Pokud bude společný jen prvek vyprávění a přijdou s něčím dobrým, tak proč ne, ale moc tomu nevěřím :-)
Tak šanci bych tomu i dal, ale nevěřím, že by HIMYD přišlo s něčím novým. Ale chápu, že chce CBS pokračovat v HIMYM-éře, když se jim sledovanost celkem vyplácí.
Pokud bude mít HIMYD s HIMYM společnou jen kostru vyprávění tak proč ne, mohlo by to býti zajímavé. Obšem pokud to vezme i podobné charaktery postav, nedejbože i jejich počet v partě a bude vykrádat originál každým dílem, tak raději ne :)
Myslím, že se jedná jen o krok z nouze a obav, že přijde televize o diváky závislé na HIMYMu. Šanci pilotu určitě dám, leč to bude jistojistě nastavovaná kaše a zápletka jen těžko přinese něco nového. Ale třeba ne. Kdo ví, třeba nás televize příjemně překvapí. :-)
No uvidím taky bude hodně záležet na hercích. A pokud to bude hodně podobné myslím jako i hlášky a postavy na stejný způsob tak se na to asi koukat nebudu.
Ja sa práveže na to teším. Noví herci, dej.. Som zvedavá ako na tom zapracujú. Určite tomu dám šancu a verím, že ma milo prekvapia. :)
Huh, tak určitě bych na to koukla, ale jestli bych pokračovala by záleželo na tom, jak dobré by bylo obsazení. Ale uvidíme, určitě bych se HIMYD nebránila...
Určite tomu dávam šancu. Len aby to nebolo stále to isté dookola... Ale pokiaľ to dobre vymyslia... Podľa mňa by sa to mohlo podariť... Dúfam, že sa to podarí
Ty tvůrci fakt nemají soudnost.
Mám za to, že v CBS stále nepochopily...proč lidé zbožňovali FRIENDS, proč milují HIMYM, proč má takovou sledovanost TBBT...není to ani tak o námětu a konceptu, je to především o postavách a hlavně o hereckém obsazení. FRIENDS a HIMYM zkrátka už na začátku vybrali úžasné herce, kteří si své role naprosto užívají a dávají do nich vše, proto si každý vybere svého favorita, kvůli kterému na to rád kouká. Ach jooo...
Podle mě to bude příběh s pohledu Tedovy ženy o tom co všechno zažila než ho poznala a půjde tam hlavně o nostalgii. Je jasné, že to kdo je otec bude všem známé a tak skutečně jen půjde o její vyprávění z jejího pohledu a klidně by se tam v určitých chvílích Ted a ostatní postavy z HIMYM mohly objevit v odkazech z budoucnosti.
Já osobně bych takovému pokusu šanci dal ale pokud tam dají úplně jinou ženskou hrdinku než Tedovu ženu tak to bude jen obyčejná kopie HIMYM.
spike napsal(a):
Podle mě to bude příběh s pohledu Tedovy ženy o tom co všechno zažila než ho poznala a půjde tam hlavně o nostalgii. Je jasné, že to kdo je otec bude všem známé a tak skutečně jen půjde o její vyprávění z jejího pohledu a klidně by se tam v určitých chvílích Ted a ostatní postavy z HIMYM mohly objevit v odkazech z budoucnosti.
Já osobně bych takovému pokusu šanci dal ale pokud tam dají úplně jinou ženskou hrdinku než Tedovu ženu tak to bude jen obyčejná kopie HIMYM.
V článku je to napsané, půjde o jiné postavy s jinými herci a jiný příběh, s HIMYM to bude mít společný jen námět.
ragelly napsal(a):
V článku je to napsané, půjde o jiné postavy s jinými herci a jiný příběh, s HIMYM to bude mít společný jen námět.
asi je to jeden z tých ľudí, čo si len prečítajú názov článku a hneď komentujú :D aj ja to tak občas robím, keď sa niekam ponáhľam alebo nemám čas, ale vidím, že je tu nový článok, tak len prebehnem nadpisy a prípadne rovno komentujem :D čítanie dobehnem potom neskôr...
určite to bude zajimavy:)
Já si najednu stranu říkám, že už to stejnak nebude ono a moje milované himym mi to určitě nenahradí, ale pokud to vyberou pro seriál, tak tomu určitě šanci dám a třeba budeme překvapeni :)
himyd už prakticky natočili. jmenovalo se to 100 questions a pro mě to bylo lepší než himym. oni to ale stejně udělají, ovšem dopadne to jak joey.
Po posledních pěti naprosto příšernejch sezónách s úplně otřesným zakončením už nic podobnýho vidět nechci. HIMYM bývalo super, ale tvůrci to dohnali na mutanta mezi venezuelskou telenovelou a sexem ve městě. Další podobný počin je podle mě hloupost.
No, tak teď nevím. Podle mě na to asi ani nemá cenu koukat. Jak to celé dopadne se dozvíme už v pilotu. A čím pitomější se nám to jako konec bude postupem času zdát, tím větší pravděpodobnost, že to tak vážně dopadne.