. 11. 2013 / 13:54:38 (před 11 roky)
off

Huh, tak určitě bych na to koukla, ale jestli bych pokračovala by záleželo na tom, jak dobré by bylo obsazení. Ale uvidíme, určitě bych se HIMYD nebránila...

lauraa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
16. 11. 2013 / 16:12:52 (před 11 roky)
off

Určite tomu dávam šancu. Len aby to nebolo stále to isté dookola... Ale pokiaľ to dobre vymyslia... Podľa mňa by sa to mohlo podariť... Dúfam, že sa to podarí

nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
16. 11. 2013 / 18:03:25 (před 11 roky)
off

Ty tvůrci fakt nemají soudnost.

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
16. 11. 2013 / 21:04:56 (před 11 roky)
off

Mám za to, že v CBS stále nepochopily...proč lidé zbožňovali FRIENDS, proč milují HIMYM, proč má takovou sledovanost TBBT...není to ani tak o námětu a konceptu, je to především o postavách a hlavně o hereckém obsazení. FRIENDS a HIMYM zkrátka už na začátku vybrali úžasné herce, kteří si své role naprosto užívají a dávají do nich vše, proto si každý vybere svého favorita, kvůli kterému na to rád kouká. Ach jooo...

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
17. 11. 2013 / 02:16:50 (před 11 roky)
off

Podle mě to bude příběh s pohledu Tedovy ženy o tom co všechno zažila než ho poznala a půjde tam hlavně o nostalgii. Je jasné, že to kdo je otec bude všem známé a tak skutečně jen půjde o její vyprávění z jejího pohledu a klidně by se tam v určitých chvílích Ted a ostatní postavy z HIMYM mohly objevit v odkazech z budoucnosti.
Já osobně bych takovému pokusu šanci dal ale pokud tam dají úplně jinou ženskou hrdinku než Tedovu ženu tak to bude jen obyčejná kopie HIMYM.

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 17. 11. 2013 / 02:19:07
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
17. 11. 2013 / 08:48:28 (před 11 roky)
off
spike napsal(a):

Podle mě to bude příběh s pohledu Tedovy ženy o tom co všechno zažila než ho poznala a půjde tam hlavně o nostalgii. Je jasné, že to kdo je otec bude všem známé a tak skutečně jen půjde o její vyprávění z jejího pohledu a klidně by se tam v určitých chvílích Ted a ostatní postavy z HIMYM mohly objevit v odkazech z budoucnosti.
Já osobně bych takovému pokusu šanci dal ale pokud tam dají úplně jinou ženskou hrdinku než Tedovu ženu tak to bude jen obyčejná kopie HIMYM.

V článku je to napsané, půjde o jiné postavy s jinými herci a jiný příběh, s HIMYM to bude mít společný jen námět.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
17. 11. 2013 / 09:11:20 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

V článku je to napsané, půjde o jiné postavy s jinými herci a jiný příběh, s HIMYM to bude mít společný jen námět.

asi je to jeden z tých ľudí, čo si len prečítajú názov článku a hneď komentujú :D aj ja to tak občas robím, keď sa niekam ponáhľam alebo nemám čas, ale vidím, že je tu nový článok, tak len prebehnem nadpisy a prípadne rovno komentujem :D čítanie dobehnem potom neskôr...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
sperlinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
17. 11. 2013 / 11:42:03 (před 11 roky)
off

určite to bude zajimavy:)

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 11. 2013 / 23:05:42 (před 11 roky)
off

Já si najednu stranu říkám, že už to stejnak nebude ono a moje milované himym mi to určitě nenahradí, ale pokud to vyberou pro seriál, tak tomu určitě šanci dám a třeba budeme překvapeni :)

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
25. 12. 2013 / 16:28:15 (před 10 roky)
off

himyd už prakticky natočili. jmenovalo se to 100 questions a pro mě to bylo lepší než himym. oni to ale stejně udělají, ovšem dopadne to jak joey.

Falka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
4. 4. 2014 / 00:35:08 (před 10 roky)
off

Po posledních pěti naprosto příšernejch sezónách s úplně otřesným zakončením už nic podobnýho vidět nechci. HIMYM bývalo super, ale tvůrci to dohnali na mutanta mezi venezuelskou telenovelou a sexem ve městě. Další podobný počin je podle mě hloupost.

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
4. 4. 2014 / 15:59:24 (před 10 roky)
off

No, tak teď nevím. Podle mě na to asi ani nemá cenu koukat. Jak to celé dopadne se dozvíme už v pilotu. A čím pitomější se nám to jako konec bude postupem času zdát, tím větší pravděpodobnost, že to tak vážně dopadne.